خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:دستگاه قضایی یک دستگاه علم محور و انسان محور است و باید به گونه ای مدیریت کرد که افراد به شکوفایی برسند.

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

به روایت گروه خبری حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛حجت الاسلام علیرضا امینی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در نشست معاونین منابع انسانی دادگستری سراسر کشور که امروز(شنبه) برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار داشت: شهید بهشتی به گردن همه ما به خصوص دستگاه قضا حق دارد، وی به حق معمار دستگاه قضایی نوین و قانون اساسی بودند،شهید بهشتی در دوران ما الگوی کار مدیریتی بودند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:از میان تمام شاخصه های شهید بهشتی که دوست و دشمن به آن تاکید داشتند نظم و انظباط ایشان شاه کلید موفقیت وی بود.

حجت الاسلام والمسلمین امینی با بیان اینکه نظم و انضباط در هر عرصه ای می تواند تضمینی جهت موفقیت باشد، تاکید کرد: شاخصه دوم شهید بهشتی خلاقیت و نوآوری و قدرت حل مسئله بود.

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه از دیگر شاخصه های شهید بهشتی نگاه آینده نگر و تحولگرا و راهبردی بود،گفت:یک مدیر راهبردی و استراتژیک هر لحظه پرسشها را می بیند و جهت آن به دنبال راه حل است و این عنوان جهت دستگاه قضا که نیاز به تحول دارد بسیار مورد نیاز است.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با بیان اینکه کسی دارای نگاه تحول گرا است که دارای امیدواری باشد،تاکید کرد:شهید بهشتی در دورانی که کمتر مدیری دارای برنامه تحول گرا بود، نگاه مدیریتی خاص ای داشت.

وی ادامه داد: بانک بدون ربا از طرح های تحولگرای شهید بهشتی بود و اگر تفکرات شهید بهشتی نبود ما امروز قانون اساسی پیشرفته را نداشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین امینی با تاکید بر سعه صدر شهید بهشتی ادامه داد:این خصوصیت زیبنده یک مدیر جمهوری اسلامی است و وی این قدرت را داشت که از پرسشها کوچک عبور کند و در حاشیه ها نماند و به پرسشها مهم پیگیری کند که در غیر این صورت ما شاهد این تحولات در مدت کوتاه مدیریت شهید بهشتی نبودیم.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:دستگاه قضایی یک دستگاه علم محور و انسان محور است و باید به گونه ای مدیریت کرد که افراد به شکوفایی برسند.

وی افزود:شهید بهشتی منفعلانه مدیریت نکرد و به علت برخورداری از خصوصیت سعه صدر از تهدیدها وقت ایجاد می کرد.

وی با اشاره به دیگر شاخصه ها اخلاقی شهید بهشتی افزود: انصاف ایشان یکی از شاخصه های اخلاقی است و کمک می کند که قوه قضائیه در مورد مردم از مسیر حق جدا نشویم.

حجت الاسلام والمسلمین امینی تاکید کرد:انصاف یکی از قواعد کلیدی اخلاق است و ما در جامعه به آن نیاز داریم لیکن بی انصافی باعث وقت سوزی می شود، و جود انصاف و اینکه ما خودمان را جای دیگران بگذاریم باعث پیشرفت و کم شدن نزاع می شود.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به دیگر خصوصیت شهید بهشتی که صداقت بود ادامه داد: نداشتن صداقت از مهمترین فاکتور آسیب های اجتماعی است.

وی افزود:ممکن است ما به علت بعضی سختگیری های بی مورد افراد را به سوی برخورد های منافقانه سوق دهیم

حجت الاسلام والمسلمین امینی در ادامه گفت:شهید بهشتی تاکید زیادی به اموزش و تربیت و کادر سازی داشتند از این رو در قم دبیرستانی به نام دین و دانش تاسیس کردند و توجه زیادی به آموزش نیرو داشتند.

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

وی با تاکید بر اهمیت نوع نگاه به معاونت انسانی قوه قضائیه گفت:ما باید به معاونت منابع انسانی نگاه جدیدی داشته باشیم و بدانیم که منابع انسانی سرمایه های یک شرکت هستند و هر سازمانی اهدافی دارد که باید به این اهداف دست پیدا کند و مدیریت شرکت هم منابع را در این مسیر هدایت می کند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با بیان اینکه ما باید فکر کنیم که با این منابع انسانی چگونه برخورد کنیم که به شکوفایی این افراد برسیم، تاکید کرد:یک عامل انسانی باید با نگاه متعالی وارد این دستگاه شود تا شاهد توسعه باشیم.

وی با بیان اینکه قوه قضائیه نسبت به دیگر دستگاه ها انسان محورتر هست، تاکید کرد: مسائلی مانند استقلال قاضی که در قانون اساسی به آن تاکید شده است از وظایف قوه قضائیه است و ما نباید تصمیمی بگیریم که این موضو ع را خدشه دار کند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه تاکید کرد:دستگاه قضایی همان گونه که انسان محور است،علم محور نیز هست،در حوزه پرسشها قضایی که یک کار دانش محور است ما باید در معاونت منابع انسانی به گونه ای کار کنیم که تجربیات از سوی افراد با تحربه به سوی افراد کم تجربه جریان داشته باشد.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:دستگاه قضایی یک دستگاه علم محور و انسان محور است و باید به گونه ای مدیریت کرد که افراد به شکوفایی برسند.

وی گفت:در برنامه پنجم 4هزار و500 قاضی و کارمند وارد دستگاه قضا شدند که این افراد تجربه کمی دارند و باید به گونه ای مدیریت کنیم که اگر نیاز باشد افراد کم تجربه در کنار افراد با تجربه قرار بگیرند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با بیان اینکه زمانی دستگاه قضایی به توفیق می رسد که افراد تازه وارد به این دستگاه را تجهیز کنیم و اگر این افراد در بدو و حین خدمت به کمک نیازداشتند به آنها کمک کنیم، تاکید کرد: در بخش آموزشی کارهای زیادی انجام می شود ولی باید توجه داشت که قانون عوض کردن کرده است و وقت کافی نداریم لیکن تعداد پرونده ها زیاد است و باید به اندازه کافی مشاوره و استاد در اختیار قضات تازه وارد قرار بدهیم.

حجت الاسلام و المسلمین امینی گفت:یکی از کلیدی ترین پرسشها عنوان احترام است ،دستگاه قضا باید در کنار اینکه به دنبال ادای حق است به ارزش های اخلاقی هم توجه داشته باشد و احترام ارباب رجوع را حفظ کند.

انتهای پیام/

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

ورود 4 هزار و پانصد قاضی به دستگاه قضا براساس برنامه پنجم

واژه های کلیدی: قانون اساسی | دستگاه قضایی | قوه قضائیه | مدیریت | دستگاه | منابع | قانون | مدیریت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *