دنیا بسیار متفاوت به نظر می رسد اگر بیاموزید با قلبتان آنرا ببینید و تجربه کنید

 

 

این کتاب نوشته بث کمپتن، درباره ی “وابی سابی” و تاثیر اون در فرهنگ مردم ژاپن است.

وابی، به معنای زیبایی نهفته در سادگی و فاصله گرفتن از فشاری ست که جامعه ی مدرن بر مردم وارد کرده .

و سابی به این معناست که هیچ چیز تا ابد پایدار و ثابت نیست و گذر زمان همه چیز رو رشد و تغییر می ده پس هیچ موقعیت و شرایطی تا ابد ماندگار نیست.

 

آنچه که در دنیای امروز نیاز داریم نگاه تازه به جهان و جایگاه ما در اون هست.این کتاب کمک می کنه خودمون،زندگی و همه چیز رو با نقص هایی که داره بپذیریم و از کمال و قضاوت دوری کنیم.وابی سابی دیدگاه ما رو تغییر می ده و کمک می کنه به جای ظواهر به ماهیت اصلی زندگی بپردازیم.دیدگاهی که با اون می تونیم درجه ی کوچکی و بزرگی همه چیز رو بسنجیم و تصمیم بگیریم اون رو تقویت و یا رها کنیم.

 

این کتاب با سوالات خوبی که می پرسه، حتی شده برای دقایقی مخاطب رو فارغ از دنیای مادی با خود زندگی همراه می کنه…با هدفی واقعی تر! که من خیلیییی دوست داشتم.

 

پ.ن. این کتاب رو برای رهایی از کمالگرایی پیشنهاد می کنم ولی بدون این کتاب قرار نیست از شما آدم جدیدی بسازه ،بلکه تلاش داره مسیر رو برای پذیرش خودمون هموار کنه.

 

اگه قرار بود از شر چیزی در زندگیت خودت رو خلاص کنی اون چی بود؟

با این کار چه تفاوتی ممکن بود بوجود بیاد؟

یکی از دروس اصلی وابی‌سابی پذیرش ماهیت حقیقی زندگی است: همه‌چیز ناپایدار، ناقص و ناکامل است. در این فصل می‌خواهیم به مفهوم پذیرش در ارتباط با خودمان و در ارتباط با گذشته، حال و آینده بپردازیم. امیدوارم در انتهای فصل احساس کنید تغییر کرده‌اید، از فشار تنش‌ها آزاد شده‌اید و در پی رهاکردن «کمال» و پذیرش هر آنچه هست باشید، قدرت فردی‌تان اوج بگیرد و این نگاه تازه دیدگاه شما را تغییر دهد.





دانلود

دانلود فایل ها