معرفی کتاب جادوی دل: نیروی شگفت انگیز درونت را شکوفا کن!

کتاب جادوی دل: نیروی شگفت انگیز درونت را شکوفا کن! نوشته‌ی جیمز آلن، به شما نشان می‌دهد که چطور با تغییر افکار و عقاید خود زندگی‌تان را دگرگون کنید و وارد دنیایی تازه شوید.

درباره کتاب جادوی دل: نیروی شگفت انگیز درونت را شکوفا کن!

این کتاب از شاهکارهای دیگر جیمز آلن (James Allen)، نویسنده‌ی اثر مشهور «آنسان که انسان می‌اندیشد» محسوب می‌شود که تاکنون توجه بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کرده است. اکنون آلن در کتاب ارزشمند دیگر خود با عنوان جادوی دل (Out from the heart) می‌کوشد تا شما را با تفکری نوین از خودیاری آشنا سازد.

جیمز آلن که از بنیانگذاران جنبش خودیاری است در این کتاب سعی دارد به شما بیاموزد که چطور با بهره‌گیری از نیروی درونی، زندگی‌تان را از نو بسازید و سعادت واقعی خود را رقم بزنید. کتاب جادوی دل همچون دیگر آثار جیمز آلن در عین کوتاهی بسیار پرمحتوا و پرمغز و همچون گوهری گرانبها و ارزشمند است.

به بیان جیمز آلن، زندگی آیینه‌ی دل آدمی است و هر آنچه در دل او رخ می‌دهد به بیرون تراوش می‌کند. هیچ نیتی در سینه نهان نمی‌ماند و آنچه پنهان شده، عاقبت شکوفا می‌شود. همچون چشمه‌ای جوشان، زندگی انسان از اعماق قلب او جریان پیدا می‌کند و اعمال و شخصیت او در آنجا شکل می‌گیرد.

در حقیقت زندگی انسان، تابع دل و ذهنش است. او با افکار و رفتارش به ذهن خود شکل می‌دهد. پس انسان می‌تواند با انتخاب اندیشه‌های ناب، ذهن خود را اصلاح و متعاقباً زندگی‌اش را دگرگون نماید.

کتاب جادوی دل: نیروی شگفت انگیز درونت را شکوفا کن! مناسب چه کسانی است؟

خواندن این کتاب به تمام کسانی که به دنبال آرامش، موفقیت و سعادت واقعی در زندگی هستند، توصیه می‌شود.

با جیمز آلن بیشتر آشنا شویم:

جیمز آلن، فیلسوف، نویسنده، شاعر و بنیانگذار جنبش خودیاری و تفکر نوین در بیست ‌و هشتم نوامبر 1864 میلادی در شهر لیسستر انگلستان دیده به جهان گشود. پانزده سال بیشتر نداشت که پدرش مورد دستبرد قرار گرفت و به قتل رسانده شد. این اتفاق آلن را مجبور کرد برای تأمین مخارج خانواده‌اش ترک تحصیل کند. او تا سال 1902 در مؤسسات تولیدی و تجاری مختلف به کار منشی‌گری پرداخت.

در سی و هشت سالگی تحت تأثیر آثار تولستوی نویسنده‌ی بزرگ روسی قرار گرفت و همراه همسر و دخترش به یک ویلای کوچک در شهر ایلفراکامب رفت و شروع به نویسندگی کرد.

پس از 9 سال، او 19 عنوان کتاب را به ثبت رساند و به کمک همسرش مجله‌ فلسفی پرتو خرد را چاپ کرد. محتوای اغلب آثار آلن، بهره‌گیری از نیروی فکر برای توسعه شخصیت و بهبود شرایط زندگی است.

در حال حاضر فلسفه‌ی جیمز آلن الهام‌بخش بسیاری از نویسندگان و استادان انگیزشی مثل نورمن وینسنت پیل، ارل نایتینگل، اگ ماندینو، دنیس ویتلی و جان مکسول است. جیم ران، اسطوره‌ی فقید مباحث رشد شخصی و موفقیت نیز به شدت تحت تأثیر عقاید جیمز آلن بود و آثار او را می‌ستود تا جایی که معروف‌ترین اثر او یعنی کتاب آنسان که انسان می‌اندیشد را جزء بیست کتابی برشمرد که هرکس می‌بایست در طول زندگی‌اش بخواند.

در بخشی از کتاب جادوی دل: نیروی شگفت انگیز درونت را شکوفا کن! می‌خوانیم:

اندیشه، حاکم زندگی است. اندیشه، خالق شرایط است و دریافت کننده‌ی نتایج؛ هم آفریننده‌ی وهم است و هم یابنده‌ی حقیقت. اندیشه، بافنده‌ی چیره ‌دست سرنوشت است. اندیشه نخ است، اعمال خوب و بد، تار و پود؛ و پارچه‌ای که روی دستگاه نساجی زندگی بافته می‌شود، شخصیت. اندیشه، قبای دست بافت خویش را به بر می‌کند.

انسان در مقام موجودی صاحب اندیشه، از نیروی فکر و گزینه‌های بی‌شمار مرتبط با آن برخوردار است. او با تجربه می‌آموزد و می‌تواند تجربه‌هایش را تسریع کند یا به تعویق اندازد. آزاد و صاحب اختیار است، اما بی‌جهت خود را مقید و محدود می‌کند؛ از این رو هرگاه اراده کند، می‌تواند خود را از قید و بند برهاند.

به انتخاب خود می‌تواند دیو سیرت شود یا نیک ‌سیرت، جاهل یا شریف، بی‌خرد یا خردمند. با تکرارِ رفتار می‌تواند عاداتی را در خود شکل دهد، و با جد و جهد می‌تواند آن عادات را از میان بردارد. می‌تواند آنچنان در توهم غرق شود که حقیقت را گم کند، یا می‌تواند وهم را نابود کند و حقیقت را پیدا. امکانات او بی‌شمار است و اختیار او تمام عیار.

ماهیت اندیشه این است که شرایط خود را ایجاد و وضعیتی را انتخاب کند که در آن به سر می‌برد. همچنین، از این نیرو برخوردار است که هر وضعیت یا شرایطی را تغییر دهد. این کار به طور مستمر و با جمع‌آوری دانش حاصل شده از آزمون و تجربه صورت می‌گیرد.





دانلود

دانلود فایل ها