کتاب سیدارتها اثر هرمان هسه می باشداین کتاب برای اولین بار درسال  ۱۹۱۴ نوشته شد و درسال ۱۹۲۲ منتشرشد.

هرمان هسه زمانی که در هندوستان بود تصمیم به نوشتن این کتاب گرفت جالب است بدانید در زبان سانسکریت نام این کتاب به معنی جوینده است .

به طور کل داستان این رمان درباره یک سفرمعنوی می باشد.فردی به نام سیدارتها برای رسیدن به معنویت سفری عرفانی دارد. و موضوع این کتاب به طور کل درباره سیروسلوک معنوی و عرفانی است.

در بخش هایی از کتاب می خوانیم:درشهرساواتی،هرطفلی نام والاروان را می دانست و هرخانه ای آماده بود کاسه ی دریوزه ی شاگردان گوتاما،آن گدایان خاموش،را پرکند.دلخواهترین قرارگاه بودا درنزدیکی شهربود باغ یتاوانا،ملک آناتهاپیندیکا،بازرگان ثروتمند که یکی از ستایندگان صدیق او بود وملکش را به والاروان و شاگردانش نیاز کرده بود.

گفته های مردم وپاسخ هایشان به پرسش های این دو و مرتاض وجوینده ی جوان انها را به اینجا هدایت کرده بود. چون به ساواتی رسیدند درهمان نخستین خانه ای که بردرآن ایستادند و صدقه خواستند به ان ها خوراک داده شد و انها خوراک را پذیرفتند .سیدارتها از زنی که به او کرم کرده بود پرسیدند:((ای زن نیکوکار،ما جویای بودا آن والاترین آدمینانیم  دو شمن ایم و از جنگل آمده ایم، به امید این که ان مرد کامل را ببینیم و تعلیماتش را از زبان خودش بشنویم.))

کمی در باره هرمان هسه:

او نویسنده، ادیب و نقاش المانی متولد ۲ ژانویه ی ۱۸۷۷ است.او فرزند پدری پروتستان و مادری هندشناس بود.علاقه ای که مادر او به هندوستان داشت سبب این شد که هرمان نیز به هندوستان علاقه مندشود ، پدر او صاحب انتشارات مبلغین پروتستان بود و اولین اشنایی هرمان هسه با کتاب از طریق پدرش بود.دربعضی جاها درباره او گفته شده است که هسه ازهنگام تولد درکالو و نزدیک جنگل سیاه تا هنگام مرگ در مونتانیولا درکنار دریاچه لوگانو هرگز از طبیعت جدا نبود و تاثیرطبیعت را نمی باید در اثار هسه دست کم گرفت.





دانلود

دانلود فایل ها