خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

ایالات متحده | میلادی | موریس | سیستم | زندان | امنیت | فعالیت | سرنوشت | سایبری

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید 

هکرها می توانند جهت جامعه مجازی بسیار خوب یا زیان آور باشند، شناسایی حفره هاي امنیتی کار خوب هکرها و هک کردن سایت ها کار زیان آور آنان هست. 10 هکر مشهور در دنیا را بشناسید! در این جا قصد داریم ضمن بررسی فعالیت هاي سلاطین سایبری ، آینده آنان را در زیر ذره بین قرار دهیم.

همه ي هکرها را نمی توان با عنوان «شرورهای دنیای اینترنت» نامگذاری کرد! هکرهای خوب با نام هکرهای کلاه سفید «White-Hat Hackers» آشنا میشوند و عمدتا در تلاش جهت اصلاح امنیت سیستم هاي کامپیوتری میباشند. هکرهای کلاه خاکستری «Gray-Hat Hackers» به آن دسته از شرورهایی اطلاق میگردد که تنها با جنبه سرگرمی به اینکار نگاه می کنند و در آخر، مخرب ترین نوع هکرها را با هکرهای کلاه سیاه «Black-Hat Hackers» نام گذاری کرده اند.

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

تاریخ کوتاه دنیای امنیت و شبکه نشان میدهد که فعالیت هکرهای کلاه سیاه بسیار خطرناک و مخرب هست. در این جا تلاش داریم تا با معرفی 10 هکر مشهور در دنیا ، فعالیت هاي آنان را در زیر ذره بین قرار داده و اهداف آنان از این فعالیت ها را مورد بررسی قرار دهیم.

1- کوین میتنیک «Kevin Mitnick»

ایالات متحده | میلادی | موریس | سیستم | زندان | امنیت | فعالیت | سرنوشت | سایبری

وزارت دادگستری ایالات متحده وی را با لقب «تحت تعقیب ترین یاغی رایانه اي در تاریخ کشور آمریکا» می شناسد! این عبارت به خودی خود نمایانگر میزان شرارت وی را در دنیای هک و امنیت سیستم هاي کامپیوتری هست. داستان شرارت هاي کوین میتنیک بسیار خوفناک هست

و بخش بزرگی از فعالیت هاي او در اساس دزدی کلمه هاي عبور بازدیدکنندگان به کمک مهندسی اجتماعیخلاصه میشود. دیدنی است بدانید که داستان فعالیت هاي سایبری او، محوریت مهم فیلم Track Down را تشکیل می دهد.

فعالیت هاي سایبری: کوین میتنیک به جرم هک کردن شبکه کامپیوتری یک شرکت تجهیزات دیجیتالی، 1 سال از عمر خود را در زندان سپری کرد. بعد از آزادی از زندان نیز، به مدت 3 سال تمامی فعالیت هاي او تحت نظر قرار داشت. پیش از آخر این دوران، او فعالیت 2.5 ساله خود را در اساس دزدی داده هاي محرمانه شرکت ها و همین طور نقض قوانین امنیت ملی شروع کرد.

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

سرنوشت: او آخر به جرم فعالیت هاي شرورانه بازداشت و به 5 سال زندان محکوم شد. بعد از آخر این دوره محکومیت 5 ساله تاکنون، او بعنوان یک مشاور و سخنران امنیتی رایانه اي فعالیت می کند. درحال حاضر میتنیک یک شرکت مشاوره امنیت رایانه اي با نام Mitnick Security Consulting دارد.

2- جاناتان جیمز «Jonathan James»

ایالات متحده | میلادی | موریس | سیستم | زندان | امنیت | فعالیت | سرنوشت | سایبری

جاناتان جیمز که با نام مستعار “c0mrade” فعالیت میکرد، داستانی غم آنگیز دارد! او فعالیت هاي سایبری خود را از سنین نوجوانی شروع کرد و پیروز به هک کردن چندین شبکه تجاری و دولتی شد. فعالیت هاي شرورانه جیمز در دنیای دیجیتال، وی را در فهرست 10 هکر مشهور در دنیا جای داد. فعالیت هایي که در نهایت وی را در سنین نوجوانی روانه زندان کرد.

فعالیت هاي سایبری: جاناتان جیمز پیروز به نفوذ در شبکه آژانس فضایی ناسا «NASA» شد و سورس کدهای نرم افزار اختصاصی آنان را دانلود کرد. ارزش این نرم افزار، بالغ بر 1.7 میلیارد دلار بود و آژانس فضایی ناسا به منظور برطرف این نقص امنیتی، مجبور شد به مدت 3 هفته شبکه هاي کامپیوتری خود را خاموش کند! غیرفعال بودن شبکه هاي کامپیوتری در این مدت زمان، 41 هزار دلار ضرر مالی را به ناسا تحمیل کرد.

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

سرنوشت: در سال 2007، چندین کمپانی معتبر قربانی حملات سایبری او شدند. با وجود این که جیمز تمامی اتهامات وارده را رد میکرد، بعنوان مهم ترین مضنون این پرونده هاي سایبری بازداشت شد. آخر جاناتان جیمز در سال 2008 با تفنگ شات گان خودکشی کرد.

3- آلبرت گونزالس «Albert Gonzalez»

آلبرت گونزالس، رهبر یک گروه هکری تحت عنوان “ShadowCrew” بود. فعالیت هاي سایبری این گروه هکری، به دنیای حقیقی راه پیدا کرد و جرایم بسیار بزرگی را جرقه زد. اعضای این گروه هکری اضافه بر هک کارت هاي اعتباری و فروش شماره هاي آنان، به فروش مدارک جعلی از قبیل کارت بیمه هاي درمانی و همین طور جعل هویت مشغول بودند.

فعالیت هاي سایبری: گونزالس با فعالیت هاي چشم گیر در فضای هک و امنیت، بعنوان یکی از 10 هکر مشهور در دنیا آشنا میشود؛ آیا که تنها در مدت 2 سال پیروز شد 170 میلیون کارت اعتباری و کارت هاي ATM را هک کند! او همین طور توانست به دیتابیس کمپانی هاي تی جی ایکس «TJX» و سیستم هاي پرداخت هرت لند «Heartland» نفوذ کند و تمام شماره هاي مربوط به کارت هاي اعتباری آنان را نیز به دست آورد.

سرنوشت: آلبرت گونزالس آخر از سوی دادگاه به 20 سال زندان محکوم شد و قرار است در سال 2025 از زندان آزاد شود.

4- کوین پولسن «Kevin Poulsen»

کوین پولسن که با نام مستعار «دانته تاریک» «Dark Dante» فعالیت می کرد، با بهره گیری از دانش چشم گیر خود در اساس هک سیستم هاي تلفنی، شهرت 15 دقیقه اي عجیبی را کسب کرد! چیزی که کوین پولسن را در فهرست 10 هکر مشهور در دنیا جای داد، نبوغ تحسین برانگیز او در اساس هک از طریق امواج رادیویی بود.

شبکه رادیویی KIISFM در سال 1991 میلادی، یک مسابقه تلفنی را را برگذار کرد و در این لحظه قصد داشت که ضمن تماس با برنده این مسابقه، وی را بعنوان برنده خودرو پورشه S2944 معرفی کند. کوین پولسن با هک سیستم هاي مخابراتی، از سوی این شبکه رادیویی بعنوان برنده این مسابقه معرفی شد! پولسن از سوی رسانه هاي مطبوعاتی با نام هانیبال لکتر «Hannibal Lecter» جرایم کامپیوتری آشنا میشود.

فعالیت هاي سایبری: کوین پولسن با نفوذ در سیستم هاي پلیس فدرال، در فهرست افراد تحت تعقیب شرکت FBI قرار گرفت. او در یک سوپرمارکت بازداشت و به 51 ماه زندان و همین طور پرداخت جریمه 56 هزار دلاری محکوم گردید.

سرنوشت: کوین پولسن، مسیر زندگی خود را بعد از آزادی از زندان در سال 1995 به کلی عوض کردن داد. او فعالیت خود را بعنوان روزنامه نگار و سردبیر ارشد در مجله ماهانه Wired شروع کرد. همین طور در سال 2006، به شناسایی 744 متخلف جنسی در MySpace کمک کرد.

5- گری مک کینون «Gary McKinnon»

گری مک کینون که در فضای اینترنت با نام مستعار «سولو» «Solo» آشنا می شود، سابقه بزرگ ترین هک سیستم هاي نظامی را به خود تخصیص داده شده است داده هست!

فعالیت هاي سایبری: او در یک دوره 13 ماهه از فوریه 2001 تا مارس 2002، توانست به سیستم هاي ارتش ایالات متحده و آژانس فضایی ناسا نفوذ پیدا کند. او مدعی بود که هک کردن این سیستم هاي کامپیوتری، تنها با نشانه جستجوی اطلاعات مربوط به انرژی آزاد و پنهان سازی هاي دولت از یوفوها انجام گرفته هست.

اما دولت ایالات متحده اعلام کرد که این هکر، بخش مهمی از اطلاعات سیستم هاي کامپیوتری را از بین بردن و تعداد 300 کامپیوتر را غیرقابل بهره گیری کرده و در مجموع 700 هزار دلار ضرر مالی را به دولت تحمیل نموده هست.

سرنوشت: مقامات ایالات متحده با متهم کردن مک کینون به وارد کردن خسارت 700 هزار دلاری، خواستار استرداد وی جهت محاکمه در خاک کشور آمریکا شدند. مک کینون در سال 2005 به خاک کشور آمریکا انتقال یافته و بعد از چندین تجدید نظر، ترزا می «Theresa May» استرداد وی را به خاطر بیمار بودنش، خلاف حقوق انسانی دانست و از محاکمه او پیش گیری کرد.

6- رابرت تاپان موریس «Robert Tappan Morris»

رابرت تاپان موریس، دانش فوق العاده کامپیوتری خود را از پدرش رابرت موریس «Robert Morris» که از دانشمندان کامپیوتری در آزمایشگاه هاي بل و NSA بود آموخت. رابرت تاپان موریس نخستین کرم کامپیوتری را تولید و با همین فعالیت شرورانه سایبری، بعنوان یکی از 10 هکر مشهور در دنیا لقب گرفت.

فعالیت هاي سایبری: در سال 1988 میلادی، او زمانی که دانشجوی دانشگاه کورنل بود کرم «موریس» «Morris Worm» را نوشت. نشانه از این برنامه، اندازه گیری فضای اینترنت بود؛ ولی این برنامه دارای یک نقص بزرگ بود: کامپیوترها می توانستند چندین مرتبه به آن آلوده شوند و هربار آلوده شدن سیستم ها، سرعت سیستم را به صورت پله اي کم کردن می داد. در نهایت این کرم تعداد 6 هزار کامپیوتر را غیرقابل بهره گیری کرد.

سرنوشت: در سال 1989 میلادی، رابرت تاپان موریس به خاطر نقض قوانین و نفوذهای غیر مجاز کامپیوتری مجرم آشنا شد. دولت کشور آمریکا، وی را به 3 سال زندان و 400 ساعت خدمات عمومی و جریمه 10 هزار دلاری محکوم کرد. او آخر کمپانی Y Combinator را تاسیس کرد و اکنون بعنوان استاد دانشگاه مؤسسه فناوری ماساچوست مشغول به کار هست.

7- لوید بلنکن شیپ «Loyd Blankenship»

لوید بلنکن شیپ که در دنیای کامپیوتر با نام مستعار «مرشد» «The Mentor» آشنا می شد از دهه 70 میلادی فعالیت خود را شروع نمود. او در قبل عضو چندین گروه هکری بود که از بااهمیت ترین آنان می توان به گروه Legion of Doom اشاره کرد.

فعالیت هاي سایبری: بلنکن شیپ بیانیه اي را با نام «مانیفست هکر» بعد از دستگیری در سال 1986 میلادی منتشر کرد. این بیانیه را بعنوان متون مرجع فرهنگ هکرها می شناسند و با نشانه نمایاندن نظر هکرهای نسل اول به دنیا منتشر شد.

سرنوشت: بلنکن شیپ در سال 1989 به وسیله استیون جکسون «Steve Jackson» به استخدام کمپانی او درآمد تا بر روی GURPS Cyberpunk کار کند. سرویس پنهان ایالات متحده ایالات امریکا در سال 1990 میلادی به منزل او یورش برد و آلبوم قواعد موجود در این بازی را مصادره کرد. او اکنون از دنیای هک و امنیت فاصله گرفته و بعنوان یک موزیسین و دولوپر بازی هاي کامپیوتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

8- جولین آسانژ «Julian Assange»

جولین آسانژ فعالیت هاي خود را از سن 16 سالگی با نام مستعار «مندکس» «Mendax» شروع کرد. در طول 4 سال، او توانست تعداد تعداد زیادی از شبکه هاي دولتی، شرکت هاي بزرگ و آموزشی مثل پنتاگون، ناسا، لاکهید مارتین، سیتی بانک و دانشگاه استنفورد را هک کند.

فعالیت هاي سایبری: آسانژ در سال 2006 تصمیم گرفت ویکی لیکس «WikiLeaks» را بعنوان سامانه اي جهت انتشار اسناد لو رفته راه اندازی کند. دولت ایالات متحده تحقیقات علیه وی را در سال 2010 شروع کرد تا آسانژ را تحت قانون جاسوسی 1917 بازداشت کند.

سرنوشت: آسانژ به خاطر وحشت از استرداد به ایالات متحده، اکنون در سفارت اکوادور در لندن نگه داری می شود.

9- گاسیفر 2.0 «Guccifer 2.0»

او کیست؟ یکی دیگر از هکرهای حاضر در فهرست 10 هکر مشهور در دنیا گاسیفر 2.0 نام دارد. در واقع هیچ کس از واقعیت او اطلاع ندارد! او ممکن است که یک شخص و یا یک گروه باشد. مورد نیاز به توضیح است که نام گاسیفر، به منظور ادای احترام به هکر مشهور رومانیایی گزینش شده است که اغلب مقامات دولتی ایالات متحده را مورد حملات سایبری خود قرار می داد.

فعالیت هاي سایبری: در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده ایالات امریکا در سال 2016، شبکه کنوانسیون ملی دموکرات ها هک شد. هزاران سند از این شبکه بر روی ویکی لیکس و سایر وب سایت هاي اینترنتی منتشر گردید. بسیاری بر این باورند که گاسیفر 2.0 در واقع یک پوشش جهت جاسوسی روسیه در انتخابات سال 2016 کشور آمریکا هست. ولی در گفت و گو با مجلات خبری، گاسیفر 2.0، خود را مردی با ملیت رومانیایی معرفی کرد.

سرنوشت: گاسیفر 2.0 درست قبل از شروع انتخابات ریاست جمهوری 2016 ایالات امریکا ناپدید شد. او در ژانویه 2017 جهت آخرین بار اعلام حضور کرد تا خود را بعنوان یک فرد رومانیایی معرفی کند تا عنوان دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، همچنان در هاله اي از ابهام باقی بماند.

10- انانیموس «Anonymous»

گروه هکری انانیموس یا ناشناس ها، مشهور ترین هکرها در تمام دوران و یکی از برجسته ترین هکرها در فهرست 10 هکر مشهور در دنیا میباشند. همان طور که از نام آنان برمی آید، هیچ کس از ملیت و یا محل آنان خبر ندارد؛ آیا که اعضای آن ممکن است به هر زبانی سخن گفته و یا دارای هر نژاد و ملیتی باشند! انانیموس یک شخص نیست؛

بلکه یک گروه غیرمتمرکز از هکرها است که فاقد عضویت رسمی و سلسله مراتبی میباشند. هر کسی می تواند در قالب نام انانیموس به فعالیت هاي خود بپردازد!فعالیت هاي سایبری: فعالیت رسمی انانیموس از سال 2003 با حملاتی وسیع به چندین نشانه برجسته از قبیل آمازون، پی پال، سونی،

کلیسای باپتیست وستربورو، کلیسای ساینتولوژی، بخشی از شبکه تاریک «دارک وب» و همین طور دولت هاي استرالیا، هند، سوریه، ایالات متحده و ده ها تن دیگر شروع شد.

سرنوشت: انانیموس همچنان به فعالیت هاي خود ادامه می دهد. از سال 2011، گروه هکری انانیموس به دو دسته LulzSec و AntiSec تقسیم شدند.

واژه های کلیدی: ایالات متحده | میلادی | موریس | سیستم | زندان | امنیت | فعالیت | سرنوشت | سایبری

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

10 هکر مخوف و برتر دنیا را بشناسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *