خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

لیمو عمانی | کرمانشاه | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش | زعفران

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی 

طرز تهیه خورش محلی خوشمزه کرمانشاهی با نام خورش خلال را جهت شما داریم که بسیار خوشمزه است و دارای مواد مغذی نیز می باشد. خورش خلال کرمانشاه از آلبوم دستورغذایی هاي محلی است که ما، روش تهیه آن را جهت شما گردآوری کرده ایم.

این خورش از غذا هاي محبوب استان کرمانشاه است که آن را جهت زیاد مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، به عنوان نمونه به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن بهره گیری می شود. خورشتان نباید خیلی آبدار باشد؛ در این صورت شعله گاز را چندان کنید تا آب اضافه تبخیر شود.

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

مواد لازم:
روغن به میزان لازم

عبارات مهم : لیمو عمانی – کرمانشاه
پیاز ۱ عدد
گوشت ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
خلال بادام ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

لیمو عمانی | کرمانشاه | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش | زعفران

1-در ماهیتابه اي روی حرارت میانگین کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

2-گوشت را به آن اضافه کنید و تا عوض کردن رنگ دهد، تفت دهید. رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

3- ۲ لیوان آب روی آنها بریزید و جهت ۶۰ دقیقه تا گوشت کاملا پخته و مغز پخت شود، بپزید.

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

4-خلال بادام، زعفران دم کرده، چوب دارچین و در صورت میل به لیمو عمانی را اضافه کنید و برای۳۰ دقیقه بپزید تا خلال ها نرم شوند.

5- در نهایت زرشک را به خورش اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید. در صورت میل به میتوانید در این مرحله گلاب را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

لیمو عمانی | کرمانشاه | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش | زعفران

6- جهت سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ي خورش خلال کرمانشاه:

1- پیاز را خلالی خرد کنید.

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

2- از گوشت گوسفندی بهره گیری کنید. آن را ریز خرد کنید.

3- اگر از خلال بادام تازه بهره گیری میکنید نیازی نیست که انها را خیس کنید، در غیر این صورت آنها را جهت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید و بعد جهت خوش رنگ شدن جهت حدود ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید.

4- زرشک را پاک کرده و بشویید.

5- بهره گیری از لیمو عمانی و گلاب در این دستور اختیاری هست.

واژه های کلیدی: لیمو عمانی | کرمانشاه | کرمانشاه | خوشمزه | زردچوبه | لیوان | فرنگی | آموزش | زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *