خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

تصاویر زیبا | تصاویر زیبا | مجسمه ساز | جنگ جهانی | تاثیرگذاری | مجسمه ساز | بازیگران | آمریکایی | هنرمند | آمریکا | پاریس

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

انواع جذابترین مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

همراه با آثار نقاشی توماس کینکد مقالات قشنگی در ضمینه سلامت , سبک زندگی , روانشناسی و… قرار میدهیم

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

نقاشی های توماس کینکد

عبارات مهم : تصاویر زیبا – تصاویر زیبا
توماس کین‌کید اهل کالیفرنیای آمریکا از بازیگران و صورت های معروف مشهور غرب هست. شیوه کین‌کید، در ایجاد هنر مردمی، موفقیت آمیز بوده و منجر به ایجاد یکی از بزرگترین قلمروهای تجاری و مالی در تاریخ هنر شده است هست.

تصاویر زیبا | تصاویر زیبا | مجسمه ساز | جنگ جهانی | تاثیرگذاری | مجسمه ساز | بازیگران | آمریکایی | هنرمند | آمریکا | پاریس

از شاخصه های مهم نقاشی توماس کین‌کید به تصویر کشیدن نماهای نورانی و سرشار از رنگ های برجسته هست. او زیاد سبک امپرسیونیستی را الگو قرار داده و سوژه های رومانتیک او از مناظری مانند باغ ها، جویبار ها، کلبه های سنگی، خیابان های شهر و … الهام گرفته است که به عقیده او نشاط و خوش حالی در زندگی را می توان از طریق تصویرهای فرح بخش به دیگران انتقال داد.

نقاشان و مجسمه سازان زن معروف دنیا
در تاریخ هنر، کم نبوده اند زنان نقاش و هنرمندی که با آثارشان نقش مهم و تاثیرگذاری در تحول هنر مدرن داشته اند. در میان این زنان هنرمند، نقش ده تن از این زنان هنرمند زیاد از دیگران بوده هست، کسانی که بسیاری از هنرشناسان و مورخان هنری در مورد اهمیت و تاثیر آنها هم‌نظرند.

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

هریت بکر
هریت بکر از زنان پبشگام در هنر مدرن و نقاشی شمال اروپا و اسکاندیناوی هست. او خواهر آگاتا بکر، موسیقیدان معروف نروژی، است و هر دو خواهر در تحول هنر مدرن نروژ سهم زیادی دارند. نقاشی‌های هریت بکر از فضاهای داخلی شهرت بسیاری دارند. قدرت او در استفاده از رنگ و نورپردازی است.هریت در نروژ، آلمان و فرانسه به تحصیل در رشته نقاشی پرداخت. او تحت تاثیر نقاشان امپرسیونیست بود اگرچه آثارش در رده هنر رئالیستی و گاه ناتورالیستی طبقه بندی شده است هست. او با تاسیس مدرسه هنری نروژ در سال ۱۸۸۹، تاثیر عمیقی بر بازیگران و صورت های معروف جوان نروژی از جمله ماری هوگ و هنریک لوند گذاشت.

تصاویر زیبا | تصاویر زیبا | مجسمه ساز | جنگ جهانی | تاثیرگذاری | مجسمه ساز | بازیگران | آمریکایی | هنرمند | آمریکا | پاریس

"زیر نور لامپا" (۱۸۹۰) از تابلوهای مشهور اوست که در آن او دختر جوانی را در حال مطالعه زیر نور لامپا تصویر کرده هست. نور آبی مسلط در تابلو، فضای دلگیر و غمزده‌ای را خلق کرده و بر تنهایی دختر جوان در شب تاکید دارد.

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

لورا نایت
لورا نایت، از مشهورترین زنان نقاش بریتانیا در قرن بیستم هست. او تصویرگر سربازان جنگ جهانی دوم و محاکمه نازی ها در دادگاه نورمبرگ بود.
اخبار,اخبار فرهنگی,۱۰ نقاش و مجسمه ساز زن معروف دنیا,مجسمه ساز زن لورا نایت، تحت تاثیر نقاشان امپرسیونیست، زیاد زنان بریتانیایی از اقشار گوناگون از زنان کولی گرفته تا زنان طبقه اشراف را نقاشی کرده هست. لورا نایت، عکاس رسمی دولت بریتانیا در جنگ جهانی دوم بود و در سال ۱۹۴۶ مامور شد به طور رسمی در دادگاه محاکمه جنایتکاران نازی شرکت کند و از آنها جهت ثبت در تاریخ نقاشی کند.این اثر او که هم اکنون در موزه جنگ بریتانیا نگهداری می‌شود، دو ردیف از هیئت منصفه آلمانی را نشان می‌دهد که در برابر ۲۱ متهم جنگی آلمانی و افسران رژیم هیتلر نشسته‎اند. در عقب آنها هم سربازان آمریکایی با کلاه‌های سفید دیده می‌شوند.

جورجیا اوکیف
جورجیا اوکیف از مهم‌ترین زنان نقاش قرن بیستم است که به خاطر نقاشی های آبستره اش از محیط زیست و بیابان های آمریکا شهرت دارد. کارهای اولیه او زیاد جنبه آبستره دارند. در دهه هفتاد، فمینیست‌ها او را پیشگام شمایل‌نگاری خانمانه ارزیابی کردند ولی اوکیف با تفسیرهای آنان مخالفت کرده بود. دوره‌های فعالیت حرفه ‌ای او به نیویورک، دوره هاوایی و دوره نیومکزیکو تقسیم می‌شود.اوکیف در سال ۱۹۶۶ به عنوان یکی از ۵۰ عضو آکادمی علوم و هنرهای آمریکا گزینش شد و در ۱۹۷۷ جرالد فورد مدیر جمهور آمریکا مدال آزادی ریاست جمهوری را به او اهدا کرد.

کته کُلویتس
کته کُلویتس، نقاش و مجسمه‌ساز برجسته آلمانی، تصویرگر بی عدالتی ها، شرایط نابسامان انسانی و تراژدی دو جنگ خانمانسوز جهانی هست. او یکی از نخستین زنان نقاش است که شورش‌های دهقانی و مبارزات کارگری و زندگی پر مشقت آنان را تصویر کشیده هست. مجموعه آثار او از جنگ‌های دهقانی آلمان در دوران قرون وسطی علیه فئودال‌ها و کلیسا بسیار مشهورند. همچنین مجموعه‌ای با عنوان "بافندگان" که در سال‌های ۱۸۹۲ تا ۱۸۹۶ با الهام از نمایشنامه گرهارد هاپتمن خلق کرد و در نمایشگاه هنر برلین، نامزد دریافت مدال طلایی شد ولی قیصر ویلهلم دوم با دادن این مدال به او مخالفت کرد.کلویتس پسرش پیتر را در جنگ جهانی اول از دست داد. مجسمه "والدین ماتم زده"، اثری‌ست که او در سوگ فرزندش خلق کرده است .با روی کار آمدن نازی‌ها در آلمان و شروع تعقیب و آزار بازیگران و صورت های معروف و روشنفکران آلمانی، کلویتس نیز از فعالیت محروم شد و آثارش از موزه‌ها و گالری‌ها جمع آوری گردید، ولی یکی از کارهای او به نام "مادر و فرزندش" از سوی نازی‌ها مورد بهره‌برداری تبلیغاتی قرار گرفت.کلویتس در سال ۱۹۴۲، پوسترهای سه‌گانه مشهورش را کشید: کودکان آلمان گرسنه‌اند، نان و جنگ دوباره هرگز. او در سال ۱۹۴۵ تنها چند روز مانده به آخر جنگ درگذشت.

تامارا لمپیکا
تامارا المپیکا نقاش لهستانی با نام مهم ماریا گروسکی است که شهرتش زیاد در زمینه خلق پرتره‌هایی با درونمایه اروتیک و اغواگرانه است.بیشتر آثار تامارا آبستره‌اند، ولی در پرتره‌هایش عنصرهای روایتی نیز دیده می‌شود. او به جای قلم مو از کاردک استفاده می‌کرد و به خاطر منحنی‌های راحت و رنگ‌های تند و زاویه های تیز، نقاشی‌هایش در سبک آرت دکو طبقه بندی می‌شوند. تامارا تا سال ۱۹۲۵ آثارش را با نام و هویتی مردانه امضا می کرد و به نمایش می گذاشت. او بعد از مرگ، محبوبیت بسیاری کسب کرد و جوانان هنرمند زیادی به مطالعه آثار او و کشف هنر او پرداختند.همین طور چند نمایشنامه و فیلم نیز بر مبنای زندگی هنری او خلق شدند از جمله نمایشنامه "تامارا" نوشته جان کریزانک که بر مبنای ملاقات تاریخی او و گابریل آنونزیو نوشته شده است هست.

فریدا کالو
فریدا کالو از مهم‌ترین و نامدارترین زنان هنرمند تاریخ معاصر هست. او نقاشی مدرن با گرایش‌هایی رادیکال بود و هنرش ارتباطی عمیق و تنگاتنگ با جامعه سنتی و در حال توسعه مکزیک داشت. کسی که با نگرشی پست مدرن به فروپاشی ساختارهای سنتی و زوال فرهنگ بومی می‌نگریست و به شدت تحت تاثیر هنر بومیان سرخپوست مکزیک و نقاشی‌ها، ماسک‌ها و شمایل‌های اقوام آزتک بود.فریدا ۴۷ سال با درد و زحمت زندگی کرد و با اینکه در نقاشی‌هایش زیاد پرتره خود و جسم رنجورش را تصویر کرده است ولی در عین حال نگاه انسانی و صمیمانه او به جامعه مکزیک و سنت‌ها و آئین های بومی آن به شدت در آثارش بازتاب یافته هست.

لویی بورژوا
لویی بورژوا، نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی، یکی از پیشگامان هنر مدرن قرن بیستم هست. تنهایی، اضطراب، تنش جنسی و حسادت از تم‌های آثار اوست. او زاده پاریس و تبعه امریکا بود و تحت تاثیر بازیگران و صورت های معروف سورئالیست اروپایی بود که بعد از جنگ جهانی دوم به آمریکا مهاجرت کرده بودند. مجموعه عنکبوت‌های او به خاص مجسمه عنکبوت او با عنوان "مامان"، شهرتی جهانی دارند.او مادرش را در بیست و یک سالگی از دست داد. به دنبال آن بر اثر ناامیدی و درد، خود را در رودخانه انداخت ولی پدرش او را نجات داد.مجموعه "سلول‌ها"ی بورژوا که در ۱۹۹۳ طراحی کرد، مستقیماً به ضربات معنوی دوران کودکی و نا امنی‌ای که او را احاطه کرده بود، اشاره دارد.

الکساندرا اکستر
الکساندرا اکستر، نقاش و طراح صحنه آوانگارد روسی- فرانسوی، یکی دیگر از زنان هنرمند برجسته قرن بیستم است که در تحول هنر فوتوریسم و کانستراکتیویسم، نقش مهمی داشته هست. استودیوی نقاشی او در کیف، پایگاه روشنفکران و بازیگران و صورت های معروف آوانگارد روسی مثل آنا آخماتوا و الیا ارنبورگ بود. او یکی از تجربه‌گراترین بازیگران و صورت های معروف زن آونگارد روسیه در سال‌های ۱۹۱۰ تا ۱۹۳۰ بود ولی ایدئولوژی کانستراکتیویست‌های روس که هنر می‌تواند در زندگی روزانه همکاری داشته باشد را نمی‌پذیرفت. بعد از انقلاب سوسیالیستی اکتبر روسیه، او به همراه بازیگران و صورت های معروف آونگارد روس، به تزئین خیابان‌ها و میدان‌های شهر کی یف و اُدسا به سبک آبستره و بر اساس ایده‌های انقلاب روسیه پرداخت. در ۱۹۲۴ به فرانسه مهاجرت کرد و در آکادمی مدرن پاریس و استودیوی شخصی‌اش به همراه فرنان لژه، هنرمند سورئالیست فرانسوی به تدریس پرداخت. دوستی و آشنایی او با پابلو پیکاسو، ژرژ براک و گرترود استاین، در این دوره تاثیر زیادی بر نقاشی‌هایش گذاشت.

رمدیوس وارو
رمدیوس وارو، نقاش سورئالیست و آنارشیست اسپانیایی- مکزیکی از بااهمیت ترین و تاثیرگذارترین نقاشان مکزیک هست. بعضی از منتقدان هنری آثار او را به عنوان تمثیل‌هایی پست مدرن ارزیابی کرده‌اند. او در وقت حاکمیت فرانکو بر اسپانیا به پاریس گریخت و وارد حلقه سورئالیست‌های فرانسوی شد. بعد از اشغال فرانسه در جنگ جهانی دوم نیز به مکزیک رفت و تا آخر عمر خود را در تبعید زندگی کرد. آثار او واکنشی اعتراضی در به حاشیه راندن زنان از سوی بازیگران و صورت های معروف سورئالیست مردسالار و زن ستیز است که به اعتقاد او هرگز همتاهای زن خود را به عنوان هنرمند نمی‌دیدند.او همه تصویرهای الهه‌گون سورئالیست ها از زنان و فیگورهای خانمانه را برهم زد و در آثار گروتسک خود موجوداتی دوجنسی را با صورت هایی به شکل قلب و چشمانی درشت تصویر کرد که ترکیبی از صورت خود هنرمند و موجودات اساطیری اند.

مارگریت تامپسون زوراک
از نخستین نقاشان فوویست و کوبیست آمریکایی بود. او از چهره‌های مهم جنبش مدرن در آمریکا به شمار می‌رود که سهم مهمی در معرفی سبک‌های کوبیسم و فوویسم در این کشور داشته هست. مارگریت تحصیلاتش را در دانشگاه استنفورد رها کرد و به پاریس رفت و در مدرسه پست امپرسیونیست‌های آکادمی د لاپله درس خواند. در پاریس با پیکاسو و گرترود استاین آشنا شد و با حمایت آنها نخستین نمایشگاه خود را در سال ۱۹۱۰ در پاریس برگزار کرد. او در سال ۱۹۱۲ با ویلیام زوراک، نقاش، مجسمه ساز و نویسنده آمریکایی ازدواج کرد. ویلیام زوراک با حمایت‌های خود، نقش مهمی در موفقیت هنری مارگریت داشت. مارگریت بعد از سفر به مصر، فلسطین، هند و ژاپن، سبکش عوض کردن کرد و زیاد به کوبیسم متمایل شد.او در آخرهای عمرش ‎دوزی و و طراحی روی پارچه روی آورد. او هنر سوزن دوزی را به یک سطح هنری ارتقا داد.

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد،تصاویر زیباترین آثار نقاشی های توماس کینکد

آثار نقاشی توماس کینکد

واژه های کلیدی: تصاویر زیبا | تصاویر زیبا | مجسمه ساز | جنگ جهانی | تاثیرگذاری | مجسمه ساز | بازیگران | آمریکایی | هنرمند | آمریکا | پاریس

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

مجموعه ای از بینظیرترین آثار نقاشی توماس کینکد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *