خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

وضعیت ساخت وساز در کشور نشانگر توقف فرآیند سقوط سرمایه‌گذاری ساختمانی و بازگشت تدریجی سازنده‌ها به بازار از نیمه سال گذشته هست. از این رو اوضاع سرمایه‌گذاری در بخش

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

عبارات مهم : سرمایه گذاری – سرمایه گذاری

وضعیت ساخت وساز در کشور نشانگر توقف فرآیند سقوط سرمایه گذاری ساختمانی و بازگشت تدریجی سازنده ها به بازار از نیمه سال گذشته هست. از این رو اوضاع سرمایه گذاری در بخش مسکن نشان می دهد که از شدت رکود در این حوزه نیز کاسته شده است هست.

به گزارش ایرنا، رسانه ها در تازه ترین گزارش های خود از بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن نوشتند. همچنین تراز تجاری با ترکیه به نفع ایران، اوضاع بورس تهران، راهکارهای توسعه مسکن و رشد 28 درصدی تولید فولاد خام از مهمترین محورهای توجه این رسانه ها در هفته گذشته بود.

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

**بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

وضعیت ساخت و ساز در کشور، از توقف فرآیند سقوط سرمایه گذاری ساختمانی در فصل دوم سال 95 و بازگشت تدریجی سازنده ها به بازار از نیمه پارسال، خبر می دهد.

آخرین اطلاعات آماری راجع به «حجم سرمایه گذاری های ساختمانی در شهرها»، «تیراژ ساخت مسکن در پایتخت کشور عزیزمان ایران و کشور» و همچنین «وضعیت رشد بخش ساختمان» نشان می دهد، در سال 95، شیب رشد منفی سرمایه گذاری در ساخت و ساز نسبت به سال 94 کم شد و حجم سرمایه های وارد شده است به این بازار در تابستان 95 نسبت به بهار، با رشد مثبت همراه شد.

وضعیت ساخت وساز در کشور نشانگر توقف فرآیند سقوط سرمایه‌گذاری ساختمانی و بازگشت تدریجی سازنده‌ها به بازار از نیمه سال گذشته هست. از این رو اوضاع سرمایه‌گذاری در بخش

همچنین تیراژ صدور پروانه ساختمانی در پایتخت کشور عزیزمان ایران نیز در یک سال 95، علی رغم افت شدید در سال های 93 و 94 زیاد کردن پیدا کرد. اثر این دو رخداد، در ارزش افزوده بخش ساختمان، به شکل اصلاح نسبی رشد منفی بخش در طول سال 95 – مثبت شدن شیب قیمت رشد کاهشی ارزش افزوده بخش ساختمان- منعکس شد.

وضعیت سرمایه گذاری در حوزه «تکمیل ساختمان های ناتمام»، نشان می دهد از شدت رکود در این حوزه نیز کاسته شده است است به این معنا که شیب رشد منفی سرمایه گذاری، در فصل دوم سال 95 کمتر از فصل اول شده است ولی مطابق آخرین آمارهای رسمی که مربوط به نیمه اول 95 هست، گرایش سازنده ها به ساخت و سازهای جدید، به مراتب زیاد از میل به به تکمیل ساختمان های ناتمام است.

** تراز تجاری با ترکیه به نفع ایران

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

برخی گزارش ها نشان می دهد که حجم روابط تجاری کشور عزیزمان ایران و ترکیه در سال 2016 به 5 میلیارد دلار رسیده است که همچنان تراز بازرگانی کشور عزیزمان ایران در تجارت با ترکیه مثبت است.

«بیلگین آیگول» مدیر شورای همکاری های تجاری مدتی قبل در ترکیه اعلام کرد که در سال 2016 حجم تجارت کشور عزیزمان ایران و ترکیه به 5 میلیارد دلار رسیده و در بخش گردشگری شاهد کم کردن 30 درصدی بوده ایم، ولی شرایط مناسبات تجاری در فضای خوشبینانه ای قراردارد.

وضعیت ساخت وساز در کشور نشانگر توقف فرآیند سقوط سرمایه‌گذاری ساختمانی و بازگشت تدریجی سازنده‌ها به بازار از نیمه سال گذشته هست. از این رو اوضاع سرمایه‌گذاری در بخش

در چهار ماهه نخست سال 1396ترکیه به کشور عزیزمان ایران یک میلیارد و54 میلیون دلار صادرات داشته، در حالی که صادرات کشور عزیزمان ایران به ترکیه دو میلیارد و 501 میلیون دلار بوده هست. به طور کلی تراز بازرگانی بین کشور عزیزمان ایران و ترکیه رقمی برابر با یک میلیارد و 447 میلیون دلار به سود کشور عزیزمان ایران بوده است.

**راهکارهای توسعه مسکن

دولت یازدهم با بازبینی در طرح جامع مسکن، بخشی از سیاست ها و رویکردهای کلان خود جهت توسعه بازار مسکن را اعلام کرده هست. این سیاست ها با تاکید بر برنامه ریزی توسعه مالی در این بخش، اجرای برنامه مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی در هیات دولت تصویب شده است است.

بازگشتِ تدریجی رونقِ مسکن

وزارت راه و شهرسازی به منظور ایجاد رونق و توسعه بلندمدت مسکن اقشار میان درآمد و بالاتر، چهار راهکار توسعه بازار رهن و انتشار اوراق راهنی، استفاده از شرکت های لیزینگ، راه اندازی صندوق بعد انداز یکم و توسعه بازار پیش فروش مسکن را طراحی و سیاستگذاری کرد و به اجرا درآورد؛ برنامه های اجرایی که تدام آنها در دولت دوازدهم و برطرف اصلاحات بعضی از آنها، درخواست های مسکنی اقشار میان درآمد و بالاتر را پاسخ می دهد.

نخستین گام وزارت راه و شهرسازی در تامین مسکن اقشار میان درآمد و بالا، توسعه بازار رهن و انتشار اوراق رهنی بود. توسعه بازار رهن و انتشار اوراق رهنی منجر به زیاد کردن قدرت پرداخت تسهیلات بلندمدت به وسیله بانک ها در بازار مسکن می شود. در نخستین مرحله نیز مبلغ 300 میلیارد ریال اوراق رهنی در سال 95 منتشر شد و انتشار 7000 میلیارد اوراق رهنی تازه نیز در دست اقدام است.

استفاده از شرکت های لیزینگ در بخش مسکن جهت تامین منابع مالی با استفاده از ظرفیت های بخش شخصی دومین راهکار بود که در همین رابطه نیز دستورالعمل تازه تاسیس شرکت های لیزینگ در 14 دی ماه سال 95 به تصویب شورای پول و اعتبار رسید. بر اساس اعلام نظر کارشناسان و مسوولان، اوج بودن قیمت سود بانکی، استفاده از اوراق رهنی و رونق شرکت های لیزینگ را تا حدودی با اخلال مواجه کرد.

توسعه استفاده از سیستم های مبتنی بر بعد انداز جهت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در بخش مسکن سومین راهکار وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن بود. چهارمین راهکار نیز توسعه بازار پیش فروش مسکن بود. آیین نامه اجرایی قانون پیش فروش مسکن در سال 1393 تدوین شد و جهت کمک به اجرای این قانون دستورالعمل استفاده از حساب های امانی نیز در سال 95 تدوین شد.

**وضعیت بورس تهران

در بهار سال 96 از میان 38 صنعت حاضر در بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران 23 صنعت با رشد و بازدهی مثبت مواجه شدند، 13 صنعت شاهد بازدهی منفی بودند و دو صنعت عوض کردن نکرده باقی ماندند. از 39 صنعت حاضر در بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران گروه محصولات کاغذی با 68 درصدی از ابتدای سال تا آخر خردادماه بیشترین بازدهی را نصیب سهامداران کرده هست. بررسی ها نشان می دهد شاخص این صنعت در هفته نهایی به خرداد 3.3درصد مثبت بوده و در یک ماهه خرداد بازدهی مثبت 5.5 درصدی داشته است.

دومین صنعت پربازده بازار در بهار امسال گروه قند و شکر با بازدهی 48 درصدی بود. این صنعت در هفته گذشته شاهد افت 2.5 درصدی شاخص بود ولی در یک ماهه خرداد 2.4 درصد بازدهی مثبت داشت. سومین صنعت پربازده بازار در سه ماهه امسال رایانه و فعالیت های وابسته به آن هست. این گروه در فصل بهار بازدهی نزدیک به 40 درصدی داشته هست. چهارمین صنعت پربازده بازار گروه انتشار، چاپ و تکثیر بود. این گروه با بازدهی 23 درصدی در بهار سال 96 در رده صنایع پربازده قرار گرفت.

**رشد 28 درصدی تولید فولاد خام

دولت یازدهم با درک صحیح از پرسشها و به منظور تحقق تمامی راهبردها توانست در بخش فولاد، عملکرد تولید فولاد خام کشور را با رشد 28 درصدی از 14 میلیون و 361 هزار تن در سال 1391 به 18 میلیون و 466 هزار تن در سال 95 برساند. «بهرام سبحانی» مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با اعلام این مطلب گفت: با رسیدن ظرفیت فولاد کشور به 30 میلیون تن، شرایطی تهیه آن انجام شد که کشور عزیزمان ایران در رتبه بندی جهانی فولاد به رده چهاردهم افزایش کند.

مدیرعامل بزرگ ترین فولادساز خاورمیانه و شمال آفریقا افزود: با حمایت دولت، کم کردن واردات فولاد از طریق وضع تعرفه بر واردات با نشانه حمایت از صنعت داخلی همزمان با زیاد کردن صادرات محصولات فولادی توانست ضمن ارزآوری، موجب کم کردن خروج ارز از کشور شود و لذا می توان صنعت فولاد خصوصا فولاد مبارکه را پیشرو در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

واژه های کلیدی: سرمایه گذاری | سرمایه گذاری | ساختمان | استفاده | ترکیه | بازار | ایران | میلیون | بازگشت | انتشار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *