خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تکنیک قنادی ها برای صاف شدن روی کیک | آموزش دسر – سایت yyjc

کیک از دسرهای خوشمزه ای است که در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد. صاف بودن سطح کیک بسیار مهم است چون نیاز به کیک سطح صاف برای خامه کشی دارید. صاف شدن روی کیک نیازمند رعایت نکاتی است که در ادامه در سایت yyjc بیان می کنیم.

برای صاف شدن روی کیک باید چه نکاتی را رعایت کرد؟

وقتی شما بخواهید کیک را خامه کشی کنید، نیاز دارید سطح کیک صاف و یکدست باشد. اگر کیک گنبدی باشد جلوه خوبی ندارد و برای تزئین کیک با مشکل روبه رو می شوید. برای جلوگیری از گنبدی شدن روی کیک بهتر است به موارد زیر توجه کنید.

  • مقدار مواد باید به اندازه باشد
  • با دمای مناسب کیک پخته شود
  • چند بار آرد و بکینگ پودر را الک کنید
  • کیک در دمای مناسب قالب پخته شود
  • حتما آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید
  • دیواره های قالب را چرب نکنید.
  • مواد کیک را به صورت مساوی پخش کنید
  • مواد کیک را بیشتر از اندازه هم نزنید
  • از اندازه قالب مناسب استفاده کنید
  • مواد تشکیل دهنده کیک قبل از تهیه کیک باید هم دما با محیط شوند

برطرف شدن مشکل گنبدی شدن کیک

در مطالب بالا در مورد نکاتی که از گنبدی شدن کیک جلو گیری می شود به صورت موردی بیان کردیم در ادامه به طور مفصل به این نکات می پردازیم.

-مقدار مواد باید به اندازه باشد

اگر مقدار آرد و بکینگ پودر به اندازه نباشد کیک گنبدی شکل می شود.

-با دمای مناسب، کیک پخته شود

زمانی که دمای فر زیاد باشد اطراف کیک پخته می شود و وسط کیک پف می کند و به صورت برآمده در می آید. برای برطرف شدن برآمدگی سطح کیک بهتر است 25 درجه یا 14 درجه سانتی گراد را از میزان دمای در نظر گرفته شده کم کنیم تا به مرور زمان و کم کم کیک بپزد.

صاف شدن روی کیک

-کیک در دمای مناسب قالب پخته شود

کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و در اطراف کیک دور قالب یک حوله که با آب سرد خیس شده است بگذارید تا کناره های کیک قهوه ای و سفت نشود.

-دیواره های قالب را چرب نکنید

بهتر است کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید ولی دیواره های قالب را چرب نکنید تا به عنوان تکیه گاه کیک به دیواره ها بچسبد و شکل بگیرد.

-مواد کیک را به صورت مساوی پخش کنید

مواد کیک را به صورت مساوی پخش کنید. حباب های روی سطح کیک را از بین ببرید تا کیک به صورت گنبدی شکل در نیاید و صاف شدن روی کیک را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *