خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

گوجه فرنگی | کلم بروکلی | گوجه فرنگی | کلم بروکلی | ویتامین | فرنگی | ارزش غذایی سبزیجات، | سبزی سرخ کرده و عواقب آن،

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی سرخ کرده و ارزش غذایی آن | سرخ کردن سبزی و اثرات آن | ارزش غذایی سبزیجات

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید راجع به زیاد سبزی ها این عنوان درست باشد ولی سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث زیاد کردن ارزش غذایی آن می شود.گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی است که ارزش غذایی ارزش با پخته شدن بیشترمی شود.

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

عبارات مهم : گوجه فرنگی – کلم بروکلی
گوجه فرنگی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، گوجه فرنگی از نظر علمی در رده‌ میوه ها قرار دارد، ولی اگر پخته شود، سبزی محسوب می شود. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن هست. لیکوپن، فیتوکمیکالی است که باعث قرمز شدن رنگ گوجه فرنگی شده است و البته فواید آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.
بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، عالی ترین شیوه جهت فعال کردن لیکوپن هست.

گوجه فرنگی | کلم بروکلی | گوجه فرنگی | کلم بروکلی | ویتامین | فرنگی | ارزش غذایی سبزیجات، | سبزی سرخ کرده و عواقب آن،

بروکلی

بروکلی جزو خانواده‌ کلم هاست و فواید آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف هست. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول هست. این ترکیبات شیمیایی، با کم کردن التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کم کردن می دهد.
بهترین شیوه جهت پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه فواید کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود. البته راجع به کلم بروکلی مطالب ضد و نقیض زیاد است . بهتر است این کلم مدت وقت کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس خارج شود یا در مدت وقت کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی بعضی فواید آن، زیاد کردن و بعضی دیگر کم کردن می یابد.

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

هویج

هویج، سبزی ریشه ای معروفی است که سرشار از بتاکاروتن است و ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد. هویج فواید آنتی اکسیدانی دارد که زیاد آن ناشی از تجمع بسیار زیاد ویتامین آ و بتاکاروتن هست. آزمایش ها نشان می دهد آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا ۱۴ درصد زیاد کردن می دهد.
با آب پز کردن هویج، زیاد ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. عالی ترین دما وزمان توصیه شده است جهت پخت هویج ١٣٠ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه هست.

گوجه فرنگی | کلم بروکلی | گوجه فرنگی | کلم بروکلی | ویتامین | فرنگی | ارزش غذایی سبزیجات، | سبزی سرخ کرده و عواقب آن،

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | کلم بروکلی | گوجه فرنگی | کلم بروکلی | ویتامین | فرنگی | ارزش غذایی سبزیجات، | سبزی سرخ کرده و عواقب آن،

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

سبزی هایی که با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *