خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

چغاله بادام | استفاده | خوشمزه | آموزش | امتحان | خورش چغاله بادام

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

خورش چغاله بادام با گوشت + روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ

خورش چغاله بادام آموزش خورش چغاله بادام با مرغ روش تهیه خورش چغاله بادام با گوشت خورش چغاله بادام مجلسی خورش چغاله بادام خوشمزه خورش چغاله بادام و گوجه سبز در این مطلب روش تهیه یک خورش متفاوت را به شما آموزش خواهیم داد که شاید کمتر اسم اون به گوشتون خورده باشه ولی بی شک یک خورش خوشمزه و لذیذ است . خیلی از ماها با دیدن چغاله بادام آب از دهنمون راه میوفته ولی کمتر کسی به فکر ساختن خورش با چغاله بادام میوفته .آموزش این خورشت خوشمزه را جهت شما در این مطلب قرار داده ایم

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

طرز تهیه خورش چغاله بادام

عبارات مهم : چغاله بادام – استفاده

مواد مورد نیاز

چغاله بادام 500 گرم

چغاله بادام | استفاده | خوشمزه | آموزش | امتحان | خورش چغاله بادام

گوشت گوسفندی یا سینه مرغ 700 گرم

نعنای تازه 150 گرم

جعفری تازه 350 گرم

پیاز بزرگ 2 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

آب لیموترش و آب غوره 1/2 فنجان

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

نمک و فلفل به میزان مورد نیاز

روغن مایع به مقدار مورد نیاز

چغاله بادام | استفاده | خوشمزه | آموزش | امتحان | خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش

برای تهیه خورشت چغاله بادام ابتدا گوشت را بشورید و بشکل مکعبی یا مربع برش دهید و چوب بالای چغاله ها را بگیرید و تمیز بشورید.پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای روغن بریزید و شعله را کم کنید تا روغن بمرور وقت داغ شود و پیاز ها را در آن بریزید تا سرخ شوند وتکه گوشت ها را بهمراه چغاله ها اضافه کنید و تفت دهید و زردچوبه،فلفل،نمک به هر مقدار که میل به دارید

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

با قاشق به روی مواد بپاشید و مجددا تفت دهید و 4 لیوان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید تا 45 دقیقه الی 1 ساعت مواد مغز پخت شوند لیکن وقت میبرد تا چغاله ها پخته شوند. هر 30 دقیقه یک سری به قابلمه بزنید و مواد را زیر ورو کنید و امتحان کنید گوشت و چغاله را که چه مقدار پخته شده است انددر این فاصله ای مواد درون قابلمه به آرامی در حال پخت هستند نعنا و جعفری را پاک کنید

و بشورید و روی دستمالی که آب را به خود بگیرد سبزیها را پهن کنید تا سریع خشک شوند ودر خرد کن بریزید یا روی تخته با چاقو خرد کنید و در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و تفت دهید تا آب سبزی کاملا خشک شود سپس مقدار کمی روغن بریزید وتفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید

بعد از آنکه چغاله و تکه گوشت ها نسبتا پخته شده است بودند (کمی گیر داشتن در دندان) نعنا و جعفری را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه بعد مجددا امتحان کنید اگر مواد خورشت چغاله بادام پخته شده است بودند آب لیمو ترش یا آبغوره را اضافه کنید و 10دقیقه بعد خورشت چغاله بادام آماده شده است هست، سپس در خورشت خوری بکشید

توصیه می کنیم خورشت چغاله بادام را مانند دیگر خورشت ها محبوب ایرانی مانند خورش قیمه و خورش فسنجان با پلو سرو کنید. می توانیم جایگزین گوشت گوسفندی یا گوساله از گوشت مرغ استفاده نماییم. می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید

در صورت میل به می توانید در آخر کار کمی رب گوجه نیز اضافه کنید اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده است و به مشکل می پزند. از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد. این خورشت را در زودپز و با مدت وقت کمتری نیز می توان تهیه کرد

خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , روش تهیه خورش چغاله بادام با گوشت

خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , روش تهیه خورش چغاله بادام با گوشت

خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , روش تهیه خورش چغاله بادام با گوشت

خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , روش تهیه خورش چغاله بادام با گوشت

خورش چغاله بادام

واژه های کلیدی: چغاله بادام | استفاده | خوشمزه | آموزش | امتحان | خورش چغاله بادام

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

روش تهیه خورش چغاله بادام با مرغ+ خورش چغاله بادام با گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *