خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

جایگزین مناسب | مواد غذایی | موادغذایی | ویتامین | استفاده | خوراکی | پروتئین | انواع

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ خوراکی . قارچ ها از نطر میزان ارزش مواد غذایی جایگاه خاص ای در بین محصولات کشاورزی دارند و این گیاه در سرتاسر دنیا مورد استفاده فرار می گیرد و خواص بسیار زیادی هم دارد

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

انواع بسیار زیادی از قارچ وجود دارد ، اکثر قارچ هایی که به صورت خود به خودی در محیط زیست رشد می کنند سمی هست ، ولی نوع خوراکی آن امروزه به وسیله شرکت های بزرگ تولید می شود. این ماده غذایی در چین و ژاپن طرفداران زیادی دارد.تاکنون تحقیقات اندکی در مورد خواص قارچ انجام شده است ولی بررسی ها، حاکی از آثار دارویی قابل توجه آن در تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان عفونت های ویروسی و انواع سرطان هاست. با دکتر رضا راست منش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات?علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد ارزش غذایی این سبزی سفیدرنگ گفت وگو کرده ایم.

عبارات مهم : جایگزین مناسب – مواد غذایی

با توجه به اینکه گوشت قرمز گران شده است توصیه می کنید قارچ را جایگزین آن کنیم؟

جایگزین مناسب | مواد غذایی | موادغذایی | ویتامین | استفاده | خوراکی | پروتئین | انواع

به هیچ وجه. یکی از باورهای غلط درمورد قارچ، نام بردن از آن به عنوان منبع غنی پروتئین است. قارچ تازه، حدود ۹۰ درصد یا حتی زیاد آب دارد بنابراین میزان پروتئین، چربی و کالری آن بسیار ناچیز است. بعضی خانواده ها با این پندار غلط، مبالغ زیادی را صرف خریدن قارچ می کنند وآن را جایگزین مناسبی جهت گوشت می دانند درحالی که می توان همین هزینه را صرف تهیه منابع پروتئینی دیگر مانند تخم مرغ کرد.

پس با این توضیحات قارچ ماده غذایی با ارزشی نیست!

اشتباه نکنید! منافع قارچ را نمی توان نفی کرد چون منبع خوب ترکیب هایی به نام پورین و پریمیدین است و جهت افرادی که دچار سوختگی های شدید یا سرطان هستند و مورد نیاز است سلول های از دست رفته ارزش سریع جایگزین شود، منبع غذایی خوبی است. از سوی دیگر، ما موادغذایی را فقط به خاطر دریافت انرژی و پروتئین مصرف نمی کنیم.

اگر قارچ را با سایر موادغذایی مصرف کنیم، ممکن است اسیدهایآمینه آن کامل شود و ارزش غذایی اش زیاد کردن پیدا کند. بله، نه تنها قارچ بلکه انواع متفاوت مواد غذایی اگر با هم خورده شوند، ریزمغذی هایشان کامل می شود. هنگامی که موادغذایی متفاوت مثل غلات، حبوبات، لبنیات، پروتئین و سبزی ها با هم مصرف می شوند، منابع کاملی از اسیدهای آمینه، ویتامین ها و موادمعدنی به بدن می رسد.

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

این عنوان حقیقت دارد که قارچ تنها منبع گیاهی ویتامین D است؟

خواص قارچ بر روی پوست نه! در واقع ارگوسترول نوعی استرول گیاهی است که در قارچ وجود دارد. این استرول باید وارد بدن شود و مسیر خاصی را در کبد طی کند و اگر کسی که این استرول را مصرف کرده، ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در معرض نور خورشید بماند، زیر پوستش ویتامین D ساخته می شود. پس قارچ ویتامین D ندارد، بلکه پیش ساز آن را دارد آیا ارزش غذایی قارچ ها با هم متفاوت است؟ نه، خواص آنها تقریبا یکسان است.

مصرف قارچ ممنوعیت یا محدودیت هم دارد؟

مصرف قارچ جهت افرادی که اسیداوریک اوج و نقرس دارند، مضر است. علی رغم اینکه تصور می شود علت کم خونی، مصرف کم پروتئین و آهن است، اوج بودن اسیداوریک نیز می تواند باعث کم خونی شود. بالابودن اسید اوریک باعث سرکوب هورمون اریترپویتین می شود و کم خونی ایجاد می کند.

جایگزین مناسب | مواد غذایی | موادغذایی | ویتامین | استفاده | خوراکی | پروتئین | انواع

هنگام خرید قارچ به چه توصیه هایی باید توجه کنیم؟

هرگز نباید خودمان اقدام به جمع آوری قارچ کنیم زیرا قارچ های سمی و غیرسمی آنقدر مشابه هم هستند که حتی گیاه شناسان بدون استفاده از دستگاه های میکروسکوپی و ابزارهای مخصوص نمی توانند آن دو را تشخیص دهند. باید قارچ را از مراکزی که مجوز دارند، تهیه کرد. از سوی دیگر، چون قارچ آب زیادی دارد امکان فساد، لزج و له شدگی آن بالاست. قارچ را می توان در یخچال بین ۳ تا ۷ روز نگهداری کرد ولی بیش از این مدت به مرور لزج می شود و ترکیب هایی آزاد می کند که جهت افرادی که دچار سردرد میگرنی هستند، مضر است.

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

روش شستشوی قارچ خوراکی

باید این عنوان را در نظر داشته باشید که روش صحیح شستشوی قارچ اهمیت بسیاری دارد. گرفتن پوست قارچها حین شستن توصیه نمیشود. همینطور نباید قارچها را جهت مدت زیادی در آب قرار دهید چرا که آب را به خود جذب می کند.کلاهک و ساقه قارچ را در زیر آب به آرامی بشویید تا کاملا از گرد و غبار تمیز شود.

روش پخت صحیح قارچ خوراکی

قارچها هم به صورت خام در سالادها هم به صورت پخته مورد استفاده قرار می گیرند. قارچها را زیاد نپزید. عالی ترین نحوه تهیه قارچ این است که آنها را با کمی کره یا روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با این کار ارزش غذایی قارچ از بین نمیرود.

منبع: دکتر سلام

خواص قارچ

واژه های کلیدی: جایگزین مناسب | مواد غذایی | موادغذایی | ویتامین | استفاده | خوراکی | پروتئین | انواع

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

خواص قارچ بر روی پوست و نحوه تهیه صحیح قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *