خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

فیلم های تلویزیونی | بیژن بنفشه خواه | مهران غفوریان | مهران مدیری | محبوب ترین | شام ایرانی | ساختمان | دانشگاه | بازیگری | نوجوانان | بازیگران

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب 

بازیگر محبوب و دوست داشتنی سینما و تلویزیون ایران،بیژن بنفشه خواه است که هر لحظه خنده را روی لبان ما آورده است. بیژن بنفشه خواه یکی از محبوب ترین بازیگران کمدی کشور عزیزمان ایران است و در آثار طنز بسیاری بازی کرده. ولی هنگامی که از خودش راجع به ي به یاد ماندنی ترین بازی هایش می پرسيم، این چهار مجموعه ي تلويزيوني را گزینش می کند: «پژمان»، «ساختمان پزشکان»، «بدون شرح» و «راه طولانی».

نام و نام خانوادگی بیژن بنفشه خواه
زمینه فعالیت بیژن بنفشه خواه سینما و تلویزیون
تاریخ تولد  بیژن بنفشه خواه ۱ فروردین ۱۳۵۲ (۴۳ سال)
محل تولد بیژن بنفشه خواه تهران، ایران
والدین بیژن بنفشه خواه   رضا بنفشه خواه (بازیگر)

بیوگرافی بیژن بنفشه خواه
بیژن بنفشه خواه (زاده ۱ فروردین ۱۳۵۲) بازیگر ایرانی مجموعه های طنز تلویزیونی و فیلم های سینمایی هست. او در مجموعه های طنز «این چند نفر»، «بدون شرح»، «مرد دوهزارچهره»، «قهوه تلخ»، «ساختمان پزشکان»، «خانه اجاره ای» و «راه طولانی» به ایفای نقش پرداخته است

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

بیژن بنفشه خواه یکی از محبوب ترین بازیگران کمدی کشور عزیزمان ایران است و در آثار طنز بسیاری بازی کرده. ولی هنگامی که از خودش راجع به ي به یاد ماندنی ترین بازی هایش می پرسيم، این چهار مجموعه ي تلويزيوني را گزینش می کند: «پژمان»، «ساختمان پزشکان»، «بدون شرح» و «راه طولانی».

البته بیژن بنفشه خواه علاوه بر بازیگری، فعالیت در حوزه های دیگر را نیز تجربه کرده؛ مثل اجرای مسابقه ی بازیگری «ستاره ۲۰» که تازه ترین فعالیت هنری اش محسوب می شود.بیژن بنفشه خواه داستان نیمه تلخ و در بعضی صحنه ها پرسوز و گداز سرنوشت نوجوانی اش را جهت نوجوانان امروز به تصویر می کشد و از راه دراز و پرفراز و نشیبی می گوید که بیژنِ دیروز را رسانده به بیژن امروز!

فیلم های تلویزیونی | بیژن بنفشه خواه | مهران غفوریان | مهران مدیری | محبوب ترین | شام ایرانی | ساختمان | دانشگاه | بازیگری | نوجوانان | بازیگران

اگر بخواهی از بین دوره های متفاوت سنی، یکی را گزینش کنی، عالی ترین روزهاي زندگي ات در چه دوره ای شکل گرفته؟

بهترين روزهاي زندگي من به سال هاي دبيرستان برمی گردد؛ يعني همان دوره ی نوجوانی که آدم پر از انرژي است و بي بهانه خوشحال است.

ميانه ات با درس و مدرسه چه طور بود؟

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

بیژن بنفشه خواه : من فرزند ي درس خواني نبودم و مدرسه برایم کابوس بود! در دوره ي ابتدايي معدلم ۱۹-۱۸ بود. ولی از اول راهنمايي سالي يك بار تجديد شدم تا اول دبيرستان كه دیگر كلاً مردود شدم! البته يادم مي آيد پاييز آن سال دوباره از من و حدود 10 نفري كه رد شده است بودند، امتحان گرفتند

و همه مان قبول شديم و رفتيم پايه ي دوم. پدرم هم از اوضاع درسي ام ناراضي بود. ولی از اين جور مسايل كه بگذريم، دوره ي نوجواني ام را دوست دارم و فكر مي كنم نوجواني مي تواند دوره ي طلايي زندگي هركسي باشد.

فیلم های تلویزیونی | بیژن بنفشه خواه | مهران غفوریان | مهران مدیری | محبوب ترین | شام ایرانی | ساختمان | دانشگاه | بازیگری | نوجوانان | بازیگران

با اين اوضاع درس نخواندن چه طور دانشگاه قبول شدي؟

بیژن بنفشه خواه : این عنوان باعث تعجب خودم هم شد! تقريباً آن قدر از قبول نشدنم مطمئن بودم كه حتي «پيك سنجش» را که اسامی قبول شدگان در آن چاپ می شد، نگرفتم.سال 1370 در مقطع سوم دبيرستان درس می خواندم و هنوز ديپلمم را نگرفته بودم. آن موقع هنوز مي توانستي قبل از گرفتن ديپلم

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

در آزمون دانشگاه آزاد شركت كني؛ من هم همين كار را كردم و از بین رشته های هنري، گرافیک، نقاشی و نمایش را گزینش کردم و به همین شکل، تصادفی قبول شدم. حتی هنگامی که پدرم خبر قبولی ام را آورد، فکر کردم شوخی می کند! خلاصه دو ترم مرخصي گرفتم و بعد از گرفتن ديپلم، در سال 1371 وارد دانشگاه شدم.

عبارات مهم : فیلم های تلویزیونی – بیژن بنفشه خواه

بیژن بنفشه خواه (زاده ۱ فروردین ۱۳۵۲) است

خودمانیم، مشكل بازیگران و صورت های معروف با درس و مدرسه چيست؟ آیا بعضي ها مثل خودت خيلي با مدرسه حال نمي كنند؟

بیژن بنفشه خواه: نمي دانم، شاید يك جور ريشه هاي روان شناختي داشته باشد. مثلاً يادم مي آيد در دوره ي راهنمایی بی خود و بي جهت کتک می خوردم. با ترکه و چوب نوجوان ها را مي زدند، فقط به جرم این که آیا سرت را این طرفی کردی یا با بغل دستی ات حرف زدی! آن موقع خیلی راحت فرزند ها را کتک می زدند.

آخر مگر آدم، نوجوان ۱۲ ساله را کتک می زند؟!

 البته مدرسه هاي وقت ما خیلی شلوغ بود و کمبود های زیادی داشتیم. هنگامی که در يك کلاس ۵۰ دانش آموز نشسته باشد، معلوم است که معلم نمی تواند درست واکنش‌ها کند، ولی خوشبختانه شنيده ام که الآن اوضاع خیلی بهتر شده است است.

پس حالا که در مدرسه كتك خورده اي، يكي از خاطره هايش را هم براي نوجوانان دوچرخه اي تعريف كن.

بیژن بنفشه خواه : شايد برايتان جالب باشد كه من و «نیما فلاح»، همكلاسي بوديم و دوستي مان به دوم دبستان برمي گردد. یک روز، نفری یک آینه ي کوچک سر کلاس برده بودیم و موقعي كه معلم پاي تخته مي نوشت، آن را درمي آورديم و نور خورشید را روی تخته می انداختیم.

در يكي از اين لحظه ها، يك دفعه معلممان برگشت و نیما نور را انداخت توی چشم او! بعد هم سريع آينه اش را قايم كرد. معلممان هم آمد يك سيلي آبدار خواباند زير گوش من! هرچه هم به او گفتم کار من نيست، باور نکرد كه نكرد. شايد هم حق داشت، چون آینه را توي دست من دیده بود.

البته من هم معرفت به خرج دادم و نیما را لو ندادم؛ تازه بعدش هم كه از کلاس بیرون آمدم ناظممان هم یک سيلي ديگر نثارم كرد!

يادم مي آيد در يك گفت وگو گفته بودي كه ذهن بازيگوشي داشتي كه سر كلاس مدام این ور و آن ور می پرید.

بیژن بنفشه خواه : بله، یک علت مسئله هاي درسی ام، همین نداشتن تمرکز بود. ولی هیچ وقت كسي سعي نمي كرد علت درس نخواندنم را كشف كند.كسي به این سؤال فكر نمي كرد، نوجواني كه تا پنجم ابتدايي معدلش بالاي ۱۸ بوده، آیا یکهو تجديد مي شود؟ فقط چه در منزل چه در مدرسه دعوايم مي كردند که «چرا درس نمی خونی؟!»

مواقعي هم كه در مدرسه کتک می خوردم، به پدرم نمی گفتم. چون می دانستم در منزل هم یک دعواي ديگر با پدرم خواهم داشت. از شانس من، برادر بزرگ ترم هم درس خوان بود و از آن هايي بود كه حتي اگر درس نمي خواند، ۲۰ مي گرفت! مرا با او هم مقايسه مي كردند. خلاصه درس، همه ي زندگي مرا تحت تأثير قرار داده بود؛ آن قدر كه گاهي با خودم مي گفتم «خدايا من رو بكش!».

بیژن بنفشه خواه بازیگر ایرانی مجموعه های طنز تلویزیونی و فیلم های سینمایی است

به قول نوجوان ها: «بی خیال بابا! تا این حد؟!»
بیژن بنفشه خواه : بله! مسئله ي درس، ذهن و زندگي ام را پر از تنش کرده بود؛ تا آن جا كه حتی یک بار با خودم فکر کردم بروم بالاي ساختمان بلند مخابرات كه نرسيده به سیدخندان است و خودم را بیندازم پایین! بعد در همان گير و دار با خودم فكر كردم حالا اگر رفتم آن جا، اگر نگهبان همان دم در، جلويم را گرفت و از من پرسيدند «کجا؟» چه بگويم؟!

فكر كردم لابد نمی گذارند پايم به پشت بام هم برسد، بنابراين مجبورم از پنجره اي چيزي بپرم پايين. بعد ياد مادرم مي افتادم و فكر مي كردم من اگر اين كار را بكنم، مادرم چه حالي می شود؟ خلاصه اين قدر به این چیزها فکر مي کردم كه كلاً پشیمان می شدم!

در گیر و دار مسایل درسی و یأس های فلسفی مربوط به آن، علاقه و علاقه ای هم در دوره ي نوجوانی داشتی؟

بیژن بنفشه خواه : بله، يك آتاری داشتم که پدرم به قیمت ۱۰ هزار تومان برایم خریده بود و البته خودش هم با آن بازی می کرد! برنامه ي «دیدنی ها» را هم خیلی دوست داشتم وكارتون هايي مثل «هاچ، زنبور عسل»،  «سندباد»، «پينوكيو»، «خونه ي مادربزرگه» و البته کارتون های ژاپنی که بیش ترشان افسرده کننده بود.

بازيگري چه طور؟ در دوره ي نوجواني ات دوست داشتي بازيگر شوي يا آرزوهاي ديگري در سرت بود؟

بیژن بنفشه خواه : آرزوهای بچگي ام كه خیلی یادم نیست، ولی آن طور كه پدر و مادرم مي گويند، گویا می گفته ام كه دوست دارم در نیروی دریایی کار کنم! ولی بزرگ تر که شدم، ديگر نمی دانستم می خواهم چه کاره شوم. تا هنگامی که که كنکور نداده بودم، تکلیفم با خودم روشن نبود. من حتی فکر نمی کردم

موفق به گرفتن دیپلم شوم، ولی هم دیپلم گرفتم و هم در رشته ي تئاتر درس خواندم؛ در حالی که اصلاً فکر نمی کردم بتوانم به دانشگاه بروم!

اما همين ورود به دانشگاه، موجب شد سر از بازيگري دربياوري. درست است؟

بیژن بنفشه خواه : بله، البته در دانشگاه رابطه ام با اساتيد دانشگاه نسبتاً خوب بود. بيش تر استادهاي دانشگاه آزاد (مثل مرحوم استاد سمندريان) هم از دانشگاه هنرهاي زيبا آمده بودند و كادر اساتيد، بسيار عالي بود.

اما من در شروع دانشگاه جهت پرداخت شهريه، مسئله پیدا کردم و پدرم می گفت نمی تواند هزینه ي دانشگاه آزاد را پرداخت کند. جهت همین مجبور شدم از ترم دوم سر كار بروم كه اولينش تئاتر عروسكي «بهروز غريب پور» به نام «ميكي و كارگاه۲» بود. بعدش هم رفتم سر برنامه ي «۳۹» که هم دوره ي «ساعت خوش» ساخته و پخش شد؛ ساعت خوش، پنجشنبه ها پخش می شد و ۳۹ جمعه ها.

قبل از ورود به دانشگاه و در دوره ي نوجواني هم در فيلم يا سريالي بازي كرده بودي؟

بیژن بنفشه خواه : بله، نخستین تجربه ي بازيگري ام به دوران ابتدایی برمی گردد و برنامه ي نوروزي«سیمای سال»كه من در آن يك آيتم بدون ديالوگ داشتم. در دوره ي راهنمایی هم در یک سریال مربوط به گروه كودك بازی کردم. اول دبیرستان هم كه رفتم، در يك فیلم۱۶ ميلي متري به كارگرداني «سعيد كلاهي»

ايفاي نقش كردم كه البته این ها را جزء فعالیت های حرفه ای خودم نمی دانم. بعد هم كه وارد دانشگاه شدم و به طور تخصصي در رشته ي تئاتر مشغول تحصيل شدم.البته قبل تر مي خواستم بروم هنرستان كه پدرم مخالفت كرد و گفت بهتر است در رشته ي تجربي يا رياضي درس بخوانم.

البته به نظرم این عنوان به نفعم تمام شد، چون کسانی که در این دو رشته درس می خواندند، بعداً در کنکور دانشگاه راحت تر در رشته هاي زيرمجموعه ي هنر قبول می شدند.

 بیژن بنفشه خواه علاوه بر بازیگری، فعالیت در حوزه های دیگر را نیز تجربه کرده است

حالا هم كه حساسيت پدر و مادرها نسبت به كنكور و رشته ي تحصيلي نوجوان هايشان خيلي بيش تر از وقت نوجواني شما شده. ظاهراً فاصله و اختلاف نظر و سليقه ي نوجوان ها و بزرگ ترها هم بيش تر از دهه هاي گذشته شده. نظر شما چيست؟

بیژن بنفشه خواه : به نظر من نباید فرزند ها را وادار كرد در رشته اي كه دوست ندارند، درس بخوانند و بايد به آن ها حق گزینش داد تا به حوزه هايي كه جذابيت بيش تري برايشان دارد، بپردازند. راستش صحبت راجع به ي اختلاف نظر نوجوان ها و والدينشان هم كار آساني نيست و بيش تر یک جور مسئله ي روان شناختی است.

با این حال من در وقت نوجوانی ام و نسبت به نوجوان های امروز، نه این قدر آزادی داشتم و نه این امکانات در اختیارم بود. اين را هم بگويم كه پدرم هم همین حرف را هميشه خطاب به ما مي زد؛ و انگار كه اين جريان همين طور نسل اندر نسل ادامه دارد.

بعضی از نوجوان ها گله دارند از اين كه پدر و مادرشان زبان آن ها را نمی فهمند و گاهی حتی با هم جر و بحثشان مي شود. بیژن بنفشه خواه به عنوان يك نوجوان ظلم ديده و درك نشده، چه نظر و قضاوتي در اين باره دارد؟

بیژن بنفشه خواه : البته من نوجوان تر از آنم كه بخواهم پيامي به نوجوان ها بدهم! ولی نوجوان هاي اين دوره و زمانه، قربانشان بروم هرچه بگويي در جوابت یک چیزی می گویند! آن قدر كه من گاهي با خودم فكر مي كنم: «حالا مي ميري اگه جواب ندی؟! یک ذره گوش بده خب نوجوان جان!».  

 بیژن بنفشه خواه فرزند رضا بنفشه خواه (بازیگر) است

فیلم شناسی بیژن بنفشه خواه

فیلم های تلویزیونی بیژن بنفشه خواه

سال نام سریال کارگردان پخش
۱۳۹۴-۱۳۹۵ سه شو (مجری)   شبکه ۳
۱۳۹۴ مسابقه ستاره بیست (مجری)    
۱۳۹۴ حالت خاص افشین اربابی  
۱۳۹۴ سر به راه سعید سلطانی  
۱۳۹۳ دست نزن جیزه امیر غفارمنش  
۱۳۹۲ روزهای بد، به در سعید آقاخانی نوروز ۹۳
۱۳۹۲ پژمان سروش صحت  
۱۳۹۱ دزد و پلیس سعید آقاخانی  
۱۳۹۰ سهمی جهت دوست مسعود اطیابی تیرماه ۱۳۹۱
۱۳۹۰ راه طولانی رضا کریمی  
۱۳۹۰ خانه اجاره ای – سری اول رامین ناصرنصیر  
۱۳۸۹–۱۳۹۰ ساختمان پزشکان سروش صحت  
۱۳۸۹–۱۳۹۱ قهوه تلخ مهران مدیری  
۱۳۸۷ مرد دوهزارچهره مهران مدیری نوروز ۸۸
۱۳۸۷ پنهان، ولی آشکار سیدمحسن یوسفی  
۱۳۸۷ طلاق در وقت اضافه سیدمحسن یوسفی  
۱۳۸۶ پیامک از دیار باقی سیروس مقدم  
۱۳۸۶ آرزوهای شیرین سیدوحید حسینی  
۱۳۸۵ تله فیلم «تعطیلات پردردسر» شهاب عباسی  
۱۳۸۴ اکسیژن مهدی مظلومی  
۱۳۸۲ باغچه مینو رضا صفدری  
۱۳۸۱ زیر آسمان شهر – سری سوم مهمان مهران غفوریان  
۱۳۸۱ بدون شرح مهدی مظلومی  
۱۳۸۰ طبقه وسط مهران غفوریان  
۱۳۷۹ کلبه سپید مهرداد رایانی مخصوص
رحمان سیفی آزاد
کارگردان تلویزیونی: «بیژن صمصامی»
۱۳۷۹ آبدار شاه رحیم رحیمی پور  
۱۳۷۸ گلهای ۷۸ مهران غفوریان نوروز ۷۹
۱۳۷۸ حرف تو حرف مهران غفوریان  
۱۳۷۸ این چند نفر مهران غفوریان  
۱۳۷۷–۱۳۷۸ عید آن سال ها سعید ابراهیمی فر  
۱۳۷۷ ایستگاه ۷۷    
۱۳۷۶ گلهای ۷۶ مسعود آب پرور نوروز ۷۷
۱۳۷۵ نوروز ۷۵ داریوش کاردان شبکه ۱
۱۳۷۴–۱۳۷۵ دزدان مادربزرگ مهدی صباغ زاده  
۱۳۷۴ آخرین ستاره شب منوچهر پوراحمد  
۱۳۷۳ لبخند سوم مسعود رشیدی  
۱۳۷۳ همسران بیژن بیرنگ
مسعود رسام
 
۱۳۷۳ جُنگ ۳۹ داریوش کاردان  
۱۳۷۳ پسر بابا محسن تقوی بخشی از مجموعه «پیک سپید شادی»
۱۳۷۳ پیک سپید شادی محسن تقوی برنامه کودک و نوجوان شبکه ۱

شبکه خانگی

سال نام سمت کارگردان توضیحات
۱۳۹۲ شرف خانواده فاضل پوریا جاویدپور پخش در شبکه نمایش خانگی[۲]
۱۳۹۲ شوخی کردم مهران مدیری پخش در شبکه نمایش خانگی[۳]
۱۳۹۲ مسابقه شام ایرانی
(سری چهارم)
شرکت کننده محمد شایسته میزبانِ شب دومِ مسابقه[۴]
۱۳۸۷ بمب خنده مهران مدیری ابتدا در نیمهٔ دی ماه ۱۳۸۹ در فضای وب و سپس بصورتِ
لوح فشرده (بطور غیرمجاز) منتشر شد که با واکنشِ
«مهران مدیری» مواجه شد.[۵]

واژه های کلیدی: فیلم های تلویزیونی | بیژن بنفشه خواه | مهران غفوریان | مهران مدیری | محبوب ترین | شام ایرانی | ساختمان | دانشگاه | بازیگری | نوجوانان | بازیگران

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

بیوگرافی و تصویرهای بیژن بنفشه خواه بازیگر محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *