خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

خطر پنهان‌کاری‌های مالی در زندگی یکسان

مخفی کردن پرسشها مهم از همسر تبعات جبران‌ناپذیری به همراه دارد. در این مطلب خطرات دروغ گفتن به همسر در زمینه پرسشها مالی تبیین شده است است.

خطر پنهان‌کاری‌های مالی در زندگی یکسان

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی کلوب خبرنگاران؛ بعضی افراد پس از ازدواج و تشکیل زندگی یکسان با اینکه با همسر خود صمیمی هستند، ولی گاهی اوقات مسئله خاصی را از او مخفی می کنند. به عنوان نمونه مردی که کار خود را از دست داده، مدتی این عنوان را به همسرش نمی گوید و مانند گذشته صبح ها از منزل بیرون می آید و عصر بر می گردد تا همسرش متوجه بیکاری او نباشد. پس از چندی مسئله روشن می شود و در برابر گله همسر خود به توجیه این پنهان کاری می پردازد.
خانم ها نیز گاهی مسائلی را از شوهر خود مخفی می کنند که از جمله آن ها عنوان مالی است. بسیاری از آن ها از این که در آینده دچار تنگدستی شوند احساس نگرانی می کنند و ذخیره ای را در نظر می گیرند تا در مواقع مورد نیاز جهت آن ها موثر باشد و مسئله خانواده را برطرف کند.

عبارات مهم : پنهان کاری

اصولا افراد جهت پنهان کاری های خود ممکن است دلائل خاصی داشته باشند، ولی یکی از مسائلی که می تواند باعث سستی روابط بین همسران و همچنین بنیان خانواده شود عنوان پنهان کاری های مالی در زندگی یکسان است که تبعات بدی بدنبال دارد.
مرجان محمدیان دکترای روانشناسی عمومی در خصوص تبعات پنهان کاری های مالی در زندگی یکسان بیان داشت:این کار نه تن ها ضررهایی به طرف برابر و زندگی یکسان می زند بلکه زیان هایی را متوجه خود فرد پنهان کار می کند.
وی با اشاره به این که پنهان کاری یا براق نبودن پرسشها مالی در طیف وسیع دروغ نامیده می شود، افزود: یکی از اثرات مضر این کار متوجه فردی است که پنهان کاری می کند، زیرا باوری در او شکل می گیرد که همه آدم ها می توانند پنهان کاری کنند چرا که خودش این کار را انجام می دهد بنابراین هیچ وقت نمی تواند به دیگران اعتماد کند.
وی ادامه داد: بطور مثال اگر زنی امور مالی خود را از همسرش پنهان کند به مرور وقت این باور در او تقویت می شود که اگر من پنهان کاری می کنم، دیگران هم ممکن است این کار را بکنند و در نتیجه اگر همسرش حرفی به او بزند باور نکرده و احساس می کند که پنهان کاری می کند و در نهایت خودش آزار و اذیت می بیند؛ بنابر این یکی از تبعات مهم این کار به شخص پنهان کار باز می گردد.
*** پرسشها مالی را جهت طرف برابر خود براق سازی کنید
دروغ و پنهان کاری در خصوص پرسشها مالی از جمله عواملی است که می تواند به زندگی یکسان آسیب رسانده و حتی منجر به طلاق شود و شخصی که پنهان کاری می کند در درجه اول به خودش آسیب می زند چرا که به مرور وقت بدبینی ها شروع شده است و اعتماد به نفسش پایین می آید.
به گفته محمدیان آدم ها زمانی به یکدیگر نزدیک می شوند که رازهای مشترکی با هم داشته باشند یا مسائلی دارند که جهت خودشان ارزشمند است و در طبق اخلاص جهت یک نفر دیگر می گذارند.
این دکترای رواشناسی عمومی افزود: به عنوان نمونه زمانی که وارد مدرسه می شویم همکلاسی یک دوست راحت محسوب می شود و هنگامی که فرد رازی را با او درمیان بگذارد و احساس نزدیکی کند، به دوست صمیمی تبدیل شده است است، زیرا حریم شخصی ارزشمند است و آن را به طرف برابر ارائه داده است.
وی با تاکید بر این مسأله که اگر زنی دوست ندارد از نظر مالی در زندگی هزینه کند بهتر است طرف برابر خود را به شکل مطلوب آگاه کند، گفت:: ممکن است پرسشها مالی جهت یک شخص خیلی ارزشمند باشد، بنابر این هنگامی که آن اطلاعات را به طرف برابر خود ارائه می دهد یعنی خیلی احساس نزدیکی با او می کند که باعث آرامش روانش می شود، ولی اگر دوست ندارد از نظر مالی در زندگی هزینه کند بهتر است طرف برابر خود را به شکل مطلوب از این عدم علاقه آگاه کند و بگوید که احساس خوبی به من داده نمی شود که از پرسشها مالی خود بگویم و با انجام این کار به تفاهم با یکدیگر برسند.
***فرزندان از والدین الگو می گیرند
محمدیان با اشاره به این که فرزندان سرمایه های عاطفی والدین محسوب می شوند، تصریح کرد: از دیگر تبعات پنهان کاری های مالی در زندگی یکسان این است که فرزندان هنگامی که بزرگتر می شوند هم به پدر نزدیکند و هم به مادر، در نتیجه زمانی که این پرسشها را بین والدین خود مشاهده می کنند، یاد می گیرند که پنهان کاری داشته باشند و تمام آسیب ها از این جا شروع می شود.
این دکترای روانشناسی ادامه داد: والدین تلاش می کنند تا سرمایه مالی جهت زندگی خود جمع کنند، ولی با پنهان کاری هایی که در این زمینه انجام می دهند فرزندان یعنی سرمایه های عاطفی خود را که به خاطر آن ها تشکیل خانواده داده اند، از دست می دهند؛ زیرا فرزند بر اساس ادراک کمی که دارد و هنوز به مرحله رشد و تکامل نرسیده یاد می گیرد خیلی از ارتباطات و کارهایی را که انجام می دهد، پنهان کند.
***مراقب شکل گیری طلاق عاطفی باشید
زمانی که زن خارج از منزل کار کرده، ولی درآمدش را صرفا جهت خودش نگه می دارد و جهت زندگی خرج نمی کند این احساس را در شوهرش ایجاد می کند که در حق او ظلم کرده است، زیرا زمانی را که باید در منزل و رسیدگی به امور زندگی یکسان صرف کرده باشد به کار کردن در اجتماع پرداخته و در کنارش هیچ بازخوردی را از نظر مالی به شوهرش نشان نمی دهد.
محمدیان در این زمینه اظهار داشت: هنگامی که زنان چنین تصویر العملی را در زندگی یکسان از خود نشان می دهند، مرد ها ا. حساس می کنند حقی را به کسی داده اند که بازخوردی از آن نمی بینند.
وی پول را نمادی از قدرت در همه انسان ها بیان کرد و ادامه داد: زن ها به لحاظ روانی عاشق مردانی می شوند که قدرت دارند و و از طرفی وقنی زنی پولش را به منزل می آورد و خرج زندگی می کند این احساس در او شکل می گیرد که حالا او قدرت دارد و در نتیجه می خواهد در خیلی از پرسشها دخالت کند و مرد را به لحاظ روانی کوچک می بیند که این امر باعث ایجاد یکسری از اختلافات میان زوجین می شود.
این دکترای روانشناسی عمومی تاکید کرد: اگر مرد بطور مستقیم بخواهد که زن پول خود را در منزل خرج کند از نظر روانی در ناخودآگاه ذهن زن کوچک می شود و به مروز وقت فاصله عاطفی و طلاق عاطفی شکل می گیرد، چون زن با بودن در کنار مردی که ضعیف است هیچ لذتی نبرده در نتیجه نیازهایش برطرف نمی شود.
وی در خصوص راهکار این عنوان گفت: بصورت منطقی و روانکاوی باید دو طرف از همان ابتدا با هم توافق کنند که یک حساب یکسان داشته باشند و هر کدام مانند یک قلک مقداری پول در آن حساب بگذارند و ماهانه از آن حساب یکسان خرج زندگی خود کنند تا مشکلی ایجاد نشود.
***ضرورت نگرش منطقی به مسائل
قبل از ازدواج افراد به هیجانات خود قفل و زنجیر می شوند بنابر این در بعد هیجانی خیلی از افراد بر اساس ظاهر شخصیت خود تصمیم گیری نکرده و گزینش نمی کنند به عنوان نمونه فردی که دوست دارد خودش در اوج قدرت باشد و همسرش زیر سلطه او در بعد هیجان همه چیز را قبول می کند، ولی به مرور وقت و با افت هیجانات پشیمان می شود.
خیلی از اختلاف ها بر سر این عنوان است که مرد قبل از ازدواج قبول می کند که همسرش حقوقش را در منزل خرج نکند، ولی پس از ازدواج زیر حرفش می زند و از همسرش می خواهد او هم بخشی از حقوقش را در منزل خرج کند. ولی این عنوان را چطور می توان حل کرد؟
محمدیان جهت برطرف این مسئله بیان داشت: دفترهای ثبت ازدواج مانند دفترهای ثبت شرکت است و زمانی که دو نفر با هم شراکت می کنند اول باید بررسی کنند چقدر می توانند از پس این شراکت برآیند و آیا می توانند به عنوان نمونه هزینه های آن شرکت را پرداخت کنند، زیرا در غیر اینصورت به مرور وقت ورشکست می شوند.
وی افزود: در مورد ازدواج هم اوضاع به همین شکل است و نمی توان صرفا از بعد احساس به آن نگاه کرد و یکطرفه جلو رفت، بنابر این افراد نباید بگویند با همه چیز میسازم که این امر کاملا غلط است بخصوص در جامعه امروزی؛ زیرا اگر ۶۰ سال پیش افراد اینگونه بودند ویترین های زندگی کم بود.
این دکترای روانشناسی عمومی ادامه داد: اکنون اگر کسی این حرف ها را بزند، از دید ما شعار است و صرفا بعد هیجانی است بنابر این باید همه چیز براق و واضح باشد و اگر زوجین در بعد هیجانی قرار دارند بهتر است خانواده ها این پرسشها را براق سازی کنند.
به گفته وی اگر بعد هیجان را کنار بگذاریم، چون زنان بخشی از وقت زندگی یکسان را در خارج از منزل می گذرانند و اگرهمسرانشان بازخوردی نبینند، طبیعی است که مشکلاتی حاصل شود.
محمدیان بیان داشت: زن بایدخود را جای شوهرش بگذارد که اگر صبح تا شب منزل نباشد و پولی هم به منزل نیاورد و بازخوردی از شوهرش نبیند آن موقع کم کم سرخورده می شود؛ پس جهت درک عنوان بهتر است خود را جای فرد برابر گذاشته و شبیه سازی کنیم.
***قبل از ازدواج تمامی پرسشها مهم را جهت یکدیگر بازگو کنید
این دکترای رواشناسی با تاکید بر این که افراد باید از هر نوع پنهان کاری در ازدواج و زندگی یکسان خود داری کنند، اظهار داشت: درازدواج با پنهان کاری مخالفیم مگر این که چیزی گفته نشود، ولی اگر چیزی وجود دارد و گفته نشود یعنی شخص پنهان کاری می کند و کار اشتباهی است.
وی گفت: بهتر است دو نفر قبل از ازدواج با یکدیگر صحبت کرده وتمامی پرسشها خود را دربا یکدیگر در میان بگذارند و حتی با مراجعه به روانکاو پرسشها را جهت زندگی یکسان براق سازی کنند تا بدانند چگونه فاصله روانی میان آن ها کم یا زیاد می شود.
محمدیان در خاتمه یاد آور شد: مراجعه به متخصصان روانکاوی جهت درک بهتر پرسشها زندگی یکسان باعث می شود تا افراد نسبت به حرفهایی که واقعیت دارند سوء گیری نداشته باشند و در مورد پرسشها مالی هم بهتر است زوجین از درآمدهای خود جهت یکدیگر صحبت کرده و به یک میزان در حساب مشترکی که به عنوان قلک جهت مخارج زندگی در نظر گرفته می شود، شراکت داشته باشند و مابقی درآمد زن نیز جهت خودش باشد.
گزارش از زهرا رحیمی
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: پنهان کاری | ازدواج | زندگی | احساس | پنهان کاری زناشویی | طلاق عاطفی | جدایی زناشویی | شفاف سازی زناوشیی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *