خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تلاش جهت حضور زنان در ورزشگاه ها بخصوص فوتبال

گویا وزیر ورزش و جوانان در تلاش است که مقدمات حضور بانوان و زنان در ورزشگاه ها بخصوص مسابقه های فوتبال را فراهم نماید.

تلاش جهت حضور زنان در ورزشگاه ها بخصوص فوتبال

گویا وزیر ورزش و جوانان در تلاش است که مقدمات حضور بانوان و زنان در ورزشگاه ها بخصوص مسابقه های فوتبال را فراهم نماید.

حضور بانوان در ورزشگاه‌ها مطالبه دولت شد

توئیت‌های تازه وزیر ورزش و جوانان اگر چه محتوای تازه‌ای غیر از همان میل به به حضور بانوان در ورزشگاه‌ها ندارد ولی یك خبر تازه‌ به بانوان علاقه‌مند ورزش و به خاص فوتبال می‌دهد؛ وزارت ورزش و در واقع دولت‌ هم می‌خواهد فضای ورزشگاه‌ها خانوادگی باشد….

پیش از این اگر چند بازیكن فوتبال از علاقه‌شان به حضور خانواده‌ها در ورزشگاه حرف می‌زدند، حالا وزیر ورزش به عنوان متولی و بالاترین مقام ورزشی كشور از حضور بانوان می‌گوید و البته تلاش می‌كند با همین حرف‌ها به دام افراطیون هم نیفتد!

مسعود سلطانی‌فر كه خوب می‌داند عده‌‌ای از دلواپسان منتظر نشسته‌اند تا با نخستین اظهار نظر رسمی یك مقام رسمی اطراف حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، فریاد وامصیبتا سر بدهند، هوشیارانه تحقق این خواسته را به موافقت مراجع و فراهم كردن زیرساخت‌ها منوط می‌كند تا طرح حضور بانوان در ورزشگاه‌ها با برخورد حذفی تندروها مواجه نشود. تندروهایی كه در تمام سال‌ها یك بار از خودشان نپرسیدند اگر فضای سینما‌ها هم تا به امروز فقط مردانه بود چه اتفاقی رخ می‌داد؟ آیا احتمال نداشت مردان تماشاچی به هوای این كه هیچ بانویی در سالن نیست، واكنش‌های نامتعارف نشان بدهند و روی بازیگران فیلم كه تصویرشان از پرده‌ نمایش داده می‌شود، القاب غیرمتعارف بگذارند؟

در سالن سینما، مردم با خانواده‌شان نشسته‌‌اند و طبیعی است به خاطر خانواده خود، خیلی چیزها را مراعت كنند. اگر چه فضای یك مسابقه ورزشی زنده با فضای سالنی كه فیلم سینمایی در آن پخش می‌شود، تفاوت دارد و حتی طیف بینندگان یك مسابقه فوتبال با سینماروها تفاوت دارد ولی همین الگوی خانوادگی بودن سینما می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد و فضای سالن‌های ورزشی‌مان را هم به سمت خانوادگی شدن ببریم.

البته كه این كار نیاز به تأمین زیرساخت‌ها و فراهم آوردن فضا مناسب دارد. در حال حاضر متأسفانه با این حجم فحاشی و اهانت، محیط ورزشگاه‌ها جهت پسران هم مناسب نیست، چه برسد به بانوان و خیلی از پدرها، پسر خودشان را هم به استادیوم نمی‌برند و طبیعی است جرأت نكنند دست اعضای خانواده را بگیرند و به ورزشگاه بروند ولی بالاخره باید از یك جایی شروع كرد. این فضا را باید عوض کردن داد.

شاید حضور خانواده‌ها باعث شود محیط ورزشگاه‌ها رنگ و بوی فرهنگی به خود بگیرد. جهت فرهنگ‌سازی و ارتقای فرهنگی محیط ورزشگاه‌ها حضور خانواده‌ها می‌تواند یك عامل مؤثر باشد. تمام این شاید‌ها و باید‌ها تكراری است ولی آنچه تازه به نظر می‌آید و جهت طرفداران حضور بانوان در ورزشگاه‌ها یك قدم مثبت تلقی می‌شود، ورود وزیر ورزش به این ماجراست. وزیری كه حالا با مطالبه‌ ورزشكاران طرف هست. قبلاً حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فقط مطالبه زنان علاقه‌مند فوتبال بود، بعد‌ها این حضور تبدیل به مطالبه‌ ورزشكارانی شد كه می‌گفتند دوست داریم مادر، خواهر و همسرمان هم بازی ما را از نزدیك تماشا كند و حالا مطالبه وزیر یك دولت است و شاید در قدم بعدی تبدیل به مطالبه دولت از مراجع شود.

البته كه باید به موازات عمومی‌تر شدن این مطالبه، زیرساخت‌ها را هم فراهم كرد. شاید ابتدا مورد نیاز باشد جایگاه‌های جداگانه‌ (مثل همان لُژ خانوادگی كه قبلاً در سینما‌ها بود) در نظر گرفته شود تا فضای استادیوم‌ها این فضای فحاشی و هتاكی نباشد آیا كه در چنین فضایی، كم‌كم مردها هم نمی‌توانند با امنیت روانی و اخلاقی فوتبال‌ ببینند، حالا بانوان محترم به جای خود!

گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع: خبرورزشی


تلاش جهت حضور زنان در ورزشگاه ها بخصوص فوتبال

واژه های کلیدی: استادیوم | ورزشگاه | سینمایی | خانواده | استادیوم | مسابقه | فوتبال | جوانان | ورزشگاه | زیرساخت | خانواده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *