خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

فیس‌بوک پست‌های افشاگرانه راجع به «پاکسازی قومی» در میانمار را از بین بردن می‌کند

دیلی بیست در گزارشی نوشت فعالان حقوق‌بشر می‌گویند فیس‌بوک پست‌های آن‌ها را راجع به قتل‌عام فجیع مسلمانان روهینگیا به دست نظامیان ارتش میانمار از بین بردن می‌کند.

فیس‌بوک پست‌های افشاگرانه راجع به «پاکسازی قومی» در میانمار را از بین بردن می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل گروه تحریریه سایت جوان؛ دیلی بیست در گزارشی نوشت فعالان حقوق‌بشر در میانمار و کشورهای غربی می‌گویند فیس‌بوک پست‌های آن‌ها را درباره قتل‌عام فجیع اقلیت مسلمانان روهینگیا به دست نظامیان ارتش میانمار (برمه) از بین بردن می‌کند. این فعالان می‌گویند حساب‌های کاربری‌شان به طور مرتب تعلیق و یا از بین بردن می‌شوند. این در حالی است که مسئولان این شبکه اجتماعی مدعی هستند که به مردم دنیا یاری می‌رسانند تا سرگذشت خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

در ادامه گزارش آمده است مسلمانان روهینگیا یک گروه اقلیت مسلمان در میانمار هستند که به دست ارتش میانمار قتل عام می‌شوند. ارتش میانمار با آتش زدن خانه‌های مسلمانان روهینگیا در استان راخین و ارتکاب انوع و اقسام جنایت‌های وحشیانه، آن‌ها را به فرار از این منطقه و پناه بردن به کشورهای همسایه وادار می‌کند.

دیده‌بان حقوق بشر می‌گوید قتل‌عام مسلمانان روهینگیا در ماه‌های اخیر شدت بیشتری یافته هست. یکی از مقامات ارشد شرکت ملل متحد، به تازگی در اظهاراتی جنایت ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا را «نمونه بارز پاکسازی قومی» توصیف کرد. تاکنون صدها هزار آواره روهینگیایی به بنگلادش گریخته‌اند. جان مک‌کین، مدیر کمیته نیروهای مسلح در مجلس سنای آمریکا، در تصویر العمل به قتل‌عام هولناک مسلمانان روهینگیا در استان راخین میانمار، خواستار کم کردن همکاری‌های نظامی آمریکا با ارتش میانمار شده است است.

فیس‌بوک پست‌های افشاگرانه راجع به «پاکسازی قومی» در میانمار را از بین بردن می‌کند

نگارنده مطلب در ادامه می‌افزاید: مسلمانان روهینگیا تلاش می‌کنند با استفاده از شبکه‌های اجتماعی سرگذشت اسفناک خود را با مردم دنیا به اشتراک بگذارند؛ ولی مسئولان فیسبوک با از بین بردن حساب‌های کاربری و پست‌های آن‌ها، صدای این افراد را خاموش می‌کنند. سخنگوی فیسبوک در گفتگو با دیلی بیست اظهار کرد به شکایت این افراد پیگیری خواهد کرد و افزود: ما خواهان آن هستیم تا مردم از طریق این سایت، داستان زندگی خود را با رعایت قوانین و مقررات آن به اشتراک بگذارند. ما تلاش می‌کنیم تا تعادلی میان بیان سرگذشت این افراد و محیطی امن و تؤام با احترام برقرار کنیم. به همین علت است که ما استانداردها و قوانینی جهت استفاده از این تریبون در نظر گرفته‌ایم؛ طبق این قوانین بعضی محتواها اجازه انتشار دارند و بعضی دیگر بعد از دریافت شکایت از بین بردن می‌شوند؛ لیکن در به اشتراک گذاشته شدن آن‌ها استانداردهای موردنظر رعایت نشده هست. محتوای پست‌های منتشرشده در ارتباط با بحران جاری در میانمار هم با در نظر گرفتن این استاندارها بازبینی می‌شود که در نهایت به از بین بردن بعضی از این پست‌ها می‌انجامد.

مسئولان فیسبوک این روزها به علت از بین بردن گزینشی پست‌ها و عدم رعایت بی‌طرفی در این سایت با انتقادات شدیدی مواجه شده‌اند.

انتهای پیام/

دیلی بیست در گزارشی نوشت فعالان حقوق‌بشر می‌گویند فیس‌بوک پست‌های آن‌ها را راجع به قتل‌عام فجیع مسلمانان روهینگیا به دست نظامیان ارتش میانمار از بین بردن می‌کند.

سیاست‌های گزینشی فیسبوک در از بین بردن پست‌های افشاگرانه راجع به ارتش میانمار

واژه های کلیدی: سنای آمریکا | استاندارد | میانمار | استفاده | مسلمانان | داستان | آمریکا | میانمار | مسئولان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *