خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تعیین جایزه جهت افشای رای دهندگان به عضویت عربستان در کمیته زنان

شماری از کشورهای اروپایی در عین ناباوری به عضویت عربستان سعودی در کمیسیون حقوق زنان ملل متحد رای مثبت دادند، ولی از اعتراف به رأی خود سر باز می زنند.

تعیین جایزه جهت افشای رای دهندگان به عضویت عربستان در کمیته زنان

به گزارش گروه بین الملل کلوب خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از کشورهای اروپایی در عین ناباوری به عضویت عربستان سعودی در کمیسیون حقوق زنان ملل متحد رای مثبت دادند، ولی از اعتراف به رأی خود سر باز می زنند.
شبکه خبری راشا تودی در این باره گفت: شماری از کشورهای اروپایی که خود را سردمدار دموکراسی و حقوق بشر می دانند به عضویت عربستان سعودی در کمیسیون حقوق زنان ملل متحد رای مثبت داده اند.

عبارات مهم : عربستان سعودی – عربستان

این شبکه افزود به نظر می رسد تنها هفت کشور از 54 کشور حاضر در رای گیری از رای دادن به عضویت عربستان سعودی در کمیسیون حقوق زنان شرکت ملل خودداری کرده اند و رای ممتنع داده اند. این درحالی است که آنها اصلا گزینه رای منفی را در اختیار نداشتند.
پس از این رای گیری و عضویت عربستان در کمیسیون حقوق زنان ملل متحد زیاد کشورهای اروپایی از اعلام رای خود خودداری می کنند.
این شبکه می افزاید: واقعا جالب است شماری از کشورهایی که ادعا می کنند پیشتاز حمایت از حقوق بشر هستند به عضویت عربستان سعودی در کمیسیون حقوق زنان شرکت ملل رای داده اند. این در حالی است که به گفته همین کشورها، عربستان جایی است که زنان بیش از هر کشور دیگری مورد تبعیض قرار می گیرند. جالب تر این است که تقریبا هیچکدام نمی خواهند به رای خود اعتراف کنند. به گفته دیده بان حقوق بشر شرکت ملل متحد مستقر در ژنو، دستکم پانزده کشور از بیست و دو کشوری که نامشان را در قالب یک فهرست منتشر کرده است به عضویت عربستان سعودی در این کمیسیون رای داده اند.
اسناد رأی را افشا کنید و جایزه بگیرید!
در همین حال گروههای افشاگر از جمله ویکی لیکس جهت افرادی که اسناد رای این کشورها را منتشر کنند جایزه تعیین کرده است. ویکی لیکس گفته است جهت اسناد رای سوئد راجع به این مسئله ده هزار یورو جایزه می دهد. حزب مخالف نروژ نیز از دولت خواسته است که رأی خود به عربستان را اعلام کند.
در انگلیس نیز دولت تحت فشار است ولی از رد این مسئله که به عربستان رای داده است، خودداری می کند. این درحالی است که تنها یک کشور اروپایی یعنی بلژیک رای مثبت خود به ریاض را اعلام کرده و از این اقدام ابراز تاسف کرده است.
شارل میشل، نخست وزیر بلژیک گفته است اگر وقت بحث راجع به این مسئله در سطح دولت بود من به طور قطع خواستار رای منفی می شدم با این حال اسنادی که از نامه های الکترونیک دولت بلژیک انتشار یافته است است نشان می دهد که دولت بلژیک به طور قطع می دانسته است که چه کار دارد می کند. براساس این اسناد به هیئت بلژیکی حتی دستور داده شده است بود به هیئت عربستانی اعلام کند که بلژیک رای مثبت داده است.
کیم شریف، رییس مرکز حقوق بشر یمن می گوید قوانین نادیده گرفته شده است است. نشست های مخفی برگزار شده است و بده بستان های مخفی صورت گرفته است. پشت درهای بسته راجع به این آرا معامله شده است است. این شرم آور است. در آینده این تحولات در کلاس های تاریخ به عنوان دوره دو رویی و معیارهای دوگانه مورد بررسی و مطالعه قرار خواهند داد.
مجری شبکه راشا تودی گفت: با این حال حتی پیش از این رای گیری عضویت عربستان در کمیسیون حقوق زنان شرکت ملل تقریبا مسجل بود. سیستم ورود اعضای جدید به این کمیسیون واقعا جالب است. در این انتخابات جهت چهار کرسی تنها چهار نامزد وجود داشت و هیچ رقابتی و مخالفتی نبود.
مارگو والستورم، وزیر خارجه سوئد گفت: در این گونه رای گیری ها کشورها فقط می توانند در صورت عدم رای مثبت رای ممتنع بدهند. هیچ گزینه ای جهت رای منفی وجود نداشت و دولت سوئد نیز اعلام نمی کند که رای آن چه بوده است.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: عربستان سعودی | عربستان | عربستانی | کمیسیون | جایزه | بلژیک | کشورها | بین الملل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *