خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است / ایزدی

ایزدی با اشاره به اینکه جان کری اعلام کرد که به پیروزی خوبی دست یافته اند گفت: کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است .

کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است / ایزدی

به گزارش خبرنگار سیاسی گروه تحریریه سایت جوان، « تحریم های تازه آمریکا ضد ایران» عنوان گفتگوی خاص خبری امشب شبکه دو سیما بود که فواد ایزدی تحلیل گر پرسشها آمریکا و حشمت الله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اطراف آن به بحث پرداختند.

در ابتدای گفتگوی خاص خبری امشب کامران نجف زاده خبرنگار صدا و سیما در نیویورک طی تماس تلفنی در ارتباط با جلسه امروز مجلس نمایندگان آمریکا درخصوص بررسی طرح تحریم های ایران، روسیه و کره شمالی گفت: این طرح همان طرحی است که در سنای آمریکا با اکثریت آرا رای آورد و بعد از انجام اصلاحات و پیوست ها به این طرح از جمله بحث کره شمالی به مجلس نمایندگان آمریکا داده شد.

کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است / ایزدی

وی افزود: اگر دو سوم نمایندگان مجلس آمریکا به این طرح رای دهند، حتی اگر ترامپ هم ملاحظه ای در امضا نکردن این طرح داشته باشد، آن ها می توانند این طرح را وتو کنند، ضمن آنکه اگر این مصوبه رای بیاورد در اتحادیه اروپا نیز نشستی در همین رابطه برگزار می شود.

نجف زاده تصریح کرد: اگر اتفاقی نیفتد ۹۰ روز بعد از آن که مجلس نمایندگان این مصوبه را تصویب کند، ترامپ آن را اجرایی خواهد کرد.

ایزدی با اشاره به اینکه جان کری اعلام کرد که به پیروزی خوبی دست یافته اند گفت: کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است .

وی با بیان اینکه این طرح احتمالا بیش از دو سوم آرا را کسب خواهد کرد گفت: با توجه به فشار رسانه ها و افکار عمومی بر سر ارتباط پسر و داماد ترامپ با روسیه به نظر نمی رسد ترامپ بخواهد با امضا نکردن این مصوبه چنین سیگنالی را بفرستد.

فواد ایزدی تحلیلگر پرسشها آمریکا نیز با بیان اینکه انتظار می رود این طرح دو سوم آرا نمایندگان مجلس آمریکا را کسب کند گفت: از آن جا که در قانون قبلی که در سنا تصویب شده است بود، نام کره شمالی ذکر نشده بود لذا بعد از رای گیری این طرح در مجلس نمایندگان آمریکا مجددا این طرح باید در سنای آمریکا رای گیری شود و انتظار این است که در آنجا هم رای اوج را کسب کند.

وی افزود: زمانی که متن نهایی به دست رئیس‌جمهور آمریکا برسد وی سه گزینه را پیش رو دارد، گزینه اول این است که آنرا امضا کند، گزینه دوم این است که آن را امضا نکند که علی رغم این اقدام بعد از ده روز این مصوبه تبدیل به قانون خواهد شد و گزینش سوم نیز این است که تیم مصوبه را وتو کند که در این صورت مصوبه مجددا در کنگره رای گیری خواهد شد و در صورتی که دو سوم مجلس نمایندگان و سنا به آن رای دهند این قانون تصویب خواهد شد.

کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است / ایزدی

این تحلیلگر پرسشها آمریکا همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا این قانون، مادر تحریم ها نام گرفته است اظهار داشت: یکی از شاخصه های این قانون این است که نهادهای نظامی کشور را ذیل گروه های تروریستی قرار می دهد و هر نهاد دیگری که متصل به این نهاد باشد براساس متن این قانون مشمول بر تحریم خواهد شد.

وی افزود: در متن قانون فعلی این قدرت به رئیس‌جمهور داده شده است که از قدرت عدم اجرای قانون استفاده کند، که البته باید دلایل عدم اجرای آن را نیز به کنگره اعلام کند.

ایزدی با اشاره به اینکه جان کری اعلام کرد که به پیروزی خوبی دست یافته اند گفت: کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است .

ایزدی تصریح کرد: بر مبنای مدلی که به آن اشاره شد هر نهادی که به نهادهای نظامی کشور متصل باشد تحریم می شود که به این ترتیب کل کشور در عمل زیر تحریم خواهد رفت؛

وی ادامه داد: قبل از برجام سوالی که باید پاسخ می دادیم این بود که کجاها تحریم می شوند، ولی بعد از برجام و براساس قانون تازه پرسش این است که کجاها تحریم نمی شود.

کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است / ایزدی

وی اظهار داشت: سال‌هاست که افراد تحت تحریم قرار دارند و آمریکایی‌ها در قانون طرح تازه با آسیب شناسی که در این حوزه کردند تمام ریزه کاری هایی که در سیستم تحریم ها مسئله ایجاد می کرد را لیست کردند و قانون تحریم های تازه را به گونه ای نوشتند که دیگر نیازی به قوانین تحریمی تازه نباشد.

شرایط پسا برجام ، به چالش بین کشور عزیزمان ایران و آمریکا بدل شده است است

در ادامه این بحث حشمت الله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز بیان داشت: پیشا برجام که چالش بخش عمده ای از دنیا با کشور عزیزمان ایران بود هم اکنون به چالش بین کشور عزیزمان ایران و آمریکا بدل شده است است.

وی ادامه داد: در مقطع کنونی، برجام در جاهای متفاوت دنیا در حال اجرایی شدن هست، ولی آمریکا تلاش می کند مانع از این شود که کشور عزیزمان ایران از شرایط پسا برجام و تحریم زدایی آن استفاده کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: در طرح آمریکا تحت عنوان مقابله با اقدامات بی ثبات کننده ایران، آمریکا می خواهد کشور عزیزمان ایران کماکان تحریم شود و تا جایی که می تواند جلوی شرایط مثبتی که هم اکنون در دنیا شکل گرفته را بگیرد.

فلاحت پیشه با اشاره به طرح مجلس شورای اسلامی تحت عنوان مقابله با کارها خصمانه آمریکا بیان داشت: در این طرح تاکید شده است از توان موشکی و اقدامات ضد تروریستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مشخصا مبین عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران هست، حمایت مالی شود! آیا که معتقدیم این عمق استراتژیک جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران جنگ در منزل حریف است.

وی افزود: همچنین بر اساس این طرح این امکان را جهت دستگاه های متفاوت کشور اعم از اجرایی و قضایی ایجاد کردیم تا بتوانند نقض حقوق بشر آمریکا را پیگیری قضایی کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین راجع به اینکه آیا این طرح به صورت دو فوریتی در دستور کار مجلس قرار نگرفت نیز بیان داشت: در این صورت امکان بحث های کارشناسی بر سر طرح فراهم نمی شد.

وی خاطر نشان کرد: بعد از معرفی کابینه دولت دوازدهم و حداکثر تا یک ماه آینده این طرح می تواند در مجلس تبدیل به قانون شود.

ایزدی با اشاره به اینکه آمریکا در سال 32 حکومت کشور عزیزمان ایران را عوض کرد لذا می خواهند همین کار را دوباره انجام دهند گفت: جان کری در وقت بعد از مذاکرات اعلام کرد که به پیروزی خوبی دست یافته اند لذا مشخص است که کشور عزیزمان ایران در حوزه امتیاز دادن چیزی کم نگذاشته است .

وی با بیان اینکه در عمل قرار بود پرسشها بانکی کشور عزیزمان ایران حل شود در حالی که حل نشد افزود: قرار بود زمانی که نفت می فروشیم پولش به داخل کشور بیاید ولی در عمل این امر میسر نشد، و در درون برجام بحث انتقال پول را داریم، در حالی که در حوزه انتقال پول مسئله داریم.

وی افزود: فروش نفت بعد از برجام زیاد کردن یافت ولی در عمل درآمد کشور زیاد کردن پیدا نکرد

این تحلیلگر پرسشها آمریکا با اشاره به اینکه ترامپ و اوباما اجازه ندادند نفت ما به ارزی به غیر از دلار فروخته شود گفت: زمانی که نفت را به دلار می فروشیم نمی توان آن را به ارز دیگر تبدیل کرد.

وی با بیان اینکه فروش نفت بعد از برجام زیاد کردن یافت، ولی در عمل درآمد کشور زیاد کردن پیدا نکرد ، اظهار داشت: قبل از برجام بعضی از نقل و انتقالات از طریق صرافی ها ایجاد می شود.

وی تصریح کرد: زمانی که نفت را به دلار می فروشیم دیگر نمی توان دلار را به ارز دیگری تبدیل کرد ، لذا این پول در بانکی گیر می کند و دسترسی به آن مسئله می شود و در آوردنش به کشور هم دچار مسئله می شویم.

وی در پاسخ به این پرسش که بعد از برجام چند دلار وارد کشور شده است است؟ گفت: جواب این پرسش صفر است! لیکن دلار نمی تواند وارد کشور شود مگر اینکه از طریق غیرقانونی باشد، و دوستانی که در این حوزه کار کارشناسی می کنند قبل از برجام تمام قد از آن حمایت کردند و بعد از برجام ظاهرا درس هایی که ما در دو سال گذشته گرفتیم را نگرفتند.

هدف نهایی آمریکا عوض کردن حکومت در کشور عزیزمان ایران است

ایزدی با اشاره به اینکه نشانه دولت آمریکا در این است که در حوزه هسته ای امتیازات به دست آورده را حفظ کند اظهار داشت: نشانه نهایی آنها تغییرحکومت کشور است ، آنها می خواهند اهرم های قدرت کشور عزیزمان ایران را به تدریج از دست ما بگیرند تا امکان سرنگونی حکومت وجود داشته باشد.

برجام در کشور سیاسی و باعث ایجاد دعوای انتخاباتی شد

این تحلیلگر پرسشها آمریکا با اشاره به اینکه ما در کشور یک مسئله داریم و آن این مسئله است که برجام در کشور سیاسی و باعث ایجاد دعوای انتخاباتی شده است است بیان کرد: بعضی از دوستانی که بی جهت و بی علت و بدون خواندن برجام از آن حمایت کردند الان سختشان است که واقعیت های برجام را بگویند، لذا قبل از قبول برجام نمایندگانی داشتیم که حتی متن برجام را نخوانده بودند.

وی با اشاره به اینکه ما ازدرون تهی شدن را متوجه نمی شویم ادامه داد: مجلس باید نسبت به نقض های متعددآمریکا حرکت های جدی می کرد ولی شش قدم به عقب تر برمی گردد لذا از این جهت مسوولان آمریکا مسیر خود را ادامه می دهند و تحریم را زیاد می کنند لیکن آنها احساس می کنند در کشور ما با وجود تحریم های گسترده اتفاقی نمی افتد.

آمریکا به دنبال این است که کشور عزیزمان ایران زیر برجام بزند

فلاحت پیشه در ادامه برنامه با اشاره به اینکه هر نوع تحریم تازه خلاف است گفت: آمریکایی ها خلاف انجام می دهند و این خلاف از وقت اوباما شکل گرفته هست، بنده این اعتقاد را ندارم که برجام تهی شده است هست، لذا آمریکا به دنبال این است که کشور عزیزمان ایران زیر برجام بزند.

وی تصریح کرد: اگر برجام امضا نشده بود 366 هزار بشکه نفت در روز تولید می شد و این به اندازه گندم مورد نیاز جمعیت80 میلیونی بود، ولی در شرایط کنونی الان 2 میلیون و 666 بشکه در روز صادرات داریم ، اکنون ما با دنیا کار می کنیم و گزارش وزارت امور خارجه هر سه ماه یکبار به کمیسیون امنیت ملی داده می شود .

آمریکایی ها به هیچ وجه نمی توانند کشور عزیزمان ایران را به شرایط تحریم فرامرزی قبل از برجام بازگردانند

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه تحریم ها در حوزه کشتیرانی ، حوزه نفتی و حوزه های مالی و بانکی شکسته شده است افزود: آمریکایی ها به هیچ وجه نمی توانند کشور عزیزمان ایران را به شرایط تحریم فرامرزی قبل از برجام بازگردانند.

وی با بان اینکه کشور عزیزمان ایران جز معدود کشورهایی است که رشد اقتصادی بالایی دارد اظهار داشت: در طول این مدت دولت ترامپ به رغم ادعایی که کرده مجبور شده است هم پایبندی جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران به برجام را اعلام کند و هم تعلیق تحریم ها را امضا کند، هر چند آنها تلاش می کنند روند را سخت تر کنند، ولی ما هم به همان میزان روند را جهت آنها سخت تر خواهیم کرد.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: مجلس شورای اسلامی | نمایندگان مجلس | مجلس نمایندگان | انقلاب اسلامی | داماد ترامپ | دولت ترامپ | تحریم ها | آمریکایی | قانونی | آمریکا | قانون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *