خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

علت قرمزی و خارش پوست صورت+ چگونه قرمزی صورت را درمان کنیم؟

درمان قرمزی پوست صورت با طب سنتی ، درمان خارش و قرمزی پوست صورت ، خشکی و قرمزی پوست صورت ، ماسک جهت التهاب صورت ،رفع قرمزی پوست صورت

علت قرمزی و خارش پوست صورت+ چگونه قرمزی صورت را درمان کنیم؟

درمان قرمزی پوست صورت با طب سنتی ، درمان خارش و قرمزی پوست صورت ، خشکی و قرمزی پوست صورت ، ماسک جهت التهاب صورت ،رفع قرمزی پوست صورت بعد از اصلاح ، درمان قرمزی پوست بینی ، قرمز شدن ، ناگهانی پوست صورت ، رفع قرمزی جای جوش

صورت شما چه ته مایه ای از قرمز در تمام قسمت هایش داشته باشد و چه بدتر، لکه های قرمز روی آن تظاهر کند، به هر حال قرمزی صورت شما، نشانه ای از سالم نبودن پوست بوده که می تواند احساس خجالت و ناخوشایندی به شما بدهد. ضمنا، قرمزی صورت ممکن است منجر به التهاب، احساس سوزش، خارش و درد شود که همه ی اینها احساس ناخوشایندتان را بدتر خواهند کرد.

قرمزی زیاد پوست صورت می تواند علت های گوناگونی داشته باشد. دلایل معمول مشمول بر رزاسه، لوپوس، آکنه، اگزما، سبوره، پیش از یائسگی، پارگی مویرگ ها یا خشکی بیش از حد پوست می شود.

علت قرمزی و خارش پوست صورت+ چگونه قرمزی صورت را درمان کنیم؟

سایر دلایل قرمزی پوست، آفتاب سوختگی، قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی سرد، بودن در محیطی گرم جهت طولانی مدت، مصرف زیاد الکل و استرس بیش از اندازه در زندگی هست. خوشبختانه راههای راحت و موثر زیادی وجود دارد که می تواند این علائم را در صورت تان تسکین بدهد.

۱. کمپرس سرد

برای درمان قرمزی خفیف پوست صورت، کمپرس سرد بسیار بافایده هست. سرما کمک می کند رگهای خونی زیر پوست منقبض شده است در نتیجه قرمزی به حداقل برسد. ضمنا کمپرس سرد، از خارش و التهاب نیز می کاهد.
مقداری یخ را در حوله ای نازک بپیچید و این کمپرس را به آرامی به مدت یک دقیقه روی تمام صورت تان حرکت دهید. ۱۰ دقیقه فاصله بگذارید و مجددا این کار را انجام دهید. هرگز یخ را مستقیما روی پوست نگذارید چون سرما می تواند به سلول های پوست آسیب بزند.

درمان قرمزی پوست صورت با طب سنتی ، درمان خارش و قرمزی پوست صورت ، خشکی و قرمزی پوست صورت ، ماسک جهت التهاب صورت ،رفع قرمزی پوست صورت

۲. آلو ئه ورا

می توانید از ژل آلو ئه ورا جهت برطرف کردن قرمزی پوست کمک بگیرید. آلو ئه ورا خاصیت التیام بخش روی پوست دارد چون شاخصه های ضد التهابی دارد که به کم کردن التهاب، خارش و خشکی پوست کمک می کند.

عبارات مهم : مرطوب کننده – روغن نارگیل
یک برگ آلو ئه ورا را برش بزنید و ژل آن را خارج کنید. ژل را به پوست صورت تان بمالید و اجازه دهید خودش خشک شود. با آب ولرم آبکشی کرده و با یک حوله ی نرم خشک کنید. چند بار در روز این کار را انجام دهید تا قرمزی برطرف شود.

۳. جو دوسر کلوئیدی

یک درمان بسیار معروف جهت قرمزی پوست صورت، جو دوسر کلوئیدی خیس خورده است که کاملا باز و له شده است هست. این مرهم، خاصیت مرطوب کنندگی جهت پوست دارد که می تواند قرمزی پوست ناشی از خشکی و اگزما را برطرف کند. ضمنا، خاصیت ضد التهابی دارد که به کم کردن التهاب کمک کرده و سطح pH پوست را تعدیل می کند.
مطالعه ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد نشان داد جو دوسر کلوئیدی خاصیت مرطوب کنندگی، نرم کنندگی، مواظبت کنندگی و ضد التهابی دارد. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری جو دوسر کلوئیدی را با مقدار کافی آب ترکیب کنید تا خمیری چسبناک درست شود، آن را به پوست تان بزنید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب گرم آبکشی کنید. این راهکار راحت را هر روز به کار ببرید تا دیگر قرمزی روی صورت تان بماند.

۴. خیار

خیار حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هست، ضمنا محتوای آب بالایی داشته که کمک می کند پوست تان سالم و هیدراته بماند. خاصیت قابض خیار، رگهای خونی پوست را منقبض کرده و از قرمزی پوست کم می کند.
شاخصه خنک کنندگی خیار کمک می کند پوست ملتهب، آرام شود. ضمنا خیار، خارش و تورم پوست را هم کم می کند. برش های نازکی از خیار تهیه کنید و این برش ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال خنک کنید. یک برش را یک دقیقه روی ناحیه ی مورد نظر قرار دهید و بعد با برش خنک دیگری جایگزین کنید. این کار را حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام دهید و چند بار در روز تکرار کنید.

علت قرمزی و خارش پوست صورت+ چگونه قرمزی صورت را درمان کنیم؟

۵. چای سبز

پلی فنول های موجود در چای سبز، خاصیت جوان سازی پوست دارند و می توانند هر گونه قرمزی صورت را از بین ببرند. چای سبز خاصیت ضد التهابی هم دارد که رگهای خونی را منقبض کرده و در نتیجه از التهاب و قرمزی می کاهد.
یک فنجان چای سبز درست کنید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید. پارچه ی تمیزی را به آن آغشته کرده و چند دقیقه روی صورت تان بگذارید. این کار را ۲ تا ۳ بار در روز انجام دهید.

۶. عنبر سایل

عنبر سایل نیز با قرمزی پوست مبارزه می کند. این گیاه یک قابض طبیعی است که با انقباض رگهای خونی و مسدود کردن حفره های سطح پوست، تظاهر قرمزی پوست را به حداقل می رساند.
عنبر سایل حاوی تانین نیز است که مهار کننده ی تصویر العمل هایی التهابی در پوست هست. یک پنبه ی توپی را به عصاره ی عنبر سایل آغشته کرده و ۵ دقیقه به صورت تان بمالید. این کار را ۲ تا ۳ بار در روز انجام دهید.

درمان قرمزی پوست صورت با طب سنتی ، درمان خارش و قرمزی پوست صورت ، خشکی و قرمزی پوست صورت ، ماسک جهت التهاب صورت ،رفع قرمزی پوست صورت

۷. عسل مانیوکا

عسل مانیوکا سرشار از آنتی اکسیدان ها بوده و خاصیت ضد التهابی نیرومند دارد که به کم کردن قرمزی پوست ناشی از آکنه کمک می کند. این عسل فواید ضد باکتری دارد که با باکتری های آکنه که می توانند علت قرمزی پوست باشند مبارزه می کند. ضمنا عسل مانیوکا بدون اینکه پوست را چرب کند، آن را مرطوب نگه می دارد.
کمی عسل مانیوکا را به پوست صورت تان بمالید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب ولرم آبکشی کنید. بعد از خشک کردن یک مرطوب کننده ی سبُک بزنید. این کار را روزی یک بار انجام دهید.

۸. سرکه سیب

سرکه سیب دارای فواید ضد التهابی بوده که به کم کردن قرمزی پوست ناشی از مشکلاتی چون جوش های ملتهب، اگزما و رزاسه کمک می کند. ضمنا خاصیت اسیدی سرکه سیب، پوست را ضد عفونی می کند. عفونت هم می تواند التهاب و قرمزی ایجاد کند.

علت قرمزی و خارش پوست صورت+ چگونه قرمزی صورت را درمان کنیم؟

مقادیر مساوی آب و سرکه سیب خام را با هم ترکیب کنید و یک پنبه ی توپی را به این محلول آغشته کرده و به ناحیه ی مورد نظر بمالید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس با آب ولرم آبکشی کنید. این کار را هر روز انجام دهید. همچنین می توانید جهت درمان عمقی تر پوست، ۲ قاشق چایخوری سرکه سیب خام را با یک قاشق چایخوری عسل خام و یک فنجان آب مخلوط کرده و آن را روزی دو بار بنوشید.

۹. روغن نارگیل

یک راه طبیعی دیگر جهت برطرف کردن قرمزی پوست صورت، روغن نارگیل هست. اسید چرب بالای روغن نارگیل به کم کردن التهاب و احیا کردن پوست کمک می کند. همچنین خاصیت مرطوب کنندگی روغن نارگیل، با خشکی پوست که علت عمده ی قرمزی پوست است مبارزه می کند.

یک پنبه ی توپی را به روغن نارگیل بکر آغشته کرده و به آرامی روی پوست ماساژ دهید. بگذارید در طول شب روی پوست تان بماند و صبح با آب ولرم آبکشی کنید. این کار را هر روز انجام دهید. یک راه دیگر هم این است که ۲ تا ۳ قطره روغن درخت چای را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل ترکیب کرده و آن را به قسمت مورد نظر بزنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید و سپس با آب ولرم آبکشی کنید. می توانید این درمان را دو تا سه بار در روز بکار ببرید.

۱۰. آسپرین

آسپرین جهت برطرف کردن قرمزی خفیف پوست بسیار سودمند است.  آسپرین حاوی اسید سالیسیلیک است که رگهای خونی را منقبض کرده و از التهاب پوست صورت کم می کند.
یک یا دو عدد قرص آسپرین را کاملا پودر کنید و با مقداری آب ترکیب کنید تا خمیر نرمی درست شود. این خمیر را با یک پارچه ی نخی به پوست تان بزنید. بگذارید ده دقیقه بماند و سپس با آب ولرم آبکشی کنید. این راهکار را دو بار در روز بکار ببرید.

چند توصیه مهم

علت قرمزی و التهاب پوست تان را پیدا کنید تا از عوامل برانگیزاننده ی آن اجتناب کنید.

از صابون ها و مواد شیمیایی تند جهت صورت تان استفاده نکنید چون موجب حساسیت و قرمزی پوست می شوند.

وقتی محصول مواظبت از پوست تازه می خرید، هر لحظه قبل از استفاده ترکیبات آن را چک کرده و کمی از آن را آزمون کنید.

بعد از شستن صورت، هر لحظه فورا لوسیون یا کرم مرطوب کننده بزنید تا رطوبت پوست حفظ شده است و دچار خشکی پوست نشوید.

همیشه قبل از رفتن به رختخواب آرایش صورت تان را پاک کنید تا آلودگی ها و مواد شیمیایی و باکتری ها روی پوست تان باقی نمانده و حفره ها را مسدود نکنند.

صورت تان را زیاد لمس نکنید.

هر وقت قرار است در معرض نور خورشید قرار بگیرید، کلاه لبه دار سرتان کنید و صورت تان را در سایه نگه دارید، البته ضد آفتاب را فراموش نکنید.

روش هایی جهت کم کردن استرس پیدا کنید که مناسب شما باشد و مرتبا آن را بکار ببرید، چون استرس هم می تواند پوست را قرمز و ملتهب کند.

مقدار زیادی آب بنوشید تا بدن تان دهیدراته نشود.

غذاهای آب رسان به بدن، زیاد مصرف کنید، مانند هویج، سیب زمینی شیرین، سیب، کرفس، نارگیل، خیار، هندوانه، هلو، پاپایا، اسفناج و بروکلی تا رطوبت پوست تان از درون نیز حفظ شود.

از مصرف غذاهای پُرادویه، نوشیدنی های داغ، کافئین و الکل پرهیز کنید، این محصولات، پرسشها پوستی تان را شدت یافتن می کنند.

اگر قرمزی پوست تان همراه با تورک لب ها یا زبان است یا تنگی نفس هم دارید هر چه سریعتر به دکتر مراجعه کنید.

منبع : برترین ها – ترجمه از هدی بانکی

واژه های کلیدی: مرطوب کننده | روغن نارگیل | ضد التهابی | نارگیل | نارگیل | لکه‌های قرمز | مصرف زیاد الکل | ۱. کمپرس سرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *