خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی می گوید، بارندگی و سیل سال گذشته به مزارع پیاز آسیب وارد کرد و منجر به افت کمی و کیفی این محصول شد.

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

عبارات مهم : روز گذشته – کشاورزی

مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی می گوید، بارندگی و سیل سال گذشته به مزارع پیاز آسیب وارد کرد و منجر به افت کمی و کیفی این محصول شد.

به گزراش ایرنا ؛ حسین اصغری راجع به گرانی قیمت پیاز در بازار مصرف افزود: قیمت محصولات کشاورزی رابطه مستقیمی با عرضه و تقاضا در بازار دارد. آخرهای سال 1395 بارندگی های مناطق جنوبی کشور به خاص منطقه جنوب کرمان و هرمزگان به مزارع پیاز آسیب زد و افت کمی و کیفی محصولات را باعث شد.

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

وی راجع به قیمت خرید پیاز از کشاورزان گفت: براساس آمار روز گذشته هر کیلوگرم پیاز خوراکی در مزارع با توجه به رقم بازارپسندی، سایز پیاز و سایر فاکتورهای موثر در قیمت بین 7 تا 12 هزار ریال از کشاورزان خریداری می شود.

اصغری آینده نگری کرد: اکنون پیاز تولیدی خوزستان و فارس به بازار عرضه شده است و در روزهای آتی با ورود پیاز اصفهان به بازار شاهد ثبات بازار خواهیم بود.

مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی می گوید، بارندگی و سیل سال گذشته به مزارع پیاز آسیب وارد کرد و منجر به افت کمی و کیفی این محصول شد.

اکنون هر کیلوگرم پیاز سفید در بازار مصرف بین 23 هزار ریال( 2300 تومان) تا 40 هزار ریال ( 4هزار تومان) عرضه می شود

تولید 2.3 میلیون تن پیاز در کشور

وی راجع به میزان تولید پیاز درکشور گفت: در حال حاضر سالیانه حدود 2 میلیون و 300 هزار تن پیاز در سطح 58 هزار هکتار اراضی زراعی در فصول متفاوت در کشور تولید و به بازارهای مصرف عرضه می شود.

مدیرکل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی میانگین عملکرد تولید پیاز را در هر هکتار حدود 40 تن اعلام کرد.

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

اصغری افزود: اصفهان با 337 هزارتن، جنوب کرمان با 300 هزارتن، هرمزگان با 270 هزارتن، زنجان با 185 هزارتن، خوزستان با 162 هزارتن و آذربایجان شرقی با 130 هزارتن به ترتیب بزرگترین تولیدکنندگان پیاز کشور به شمار می روند.

به گفته وی، سایر استان های کشور در سطوح محدودتر اقدام به کشت و تولید پیاز می کنند.

مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی می گوید، بارندگی و سیل سال گذشته به مزارع پیاز آسیب وارد کرد و منجر به افت کمی و کیفی این محصول شد.

صادرات 343 هزارتن پیاز در سال 95

اصغری تصریح کرد: در سال های 1393 تا 1395 به ترتیب 278 ، 288 و 343 هزارتن پیاز به ارزش 260 میلیون دلار صادر شد که بخش عمده این صادرات به کشورهای عراق، حاشیه خلیج فارس و افغانستان بوده است.

عامل مهم گرانی پیاز چه بود؟

وی راجع به استفاده بذور کیفی پیاز گفت: با توجه به اقلیم های متفاوت و صرفه اقتصادی تولید محصول پیاز، بذور اصلاح شده است مناسبی از جمله اسپانستین، تگزاس ارلی، پری ماور قرمز و سفید بومی و میل کی کشت می شوند که براساس رنگ محصول به طور عموم مردم آن ها را پیاز سفید، زرد و قرمز می نامند.

مدیرکل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: به طور تقریبی در تمامی اراضی کشت پیاز، ارقام مناسب و با کیفیت تولید می شود ولی باید توجه داشته باشیم که به علت چهار فصل بودن کشور در وقت های یکسان این اتفاق نمی افتد و بدیهی است به علت تفاوت شرایط آب و هوایی در بعضی موارد کیفیت عوض کردن می کند.

وی راجع به واردات پیاز گفت: در سال های اخیر برنامه ای جهت واردات پیاز نداشته ایم و امسال هم نداریم ، گرچه اهرم واردات جهت کنترل قیمت ها قابل استفاده است.

بارش باران و برف در زمستان سال گذشته خسارت های چند صد میلیارد ریالی به مزارع کشاورزی بسیاری از نقاط کشور به خاص مناطق جنوبی و شرقی وارد کرد.

واژه های کلیدی: روز گذشته | کشاورزی | واردات | محصولات | محصول | بازار | میلیون | اخبار اقتصادی و بازرگانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *