خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

پودر نارگیل | آموزش کیک | آب پرتقال | استفاده | پرتقال | نارگیل | لیوان | آموزش | پرتقال

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

انواع متفاوت کیک از دسرهای پرطرفدار به شمار میروند. یک کیک خانگی در کنار اینکه به سالم بودن آن اطمینان داریم میتواند خیلی حرفه ای پخته شود. ‎برای دوستداران علاقه مند به شیرینی جات این بار روش تهیه کیک خیس پرتقالی را توضیح داده ایم که مشاهده می نمایید

‎مواد لازم:

عبارات مهم : پودر نارگیل – آموزش کیک
‎تخم مرغ: ۵ عدد
‎آرد سفید :۲لیوان
‎آرد سمولینا: ۱ لیوان
‎پودر نارگیل: نصف لیوان
‎بیکینگ پودر: ۲ ق غ
‎ماست: نصف لیوان
‎آب پرتقال: نصف لیوان
‎روغن مایع :۱ لیوان
‎پوست پرتقال رنده شده است :۱عدد
‎شکر: دو سوم لیوان

پودر نارگیل | آموزش کیک | آب پرتقال | استفاده | پرتقال | نارگیل | لیوان | آموزش | پرتقال

‎مواد مورد نیاز شربت:
‎آب :۱ لیوان
‎اب پرتقال:۱لیوان
‎شکر :یک و نیم لیوان

‎طرزتهیه:
‎همه موادمونو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه
‎فر را روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه.
‎قالبمون چرب میکنیم.
‎اردها و پکینگ پودر را سه بار الک میکنیم.
‎تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و سفید رنگ شه و روغن و ماست را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بترتیب رنده پوست پرتقال و آب پرتقال و پودر نارگیل را اضافه و هم میزنیم و همزن را خاموش کرده و کنار میزاریم.در اخر ارد الک شده است را کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم
‎و داخل قالب چرب شده است میریزیم و تو فر که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۸۰° بمدت ۴۵ دقیقه میپزیم.
‎برای شربت شکر و آب و آب پرتقال رو روی حرارت میزاریم یک ربع ریز بجوشه و زیرشو خاموش میکنیم میزاریم تا یکم سرد شه.کیک که از فر دراوردیم یکم که سرد شد،برش میزنیم وشربت رو ارام ارام روش میریزیم. سپس به دلخواه تزیین میکنید(من از پودر گردو.پودر پسته.پودر نارگیل سفید و زعفرونی و کنجد و پودر کاکائو استفاده کردم)

‎نکته:
‎1- اگر ارد سمولینا در دسترس نبود میتونید همون مقدار ارد سفید اضافه کنید ووولی بافتش تفاوت میکنه.
‎2- قالب من ۲۵در۳۵بود شما اگر بخواهید کیکتون پف بیشتری داشته باشه میتونید از قالب کوچکتر استفاده کنید .
‎3- هنگامی که شربت را روی کیک ریختین حتما باید کیک و شربت هر دو ولرم باشند اگه داغ باشند کیکمون خمیر میشه.
‎4- جهت پوست پرتقال دقت کنید فقط رویه ی پوست پرتقال را رنده کنید قسمت سفیدش نباید باهاش بیاد وگرنه تلخ میشه.

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

پودر نارگیل | آموزش کیک | آب پرتقال | استفاده | پرتقال | نارگیل | لیوان | آموزش | پرتقال

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

واژه های کلیدی: پودر نارگیل | آموزش کیک | آب پرتقال | استفاده | پرتقال | نارگیل | لیوان | آموزش | پرتقال

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

‎آموزش کیک خیس پرتقالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *