طرز تهیه توپک پنیری بصورت گام به گام و ساده
دستور پخت غذا | سیب زمینی | سیب زمینی | دستور پخت | سوخاری | خوشمزه | حرارت | انواع
طرز تهیه توپک پنیری بصورت گام به گام و ساده
طرز تهیه توپک پنیری | فینگرفود | دستور پخت توپک پنیری
در بخش آشپزی سایت روزگار، دانش آشپزی را ساده یاد بگیرید , آموزش حرفه ای آشپزی , دستور پخت غذاهای خارجی , اموزش اشپزی , انواع خورش , سوپ های خوشمزه , سالاد , کیک و انواع خوراکیهای خوشمزه همراه با فواید هر یک از آنها…
طرز تهیه توپک پنیری بصورت گام به گام و ساده
برای علاقه مندان آشپزی اینبار طرز تهیه توپک پنیری را آموزش داده ایم که مشاهده می نمایید:
مواد لازم:
عبارات مهم : دستور پخت غذا – سیب زمینی سیب زمینی ۳عدد متوسط
تخم مرغ ۲عدد
ارد سوخاری ۱ق غ
پنیر به مقدار دلخواه
ادویه های غذا:
نمک،فلفل قرمز،پودر سیر،زنجبیل،زردچوبه
دستور پخت غذا | سیب زمینی | سیب زمینی | دستور پخت | سوخاری | خوشمزه | حرارت | انواع
طرز تهیه توپک پنیری
سیب زمینی رو بپزید و کاملا له کنید و تخم مرغ و ادویه ها و ارد سوخاری رو بهش اضافه کنید.کاملا ورز بدهید بعد خمیرو کف دستتون بازکنید یه تکه پنیر بزارید وسطش و خمیرو ببندید و گرد کنید .توپکها رو درکنجد غلطانده و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.درانتها روی کاغذ یا دستمال قرار بدهید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
نکته:
حرارتتون اگر زیاد باشد باعث میشود کنجدها بسوزد و سیب زمینیها سرخ نشده باقی بماند.
آموزش روش تهیه توپک پنیری
طرز تهیه توپک پنیری بصورت گام به گام و ساده
آموزش روش تهیه توپک پنیری
دستور پخت غذا | سیب زمینی | سیب زمینی | دستور پخت | سوخاری | خوشمزه | حرارت | انواع
آموزش روش تهیه توپک پنیری
طرز تهیه توپک پنیری بصورت گام به گام و ساده
طرز تهیه توپک پنیری
واژه های کلیدی: دستور پخت غذا | سیب زمینی | سیب زمینی | دستور پخت | سوخاری | خوشمزه | حرارت | انواع | ادویه | آموزش | آشپزی