خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

طرز تهیه کیک شکلاتی | کیک شکلاتی | جوش شیرین | استفاده | کاکائو | نسکافه | شیرینی | خوشمزه | مناسبتی | کاکائو

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

کیک شکلاتیخوشمزه

کیک شکلاتی قنادی بی بی یکی از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی است که در چند سال اخیر بسیار مورد استفاده و محبوبیت قرار گرفته است به طوریکه در اکثر مراسم خوش حالی تولد ها یا مناسبت ها جز نخستین گزینش های هر شخص هست. در زیر روش تهیه کیک شکلاتی بی بی را جهت شما فراهم کرده ایم.

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

مواد لازم
آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
روش تهیه
اول مواد خشک که مشمول بر آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر است باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۷۰ درجه یا ۳۵۰ فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم وقت با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه دلواپس نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک ۲۲ سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.
حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. هنگامی که کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و جهت تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.
نکته: شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا جالب نیست. مقدار شکر رو هم می تونید کم کنید ولی دقت کنید که ممکنه کیک تلخ بشه چون کاکائوی زیادی داره بعد اون وقت باید مقدار کاکائو رو هم به نسبت کم کنید که در این صورت هم مخلوطتون رقیقتر میشود بعد آب جوش رو کم می کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

کیک شکلاتی بی بی

عبارات مهم : طرز تهیه کیک شکلاتی – کیک شکلاتی

واژه های کلیدی: طرز تهیه کیک شکلاتی | کیک شکلاتی | جوش شیرین | استفاده | کاکائو | نسکافه | شیرینی | خوشمزه | مناسبتی | کاکائو

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *