طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت
آموزش آشپزی | پیراشکی گوشت | خمیر پیراشکی | آموزش آشپزی | روغن زیتون | پیراشکی | زردچوبه | پنجره | لیوان | فرنگی | دایره
طرز تهیهپیراشکی قارچ و گوشت
طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت طرزتهیه پیراشکی گوشت،طرز تهیه خمیر پیراشکی نحوه تهیه پیراشکی گوشت در فر
آموزش آشپزی آموزش پخت پیراشکی گوشت آموزش تهیه خمیر پیراشکی
در این پست با ما همراه باشید با آموزش تهیه خمیر پیراشکی خیلی راحت و عالی و تهیه یک پیراشکی لذیذ و خوشمزه غذای محبوب خانواده ها
طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت
مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر پیراشکی:
• کره:۱۰۰ گرم
• آرد: به میزان مورد نیاز تا خمیر به دست نچسبد.
• ماست: نصف لیوان (۱۲۵ میلیلیتر)
• شیر: نصف لیوان (۱۲۵ میلیلیتر)
• نمک: یک قاشق چایخوری
• تخممرغ : یک عدد
آموزش آشپزی | پیراشکی گوشت | خمیر پیراشکی | آموزش آشپزی | روغن زیتون | پیراشکی | زردچوبه | پنجره | لیوان | فرنگی | دایره
مواد مورد نیاز داخل پیراشکی:
• گوشت چرخکرده: ۳۵۰گرم
• پیاز متوسط: یک عدد
• فلفل دلمهای متوسط: یک عدد
• سیر: ۲ حبه
• قارچ: ۴۰۰ گرم
• زردچوبه: یک قاشق چایخوری
• سس گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
• روغن زیتون، کنجد و سیاهدانه: به میزان لازم
• زردهتخممرغ: یک عدد جهت روی پیراشکیها
روش تهیه:
ابتدا سیر، پیاز و فلفلدلمهای را ریز خرد کرده با مقداری روغن زیتون تفت میدهیم، گوشت چرخکرده و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و خوب با مواد سرخ میکنیم هنگامی که گوشت سرخ شد قارچ ریز خرد شده است و سس گوجهفرنگی را اضافه کرده و تا جایی که آب قارچ کشیده شود و بپزد مواد را تفت میدهیم.
طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت
جهت تهیه خمیر ابتدا کره را ذوب کرده، شیر و ماست و نمک و کره ذوب شده است را با هم مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا مایه یکدست شود آنقدر به مواد آرد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
خمیر را به شکل دایرهای بزرگ پهن کرده، دایره را به ۶ قسمت تقسیم میکنیم به شکلی که ۶ مثلث حاصل شود ،یک قاشق پر از مواد را در قسمت پایینی مثلث میگذاریم و خمیر را به دور خودش میپیچیم تا به نوک تیز آن برسیم. دوباره از یک طرف لوله حاصل را به دور خود پیچیده و داخل سینی فر میگذاریم. روی مواد را به زرده تخممرغ آغشته کرده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم. پیراشکیها را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
آموزش آشپزی | پیراشکی گوشت | خمیر پیراشکی | آموزش آشپزی | روغن زیتون | پیراشکی | زردچوبه | پنجره | لیوان | فرنگی | دایره
پیراشکی قارچ و گوشت
واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | پیراشکی گوشت | خمیر پیراشکی | آموزش آشپزی | روغن زیتون | پیراشکی | زردچوبه | پنجره | لیوان | فرنگی | دایره