خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

پیراشکی گوشت | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت | پاستل گوشت و پنیر

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

پاستل گوشت و پنیر یک غذای فوق العاده خوشمزه است که هم فرزند ها و هم بزرگترها از خوردن ان لذت میبرند. ترکیب گوشت و پنیر در خمیر خوشمزه ی نانی لذت خوردن این غذا را زیاد میکند. البته ناگفته نماند که این غذا از لخاظ ظاهری خیلی به پیراشکی گوشت نزدیک است ولی نمیتوان گفت که دقیقا پیراشکی گوشت هست. در واقع در پاستل گوشت و پنیر مقدار بیشتری از مواد غذایی مغذی و همچنین گوجه فرنگی را داریم. این غذا اصالتا برزیلی هست.

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

مواد مورد نیاز جهت پاستل گوشت و پنیر

روغن زیتون : ۱ و ½ ق غ

عبارات مهم : پیراشکی گوشت – گوجه فرنگی
پیاز میانگین ریز خرد شده است : ۱ عدد
سیر له شده است : ۲ حبه
گوشت گاو چرخ شده است بدون چربی : ۳۴۰ گرم
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، وسط آن را خالی کنید و گوشت آن را خرد کنید
شکر : ½ ق غ
خمیر چیلی : ½ ق غ
نمک و فلفل تازه آسیاب شده
پیازچه ریز خرد شده است : ۳ ق غ
پنیر گودا مکعبی خرد شده است : ۱۱۲ گرم
خمیر یوفکا : ۱۶ ورقه
روغن گیاهی جهت سرخ کردن

پیراشکی گوشت | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت | پاستل گوشت و پنیر

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر
طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر

در یک ماهیتابه روی حرارت میانگین روغن زیتون و پیازها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا پیازها براق شوند.
سیر را اضافه کرده به مدت ۴۰ ثانیه هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.
گوشت گاو چرخ شده است را اضافه کرده هم بزنید تا بپزد.
گوجه فرنگی، شکر و خمیر چیلی را اضافه کنید.
تا زمانیکه گوجه فرنگی ها نرم شده است و به خورد مواد بروند حدود ۵ دقیقه به پخت ادامه دهید.

با نمک و فلفل مواد را مزه دار کرده از روی حرارت بردارید.
پیازچه را اضافه کرده کنار بگذارید تا مواد خنک شوند.
برای سر هم کردن خمیر با مواد یک سطح صاف را آرد پاشی کنید.
یک ورقه خمیر را روی آن گذاشته به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد وسط خمیر بگذارید.
یک حبه از پنیر را روی مواد گوشتی بگذارید و با دقت خمیر را تا کنید و با دست مواد میانی خمیر را نگه دارید.
با انگشت اطراف خمیر را به هم چسبانده و سپس با یک چنگال حاشیه آن را فشار دهید تا محکم شود. آردهای اضافی را از روی خمیر پاک کنید.
خمیرها را در روغن گیاهی داغ غوطه ور کنید.

وقتی یک طرف آن طلایی شد بچرخانید تا طرف دیگر هم طلایی شود سپس بیرون آورده داخل بشقابی که کف آن دستمال کاغذی انداخته اید بگذارید.

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

پاستل گوشت و پنیر

پیراشکی گوشت | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت | پاستل گوشت و پنیر

پاستل گوشت و پنیر

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

پاستل گوشت و پنیر

پاستل گوشت و پنیر

واژه های کلیدی: پیراشکی گوشت | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت | پاستل گوشت و پنیر

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر مخصوص افطار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *