خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستا | پنیر پارمزان | پنیر پیتزا | روغن زیتون | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | پاستا | همراه | سوسیس | حرارت

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

آموزش آشپزی روش تهیه غذاهای لذیذ پاستا و ماکارونی پخت انواع ماکارونی تهیه انواع غذاها با ماکارونی و پاستا نحوه پخت پاستا

آموزش تصویری انواع متفاوت پاستا و ماکارونی روش تهیه کیک ماکارونیپاستای سبزیجات پاستا بدون گوشت

در این پست تلاش داریم روش تهیه دو نوع غذا را که با پاستا و ماکارونی تهیه می شوند را جهت شما بانوان هنرمند آموزش دهیم. تا انتها همراه ما باشید…

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستا و ماکارونی

طرز تهیه کیک ماکارونی

کیک خوشمزه ماکارونی مزه و شکل خاصی دارد و یکی از غذاهای پر طرفدار در میان کودکان است. که این هم بخاطر مواد غذایی مناسب جهت کودکان در کیک ماکارونی است.

طرز تهیه پاستا | پنیر پارمزان | پنیر پیتزا | روغن زیتون | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | پاستا | همراه | سوسیس | حرارت

مواد لازم

• فلفل دلمه ای : نصف عدد

عبارات مهم : طرز تهیه پاستا – پنیر پارمزان
• پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
• رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
• زعفران: یک چهارم قاشق چای خوری
• گوشت چرخ کرده: یک کاسه ماست خوری
• پیاز: یک عدد
• ماکارونی: ۳۰۰ گرم
• سوسیس: دو عدد کوچک
• روغن: نصف فنجان
• نمک و فلفل: به میزان لازم
• تخم مرغ: سه عدد
• ماست: سه قاشق غذاخوری
• قالب تفلون به شکل قلب به قطر ۲۴ سانتی متر
گاز فر دار

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

روش تهیه

یک عدد پیاز میانگین را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را نیز اضافه می کنیم.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می کنیم.
ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.
سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخم مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.
ماکارونی آبکش شده است را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت میانگین (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را جهت مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
کیک ماکارونی پخته شده است را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می آوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خردشده را روی کیک قرار می دهیم.
کیک ماکارونی را جهت مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
روی سوسیس ها را می توان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.

طرز تهیه پاستا و ماکارونی

طرز تهیه پاستا | پنیر پارمزان | پنیر پیتزا | روغن زیتون | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | پاستا | همراه | سوسیس | حرارت

طرز تهیه پاستای سبزیجات فلفلی

مواد لازم

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

• فلفل قرمز خرد شده: ۲ عدد
• فلفل زرد خرد شده: ۲ عدد
• روغن زیتون: به مقدار لازم
• نمک و فلفل: به مقدار لازم
• پیاز خرد شده: ۲ عدد
• سیر رنده شده: ۲ حبه
• جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری پر
• سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
• پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
• ماکارونی: ۵۰۰ گرم

روش تهیه
دانه‌های فلفل را جدا نمایید و آن‌ها را خرد کنید. سپس فلفل خردشده را همراه با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب ماهیتابه را ببندید و مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا محتویات آن بپزند و نرم شوند.
اگر پخت مواد به همین گونه و با آرامی صورت پذیرد، عطر و طعم بهتری به غذا خواهند بخشید.
پیاز را خیلی ریز خرد نمایید و داخل ماهیتابه بریزید و حدود ۲۰ دقیقه همراه با سایر مواد حرارت دهید. سپس سیر و ریحان را بیفزایید و همه مواد را مدام به هم بزنید. این مواد می‌بایست حدود ۳ دقیقه با سایر مواد تفت داده شوند.
با مقداری نمک و فلفل بیشتر، طعم مواد را بهتر و دلپذیرتر نمایید. در این وقت سرکه را بیفزایید و همه مواد را خیلی تند و مداوم به هم بزنید تا از بیرون پریدن و جلز و ولز کردن محتویات داخل ماهیتابه جلوگیری نمایید.
حدود یک و نیم، الی دو قاشق پنیر پارمزان اضافه کنید و حرارت را کاملاً کم کنید.
در همین مدت، مقداری آب را جوش بیاورید و مقدار زیادی نمک داخل آن بریزید. سپس ماکارونی‌ها را داخل آن‌ها بریزید و طبق دستور پخت روی پاکت عمل نمایید.
زمانی که ماکارونی پخته شد، آن را آبکش نمایید و مقداری از آب ماکارونی را نگه دارید و دور نریزید.
فلفل‌ها و ماکارونی و جعفری را داخل ظرفی بریزید که آن را پیش‌تر گرم کرده‌اید. همه آن‌ها را خوب به هم بزنید. سپس مقدار کمی آب باقیمانده از پخت ماکارونی و مقداری روغن زیتون اضافه نمایید تا همه ماکارونی به روغن آغشته شود. روی آن‌ها کمی پنیر پارمزان بریزید و سرو نمایید.

نوش جان

طرز تهیه پاستا و ماکارونی

واژه های کلیدی: طرز تهیه پاستا | پنیر پارمزان | پنیر پیتزا | روغن زیتون | ماکارونی | ماکارونی | خوشمزه | پاستا | همراه | سوسیس | حرارت

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پاستا و ماکارونی خوشمزه و لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *