خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

بادام با پوست | مخلوط کن | ویتامین | شیرینی | ویتامین | حرارت | تغذیه | نحوه تهيه سمنو

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

طرز تهیه سمنو خانگی ساده + طرز تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی

طرز تهیه سمنو خانگی روش تهیه سمنو عمه لیلا روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم روش تهیه سمنو با تصویر روش تهیه سمنو ساده سمنو در قدیم زیاد جهت سفره هفت سین عید نوروز و گهگاهی هم در نذری ها پخته می شدولی اینروزها سمنو در تجریش با نام تجاری عمه لیلا به وفور یافت می شود و همچنین خیلی از زنان منزل دار به پختن سمنو این عصرانه خوشمزه روی اورده اند.

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

مواد مورد نیاز جهت طرز تهیه سمنو

یک کیلو گندم

بادام با پوست | مخلوط کن | ویتامین | شیرینی | ویتامین | حرارت | تغذیه | نحوه تهيه سمنو

۳ کیلو آرد نان سنگک

گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و خیس بریزید تا ریشه درآورد. بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. بعد گندم نقره ای شده است را با آکا آسیاب کنید. مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین شیره سفید رنگ می باشد.

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

باید دقت کنید که گندم خوب نرم شده است و شیره ی آن گرفته شود. آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده است و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود. هنگامی که آب سمنو کشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود.

طرز تهیه سمنوسمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت میل به می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید. هرگز در سمنو شکر نریزید، لیکن شیره ی گندم به اندازه ی کافی شیرین می باشد. نکات تغذیه ای : تغییراتی که در یک دانه درحین جوانه زدن رخ می دهد، بسیار جالب است و این مساله است که ارزش تغذیه ای آن را زیاد کردن می دهد.

بادام با پوست | مخلوط کن | ویتامین | شیرینی | ویتامین | حرارت | تغذیه | نحوه تهيه سمنو

طرز تهیه سمنو

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

انرژی و کربوهیدرات آن کم کردن می یابد و در عوض پروتئین، کلسیم، پتاسیم، سدیم، آهن و فسفر آن بسیار اوج می رود و ویتامینA،B2، B3وC آن هم بسیار اوج می رود. خصوصاً جهت مردان مصرف آن بسیار پرفایده هست. جوانه گندم منبع غنی ویتامین های گروهB و نیز ویتامینE هست. ویتامین های گروهB جهت اصلاح اوضاع پوست ، تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش آن بافایده هستند. ویتامینE نیز در تولید مثل نقش مؤثری دارد. همچنین به علت دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی باعث پیشگیری از سرطان می شود.

گندم نقره ای شده است را چرخ کرده سپس آن را در ظرفی ریخته مقداری آب روی آن می ریزم و خوب مخلوط می کنیم . از صافی رد کرده مواد موجود در صافی را بین دو دست فشار داده تا کاملاً شیره آن خارج شود . آرد را در ظرفی ریخته شیره گندم تهیه شده است را بتدریج به آرد اضافه کرده و هم می زنیم بطوری که گلوله نداشته باشد .

(باید توجه داشت که مقدار شیره در حدی باشد که مایه را کاملاً رقیق کند) روی حرارت قرار داده و مایه را کاملاً هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید و غلیظ شود . این مایه باید مرتب هم زده شود لیکن سمنو سریع ته می گیرد. آنقدر زدن را ادامه می دهیم تا اب آنکاملاً تبخیر شده است و به شکل حلوا در آید و رنگ آن کمی سرخ شود (باید متذکر شویم که در سمنو شکر یا روغن اضافه نمی شود , لیکن جوانه گندم بطور طبیعی مقداری شیرین و چربی دارد) مجدداً بتدریج مقداری آب به مسنو اضافه کرده ,هم می زینیم تا گلوله نشود و مایه یکدست و رقیق شود.

حرارت را ملایم نموده وگاهی آن را هم می زنیم تا زماین که کاملاً غلیظ شودو به صورت سمنو در آید . در آخر پسته یا فندق یا بادام با پوست رادر سمنو ریخته بعد از بیست الی سه دقیقه حرارت را خاموش کرده و مورد استفاده قرار می دهیم . قابل ذکر است که این غذای سنتی ایرانی جهت کودکان بسیار بافایده و مغذی است .

طرز تهیه سمنو خانگی , طرز تهیه سمنو عمه لیلا , طرز تهیه سمنو با پودر جوانه گندم

طرز تهیه سمنو خانگی , طرز تهیه سمنو عمه لیلا , طرز تهیه سمنو با پودر جوانه گندم

طرز تهیه سمنو خانگی , طرز تهیه سمنو عمه لیلا , طرز تهیه سمنو با پودر جوانه گندم

طرز تهیه سمنو

عبارات مهم : بادام با پوست – مخلوط کن

واژه های کلیدی: بادام با پوست | مخلوط کن | ویتامین | شیرینی | ویتامین | حرارت | تغذیه | نحوه تهيه سمنو

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

روش تهیه سمنو با پودر جوانه گندم سنتی+ طرز تهیه سمنو خانگی ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *