طرز تهیه زولبیا و بامیه جهت ماه رمضان ۹۶
طرز تهیه بامیه | سفره افطار | مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | شیرینی | حرارت | شیرینی | زولبیا | زعفران | آبلیمو
طرز تهیه زولبیا و بامیهبرای ماه رمضان ۹۶
شیرینی بامیه و زولبیاماه رمضان سفره افطار آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه بامیه شیرینی مخصوص سحر و افطار جهت روزه داران
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های معروف ماه مبارک رمضان هست. باتوجه به اینکه شربت و شکر این شیرینی نسبت به شیرینی های دیگر خیلی زیاد است بعد بهتر است جایگزین خرید زولبیا و بامیه از بازار، خودتون با کمترین امکانات این شیرینی محبوب را خیلی سالم و بهداشتی در منزلتان تهیه کنید و در مواقع سحر و افطار نوش جان کنید.
طرز تهیه زولبیا و بامیه جهت ماه رمضان ۹۶
مواد مورد نیاز جهت شربت:
طرز تهیه بامیه | سفره افطار | مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | شیرینی | حرارت | شیرینی | زولبیا | زعفران | آبلیمو
شکر ۲فنجان
آب یک فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده است یک قاشق مرباخوری
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار میدیم تا بجوشه. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را میریزیم. بعد از چند جوش، شربت آماده شده است را از روی شعله بر میداریم.
طرز تهیه زولبیا و بامیه جهت ماه رمضان ۹۶
مواد مورد نیاز جهت بامیه:
آرد ۲۰۰ گرم
عبارات مهم : طرز تهیه بامیه – سفره افطار آب ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق چایخوری
آب ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
گلاب کمی
طرز تهیه بامیه | سفره افطار | مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | شیرینی | حرارت | شیرینی | زولبیا | زعفران | آبلیمو
طرز تهیه زولبیا و بامیه:
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و مرتب به هم میزنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم میزنیم (در حدود ۳-۲ دقیقه)، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. جهت اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار میانگین میریزیم و سپس در روغن مایع سرخ میکنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیهها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیهها سرخ شوند. بامیهها را در حین سرخ شدن مرتب به هم میزنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیهها را در همان حال که داغ میباشد، به شربت گرم اضافه میکنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیهها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه بعد از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت میباشد.
طرز تهیه زولبیا و بامیه جهت ماه رمضان ۹۶
مواد مورد نیاز جهت تهیه زولبیا:
۲۰۰ گرم نشاسته
۱۸۰ گرم ماست
۲۰ گرم آرد
یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده
یک قاشق چایخوری روغن جامد
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب
روش تهیه زولبیا:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقهای صبر میکنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به آسانی حل شود. سپس آرد را اضافه میکنیم و با همزن خوب به هم میزنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده است به مایع اضافه میکنیم و آن را در قیف مخصوص میریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه میکنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را به وسیله قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایرههای بزرگ و کوچک فرم میدهیم و بلافاصله بعد از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو میکنیم.
زولبیاها را در شربت قرار میدهیم و بعد از۱۵ – ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار میدهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
نکته: موقع تهیه زولبیا و بامیه حتما از روغن مایع استفاده کنید، بخاطر اینکه روغن جامد باعث سفت شدن آنها میشه.
طرز تهیه زولبیا و بامیه
واژه های کلیدی: طرز تهیه بامیه | سفره افطار | مخلوط کن | ماه رمضان | جوش شیرین | شیرینی | حرارت | شیرینی | زولبیا | زعفران | آبلیمو