خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو | سفیده تخم مرغ | تهیه تیرامیسو | مخلوط کن | استفاده | تیرامیسو | کاکائو | نسکافه | انواع

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه دسرهای خوشمزه روش تهیه دسر بدون تخم مرغ | راهنمای شیرینی پزی تیرامیسو | دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بِکِش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که جهت تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی[۱] (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل جهت تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می شوند. در بعضی هم از زرده استفاده می شود هم از سفیده تخم مرغ و بعضی فقط با سفیده تهیه می شود. که ما درای پست تلاش داریم روش تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را جهت شما بانوان هنرمند آموزش دهیم.

طرز تهیه تیرامیسو | سفیده تخم مرغ | تهیه تیرامیسو | مخلوط کن | استفاده | تیرامیسو | کاکائو | نسکافه | انواع

مواد لازم:

عبارات مهم : طرز تهیه تیرامیسو – سفیده تخم مرغ
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 400 گرم ( ۲ بسته )
شکر 2 قاشق غذاخوری
قهوه سرد 3/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 و ۴/۱ پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا پتی بور یا کیک اسفنجی
پودر کاکائو و رنده شکلات جهت تزئین

طرز تهیه:
خامه رو کاملا بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه .
پنیر ماسکارپونه رو با شکر کاملا با هم زن بزنید تا یه بافت یکدست پیدا بکنه . خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کنید.
پنیر و خامه رو در حدی مخلوط کنید که یکدست بشه ، دقت کنید که زیاد مواد رو هم نزنید همین که به یه بافت یکدست رسیدید کافیه.
دقت کنید یک روی بیسکوبیتهای لیدی فینگر شکری و یک روش راحت است.
باید قسمت راحت رو توی نسکافه یا قهوه بزنید . من از پودر نسکافه آماده استفاده کردم چون میزان شکرش متعادله. بیسکوبیت رو جهت یک لحظه تو نسکافه بزنید و خیلی سریع در بیارید تا بیسکوبیت خمیر نشه.
بیسکوبیت ها رو تو ظرف مورد نظرتون بچینید به صورتی که قسمت شکری اوج باشه.
روی لایه اول رو با مخلوط خامه و پنیر پوشونید.
یک ردیف دیگه بیسکوبیت رو لایه پنیر و خامه بچینید و نهایتا روی بیسکوبیتها رو با مخلوط پنیر و خامه پوشونید و روش رو پودر کاکائو بپاشید و به مدت ۳-۴ ساعت بذارید تو یخچال .

نکته:
اگر از پنیر خامه ای استفاده میکنید که نمک داره حتما قبل از استفاده پنیر رو یک ساعت داخل آب سرد بذارید تا شوریش گرفته بشه.

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

واژه های کلیدی: طرز تهیه تیرامیسو | سفیده تخم مرغ | تهیه تیرامیسو | مخلوط کن | استفاده | تیرامیسو | کاکائو | نسکافه | انواع

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *