طرز تهیه تارت شکلات تلخ
شکلات تلخ | استفاده | کاکائو | شیرینی | شکلات | حرارت | انواع | کاکائو | شیرینی
طرز تهیه تارت شکلات تلخ
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده جهت پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و از ماده مهم شیرینی (خمیر) تشکیل نشده هست. در تارتها خمیر شیرینی، خمیر بریزه هست. ماده روکش یا پرکننده تارتها ممکن است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارتهای امروزی معمولاً" بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارتهای ریزه نیز به تارتهای کوچک اطلاق میشود. به عنوان مثال میتوان از تارت ریزه تخم مرغ نام برد. مثالی دیگر که در خصوص تارتها میتوان زد تارتهای مربایی هستند که رنگ آنها بسته به مزهای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده میشود. از میان تارتها میتوان به تارت خوشپخت نیز اشاره کرد که خاستگاه بریتانیایی دارد. از تارتهای نمکی میتوان به پای کیش اشاره کرد.
تفاوت مهم تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید حال آنکه در دسته کیکها پف از موارد غیر قابل از بین بردن هست. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد جهت شیرینیجات و در صورت عدم استفاده از شکر جهت غذاها به کار برده میشود. تارت انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال تارت توت فرنگی، تارت کیوی و …. که ما در اینجا قصد داریم تارت شکلات تلخ را جهت شما کدبانوهای عزیز آموزش دهیم.
طرز تهیه تارت شکلات تلخ
مواد مورد نیاز
خمیر تارت شیرین: به مقدار لازم
عبارات مهم : شکلات تلخ – استفاده شکلات تلخ: ۲۵۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
کره منجمد: ۲۰۰ گرم
شکلات تخم مرغی: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۶ عدد
پودر کاکائو: به مقدار مورد نیاز
شکلات تلخ | استفاده | کاکائو | شیرینی | شکلات | حرارت | انواع | کاکائو | شیرینی
طرز تهیه
خمیر تارت شیرین را درست کنید. خمیر را در کف قالب تارت و دیوارهها با ضخامت یکسان (در حدود ۱ سانتیمتر) پهن کرده و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کراست بپزد ولی رنگش عوض نشود.
شکلات تلخ و کره را خرد کنید. شکلات و کره را در کاسهای مناسب ماکرویو و مقاوم در برابر حرارت بریزید. بدون در پوش آن را جهت ۱ تا ۲ دقیقه در ماکرویو با حرارت اوج (۷۰ درصد) قرار داده و هر دقیقه آن را خارج کرده و با قاشق فلزی هم بزنید تا ذوب و نرم شود. یا اینکه به روش بنماری روی بخار کتری قرار دهید ( توجه داشته باشید که بههیچ وجه ته ظرف شکلات با آب جوش درون کتری تماس نداشته باشد وگرنه شکلات میسوزد) تا آب شود.
با استفاده از همزن دستی تخم مرغ و شکر را جهت ۴ دقیقه در کاسهای بزرگ هم بزنید تا مخلوط کرمرنگ و غلیظ شود. مخلوط تخممرغ را در مخلوط شکلات بریزید. مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. مخلوط شکلات را داخل کراست تارت که در فر پختید بریزید.
قالب تارت را جهت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خود را بگیرد. سپس در دمای اتاق خنکش کنید. شکلاتهای توپی شکل (هر نوع شکلات و خوردنی که دوست دارید.) را روی تارت بچینید. پودر کاکائو را روی آن پاشیده و سرو کنید.
طرز تهیه تارت شکلات تلخ
طرز تهیه تارت شکلات تلخ
واژه های کلیدی: شکلات تلخ | استفاده | کاکائو | شیرینی | شکلات | حرارت | انواع | کاکائو | شیرینی