خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه بستنی میوه ای

استفاده | زردآلو | گلابی | بستنی | آموزش | روش تهیه بستنی میوه ای

طرز تهیه بستنی میوه ای

طرز تهیه بستنی میوه ای

آموزش تهیه بستنی متفاوت با هلویا گلابی و یا زردآلو

متنوع ترین و بروزترین رسپی های آشپزی و شیرینی پزی را در تحریریه سایت مشاهده کنید.

عبارات مهم : استفاده – زردآلو

طرز تهیه بستنی میوه ای

برای روزهای گرم تابستان ما قصد داریم روش تهیه بستنی با هلو و زرد آلو و گلابی را جهت شما کدبانوهای هنرمند و خوانندگان پستهای تحریریه سایت آموزش دهیم.

مواد لازم:

استفاده | زردآلو | گلابی | بستنی | آموزش | روش تهیه بستنی میوه ای

هلو یا زرد آلو یا گلابی: ۵/۱ کیلو
شکر: ۱۵۰ گرم
آب: نیم لیتر(۲ لیوان)
آبلیمو: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
خامه: ۱۵۰ گرم
پودر قند: ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده، به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم.

آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. بعد از آنکه محلول آب و شکر سرد شد، پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم.

دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.

طرز تهیه بستنی میوه ای

بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.

برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر مورد نیاز نیست. همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

استفاده | زردآلو | گلابی | بستنی | آموزش | روش تهیه بستنی میوه ای

طرز تهیه بستنی میوه ای

واژه های کلیدی: استفاده | زردآلو | گلابی | بستنی | آموزش | روش تهیه بستنی میوه ای

طرز تهیه بستنی میوه ای

طرز تهیه بستنی میوه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *