خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

سرخ کردن بادمجان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | بادمجان | استفاده | بادنجان | بادمجان | فرنگی | ادویه

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

برای کم کردن میزان چربی می‌توانید به جای شیوه سنتی سرخ کردن بادمجان، از شیوه گریل کردن یا از فر استفاده کنید. جهت حصول عالی ترین نتیجه بادمجان‌های سفت، گوشت دار و براق را گزینش کنید. خرده نان باقی مانده نان‌هایتان را دور نریزید، در عوض آن را به شکل مکعبی خرد کرده و در فریز نگهداری کنید. هنگامی که نیاز به خرده نان‌های تازه داشتید، مقدار مورد نیازی را از فریزر بیرون آورده و در غذا ساز بریزید و با هر ادویه یا آجیلی که دوست داشتید مخلوط کنید. اگر می‌خواهید جهت مناسبت خاصی این غذا را سرو و تزیین کنید، یک قاشق غذا خوری پر پستوی تازه را با روغن‌زیتون مخلوط کنید و در کنار غذا قرار دهید.

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

مواد مورد نیاز جهت بادمجان:

بادمجان متوسط

عبارات مهم : سرخ کردن بادمجان – گوجه فرنگی
۴ عدد کوچک

نمک درشت
۶ قاشق غذا‌خوری

سرخ کردن بادمجان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | بادمجان | استفاده | بادنجان | بادمجان | فرنگی | ادویه

روغن‌زیتون
۲ قاشق غذا‌خوری
مواد مورد نیاز جهت روی بادنجان:

پنیر موتزارلا
1 توپ یا ۲۰۰ گرم

پنیر پارمژان رنده شده
¾ پیمانه

روغن‌زیتون
۲ تا ۳ قاشق غذا‌خوری

آرد
۱ قاشق غذاخوری

نان خرد شده است با ادویه دلخواه
½1 پیمانه
مواد مورد نیاز جهت سس:

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

گوجه فرنگی گیلاسی
۸ عدد

سیر پوست گرفته و ریز شده
2 حبه

روغن‌زیتون
۲ قاشق غذا‌خوری

نمک و فلفل
به مقدار مورد نیاز

سرخ کردن بادمجان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | بادمجان | استفاده | بادنجان | بادمجان | فرنگی | ادویه

پرک فلفل قرمز
به دلخواه

ریحان تازه ساتوری شده
۲ قاشق غذا‌خوری
طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر:

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

بادمجان‌ها را از جهت طول به برش های طولی با عرض ۱٫۵ تا ۲ سانتی‌متر ببرید.( دقت کنید که طول بادنجان‌ها خیلی کوتاه نباشد، چون می‌خواهیم روی آنها را با مواد پر کنیم). چند ورقه از بادمجان‌ها را در آبکش قرار داده و مقدار کمی از نمک را روی آنها بپاشید.
به ورقه کردن بادمجان‌ها ادامه دهید. آنها را در آبکش قرار دهید و نمک بزنید. بشقابی را که دقیقاً روی بادمجان‌ها را بپوشاند روی آنها قرار دهید، سپس یک قوطی سنگین روی آن‌ها قرا دهید. بگذارید آب بادمجان‌ها از آبکش خارج شود، (حدود ۴۵ دقیقه بادنجان‌ها را در این حالت بگذارید تا تلخی آنها بیرون بیاید). با آب خنک آنها را بشویید و با دستمال خشک کنید.
در حالی که تلخی بادمجان‌ها گرفته می‌شود، سس را درست کنید. جهت آماده کردن گوجه‌فرنگی یک تکه از انتهای آن را ببرید و آرام روی یک ظرف صاف آن را فشار دهید تا زیاد آب و تخم آن خارج شود. اگر همه آن‌ها خارج نشود اشکالی ندارد. گوجه فرنگی‌ها را به تکه های ۱٫۵ سانتی‌متری ببرید.

روغن‌زیتون را در ماهی تابه‌ای سنگین گرم کنید. سیر را اضافه کرده و ۱ تا دو دقیقه آن را بپزید.
سپس گوجه‌فرنگی‌های خرد شده، نمک، فلفل و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید. آن را روی حرارت کم بپزید تا زمانی که سس غلیظ شود، حدود ۱۵ دقیقه. ریحان خرد شده است را اضافه کرده و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

گریل فر را روی شعله میانگین روشن کرده و ورقه‌های بادمجان را روی سینی چرب، قرار دهید. کمی روغن‌زیتون را با قلمو روی بادمجان‌ها بمالید یا از اسپری روغن‌زیتون استفاده کنید. تا اندازه‌ای آن را سرخ کنید که قهوه‌ای روشن شود. بادمجان‌ها را برگردانده و سمت دیگر آن را سرخ کنید. به همین شیوه ادامه دهید تا تمامی بادمجان‌ها سرخ و نرم شوند.
فر را از قبل روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف تابه بزرگ فر را چرب کرده و لایه‌ای از بادمجان‌ها را کنار هم بچینید، بدون اینکه تماسی با هم داشته باشند.
با قاشق روی هر ورق از بادمجان‌ها کمی سس بریزید. سپس به اندازه کف هر تکه بادمجان پنیر موزارلا ببرید. روی هریک را با لایه پنیری بپوشانید. کمی به آن نمک، فلفل سیاه و کمی سبزیجات تازه اضافه کنید.

جهت ساختن خرده نان ادویه دار ،از هر نانی که در منزل دارید می‌توانید استفاده کنید. نان را به تکه های کوچک خرد کنید، پنیر پارمژان رنده شده، را با روغن‌زیتون (می‌توانید ادویه دلخواه‌تان را به مقداری نان خرد شده است بزنید و از خرده نان‌های ضخیم و نازک استفاده کنید) مخلوط کرده و در غذا ساز ریخته و مخلوط کنید.
خرده نان را روی ورقه‌های بادمجان بریزید. روی بادنجان‌ها را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از ۲۰ دقیقه، فویل را بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که خرده نان و پنیر روی آن قهوه‌ای شود آن را در فر بپزید.

همچنین می توانید کمی فلفل چیلی، پوست لیمو، پنیر رنده شده است و حتی کمی آجیل تفت داده شده است نیز به آن اضافه کنید. هر یک از بادمجان را روی بشقاب‌های مجزا قرار داده و سس را با قاشق روی آنها بریزید. سپس گرم میل کنید.

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

واژه های کلیدی: سرخ کردن بادمجان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | بادمجان | استفاده | بادنجان | بادمجان | فرنگی | ادویه

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

طرز تهیه بادمجان گریل شده است با پنیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *