خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

بادمجان | زردچوبه | بادمجان | پارچه | لیوان | حرارت | انواع | ادویه

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان»

آموزش تهیه انواع ترشیجات و مرباجات در سایت روزگار

ترشی بادمجان یکی از ترشی هایی است که بین مردم طرفدار زیادی دارد. ما دراین پست تلاش داریم روش تهیه انواع متفاوت ترشی بادمجان را جهت شما کدبانوهای هنرمند آموزش دهیم. تا انتها همراه ما باشید:

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

طرز تهیه ترشی بادمجان با رب انار

بادمجان | زردچوبه | بادمجان | پارچه | لیوان | حرارت | انواع | ادویه

مواد لازم:

بادمجان یک کیلو

عبارات مهم : بادمجان – زردچوبه
رب انار۳۰۰گرم
سیر یک بوته
سرکه بمیزان لازم
سیاهدانه.تخم گشنیز.فلفل.زردچوبه نمک به میزان مورد نیاز

روش تهیه:
بادمجانهاراریزخرد میکنیم وبایک لیوان سرکه میپزیم درحدی که بادمجانها نرم شوند.

ازروی حرارت برمیداریم وسیررا رنده کرده وبه مواد اضافه می کنیم.

رب انار و ادویه ها راهم اضافه کرده وکم کم سرکه را اضافه میکنیم درحدی که ترشی زیاد آبکی نباشد.

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

در ظرف مورد نظر میریزیم. و بعد از یک هفته آماده هست.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

بادمجان | زردچوبه | بادمجان | پارچه | لیوان | حرارت | انواع | ادویه

مواد مورد نیاز :
سیر کوبیده شده: یک فنجان
سبزی ترشی: یک و نیم کیلو
ادویه : یک قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی کوچک: ? کیلو
سرکه: به اندازه مورد نیاز

روش تهیه:

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

سبزی ترشی مشمول بر جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزی های معطر محلی را بعد از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.
برای تهیه این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده می کنیم. اگر بادمجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالی که یک برش? سانتی متری در وسط بادمجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که جهت هر یک کیلو، یک لیوان سرکه مورد نیاز هست. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بادمجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.
سبزی ترشی خرد شده است را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم. بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادمجان ها را از این مخلوط پرمی کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم. سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی

مواد لازم:
ترشی لیته بادمجان کبابی
ترشی بادمجان,ترشی لیته,لیته
مواد مورد نیاز جهت آشپزی آکا
بادمجان درشت ده عدد
▪ نصف گل‌کلم متوسط
▪ هویج سه عدد بزرگ
▪ سیر بیست حبه
▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
▪ نمک و زردچوبه به مقدار مورد نیاز

روش تهیه :
بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی جهت میرزاقاسمی) سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود. هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود.( یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)

سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آن می‌ریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده است و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم. نمک آن را هم بچشید چون مخلفات آن نمک زده شده است بوده ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.این لیته بسیار ملایم و خوش طعم هست.

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان»

واژه های کلیدی: بادمجان | زردچوبه | بادمجان | پارچه | لیوان | حرارت | انواع | ادویه

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

طرز تهیه انواع متفاوت «ترشی بادمجان» 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *