سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
بیماران دیابتی | بیماران قلبی | برنامه غذایی | مواد غذایی | تزیین الویه | ماکارونی | موادغذایی | راهنمای | ماکارونی | بیماری | پاستا
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
طرز تهیه سالاد ماکارونی | دستور پخت سالاد ماکارونی | راهنمای تزیین سالاد
تزیین سالاد ماکارونی,تزیین سالاد ماکارونی قالبی,تزیین سالاد ماکارونی جهت مراسم خوش حالی تولد,مواد سالاد ماکارونی,تزیین سالاد ماکارونی با کالباس,تزیین سالاد ماکارونی و الویه,تزیین ماکارونی شکل دار,تزیین سالاد اندونزی با کلم,تزیین سالاد الویه لقمه ای
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
ماکارونی یا پاستا از غذاهای محبوب فرزند ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشود با سس های متفاوت درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی است که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.اگر واقعاً ماکارونی عالی می خواهید ، باید آنها را در یک قابلمه آب بپزید. قابلمه باید جهت آب کافی جا داشته باشد اینقدر که رشته های ماکارونی موقع پختن آزادانه در آن بچرخند. این طوری دیگر به هم نمی چسبند”
بیماران دیابتی | بیماران قلبی | برنامه غذایی | مواد غذایی | تزیین الویه | ماکارونی | موادغذایی | راهنمای | ماکارونی | بیماری | پاستا
خیلی ها جهت این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، ولی تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشود و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. جهت نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هر از گاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله بعد از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.
یک توصیه مهم راجع به پخت ماکارونی
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
هرچه مواد غذایی طبیعیتر مصرف شوند، نمایه گلایسمی شان کمتر است و هر چقدر عملیات فرآوری در آنها زیاد انجام شود، نمایه گلایسمیشان زیاد کردن پیدا میکند. نمایه گلایسمی مشمول بر یک سیستم امتیازبندی از ۱ تا ۱۰۰ است که نسبت جذب هریک از کربوهیدراتهای غذایی به جریان خون را نشان میدهد. با دم کردن ماکارونی […]
بیماران دیابتی | بیماران قلبی | برنامه غذایی | مواد غذایی | تزیین الویه | ماکارونی | موادغذایی | راهنمای | ماکارونی | بیماری | پاستا
هرچه مواد غذایی طبیعیتر مصرف شوند، نمایه گلایسمی شان کمتر است و هر چقدر عملیات فرآوری در آنها زیاد انجام شود، نمایه گلایسمیشان زیاد کردن پیدا میکند. نمایه گلایسمی مشمول بر یک سیستم امتیازبندی از ۱ تا ۱۰۰ است که نسبت جذب هریک از کربوهیدراتهای غذایی به جریان خون را نشان میدهد.با دم کردن ماکارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابلملاحظهای اوج میرود و با این ضریب، هضم غذا زیاد میشود و بهآسانی قندخون را زیاد کردن میدهد. البته ماکارونی جوشیده، نمایه گلایسمی پایینی دارد ولی با دمکردن ماکارونی و خوردن آن، قندخون ۲ برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکششده اوج میرود.
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
از نظر تغذیهای، مصرف غذاهای دارای نمایه گلایسمی اوج به علت بالابردن قندخون در مدت زمانی کوتاه، مناسب نیست و امکان مبتلا شدن و شدت یافتن بیماریهایی مثل فشارخون، بیماریهای قلبی، دیابت و حتی چاقی را زیاد کردن میدهد، بنابراین بهتر است جهت پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهای یاد شده است از غذاهای با نمایه گلایسمی پایین در برنامه غذایی استفاده شود.به افراد سالم توصیه میشود تا جایی که میتوانند موادغذایی با نمایهگلایسمی اوج استفاده نکنند و به جای آن موادغذایی با نمایهگلایسمی میانگین را جایگزین کنند. البته مصرف موادغذایی با نمایه گلایسمی بالا در ورزشکاران حرفهای که بعد از تمرین مجبور هستند ذخایر گلیکوژن خود را تامین کنند، اشکالی ندارد.
مصرف این غذاها به بیماران دیابتی هم به هیچوجه توصیه نمیشود چون مصرفشان به شدت قندخون را زیاد کردن میدهد و آنها نمیتوانند در وقت مشخص آن را ثابت نگه دارند. در بیماران قلبی هم زیاد کردن قندخون باعث تولید کلسترول میشود که عامل مهمی در وخیمتر کردن حال این بیماران هست. به همین علت بیماران دیابتی و قلبی و عروقی بهتر است موادغذایی با نمایه گلایسمی بالا مصرف نکنند.
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
سالاد ماکارونی و راهنمای تزیین آن
سالاد ماکارونی
واژه های کلیدی: بیماران دیابتی | بیماران قلبی | برنامه غذایی | مواد غذایی | تزیین الویه | ماکارونی | موادغذایی | راهنمای | ماکارونی | بیماری | پاستا