خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

غذاهای معروف | استفاده | نگهداری | یخچال | صورتی | آموزش | آلوچه | رب انار

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

رب انار خانگی + روش تهیه رب انار غلیظ

رب انار روش تهیه رب انار خانگی آموزش رُب انار غلیظ روش تهیه رب انار شمالی آموزش رب انار سیاه آموزش رب انار محلی روش تهیه ربِ انار خوشمزه آموزش رُب انار شیرین این رب یکی از چاشنی های محبوب ایرانی ها در کنار انواع غذا ها است . این رب با استفاده از غذاهای متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد و به خاطر داشتن طعم ملس دارای طرفداران بیشماری است روش تهیه این رب را می توانید در ادامه مطلب مشاهده نمایید

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

طرز تهیه رب انار

عبارات مهم : غذاهای معروف – استفاده

مواد مورد نیاز

غذاهای معروف | استفاده | نگهداری | یخچال | صورتی | آموزش | آلوچه | رب انار

انار به میزان مورد نیاز

شکر به دلخواه

طرز تهیه

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

برای تهیه این رب خوشمزه ابتدا سر انار را بگیرید و به چهار قارچ برش بدهید و آنها را دان کنید،در حین دانه کردن دقت کنید که پوست های داخل انار و غلاف سفید رنگ داخل انار با دانه ها مخلوط نشود. سپس انارهای دان شده است را در آبمیوه گیری یا چرخ گوشت بریزید تا دستگاه آبشان را بگیرد و تفاله آنها را دور بریزید سپس آب انار را در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید و زیر آن را اول زیاد کنید تا به جوش آید

و سپس میانگین کنید تا کم کم آب انار غلیظ شود،غلظت مناسب جهت این رب بحدی است که قاشق به آسانی در رب حرکت کند .هر چه رب غلیظ تر شود ،در ضمن دیرتر نیز فاسد میشود . که رنگ قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است ولی اگر دوست دارید غلیظ تر نیز بشود باید بگذارید تا آنقدر بجوشد تا مثل عسل غلیظ شود

غذاهای معروف | استفاده | نگهداری | یخچال | صورتی | آموزش | آلوچه | رب انار

فقط مواظب باشید که ته نگیرد .سپس رب را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. جهت ملس یا شیرین شدن رب با توجه به ذائقه خود در وقت پخت مقداری شکر به آن اضافه نمایید. از جمله غذاهای معروفی که با رب تهیه میشود اکبر جوجه و خورش فسنجان است در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر 8 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم رب حاصل می شود هر چه رب غلیظ تر شود دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می گردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر می رود

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

معمولا جهت به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده می کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان تر هست. این مسأله از کیفیت رب کم نمی کند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه ای رنگ و خشک باشد. عالی ترین رنگ رب قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند

رب را داخل ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. جهت هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند. تلاش کنید رب را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود

در بعضی رب های بازاری جهت به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می کنند که هم طعم رب را ترش تر می کند و هم شکل بافت رب را عوض کردن می دهد در این مواقع شما دانه های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می کنید که همان تفاله پوست آلوچه هست. رب جهت خورشت فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است

طرز تهیه رب انار خانگی , آموزش رب انار غلیظ

طرز تهیه رب انار خانگی , آموزش رب انار غلیظ

طرز تهیه رب انار خانگی , آموزش رب انار غلیظ

طرز تهیه رب انار خانگی , آموزش رب انار غلیظ

رب انار

واژه های کلیدی: غذاهای معروف | استفاده | نگهداری | یخچال | صورتی | آموزش | آلوچه | رب انار

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

روش تهیه رب انار غلیظ+ رب انار خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *