خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

تزیین سفره افطار | خوراک لوبیا | سفره افطار | سبزی خوردن | سبزیجات | خلاقانه | استفاده | سبزیجات | استفاده | همراه | سالاد

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

تزیین سفره افطار بصورت قشنگ + عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری

روش تزیین سفره افطار | چیدمان سفره افطار

در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کم کردن یا زیاد کردن زیادی نداشته باشد. البته جهت افرادی که اضافه وزن دارند ماه مبارک رمضان وقت مناسبی جهت چربی سوزی مختصر و همچنین کسب آمادگی جهت شروع برنامه چربی سوزی بعد از ماه مبارک هست.

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

بخورنخورهای شام

تزیین سفره افطار | خوراک لوبیا | سفره افطار | سبزی خوردن | سبزیجات | خلاقانه | استفاده | سبزیجات | استفاده | همراه | سالاد

حریره بادام با آرد برنج قهوه ای، که با عسل یا شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده است باشد.نان + پنیر +سبزی + مغز گردو + چند عدد خرما یا مقداری انگور رسیده.اکتفا به یک نوع غذای راحت که بخار پز یا آب پز شده است باشد. مانند: انواع پلوها و خورش‌ها. برنج به مقدار کم، خوراک عدسی – گوشت و سبزی.

شام تا سحر

بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از ۳ تا ۴ واحد میوه‌های تابستانی استفاده کنید. نوشیدن آب را در فاصله شام تا سحر (حداقل به میزان ۳ لیوان) فراموش نفرمایید.

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

چند پیشنهاد جهت وعده افطار

به هنگام افطار ابتدا روزه خود را با چای یا شیر گرم و خرما یا کشمش باز کنید، سپس به طور متناوب در طی هفته می‌توانید مقداری نان و پنیر و سبزی و گردو یا شامی یا انواع کوکو یا چند قاشق فرنی یا شیربرنج به آرامی میل کنید. پیش از احساس سیری دست از خوردن بکشید.

پیشگیری از یبوست

استفاده از غذاهای حاوی فیبر مشمول بر انواع میوه و سبزی، نان سبوسدار، نخود سبز، کدومسمایی، بلغور، اسفناج و سایر گیاه های مثل برگ چغندر، میوه‌های خشک مخصوصاً گلابی، آلو، انجیر و بادام جهت پیشگیری از یبوست و احساس دیرتر گرسنگی در طی روز توصیه می‌شود.

تزیین سفره افطار | خوراک لوبیا | سفره افطار | سبزی خوردن | سبزیجات | خلاقانه | استفاده | سبزیجات | استفاده | همراه | سالاد

سحری مثل ناهار

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

وعده سحری بهتر است مثل وعده ناهار باشد و غذای مهم در ‌این وعده صرف شود: انواع چلوخورش‌ها (البته کم چرب و سرخ نشده)، پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات (عدس پلو، لوبیا پلو و سبزی پلو) به همراه مرغ، ماهی یا گوشت به همراه سبزی خوردن یا سالاد و ماست جهت ‌این وعده مناسب هست. مصرف سالاد و یک واحد میوه تابستانی به کنترل تشنگی تا اواسط روز کمک می‌کند. از نوشیدن چای بلافاصله بعد از اتمام سحری اجتناب کنید، لیکن باعث زیاد کردن دفع ادرار و از دست رفتن نمک‌های معدنی مورد نیاز بدن در طول روز می‌شود. توصیه می‌شود از مصرف قند و شکر مخصوصا در وعده سحر پرهیز کنید، لیکن باعث احساس گرسنگی سریع هنگام می‌شود.لازم به ذکر است که روزه‌داری بدون صرف سحری جهت تمام گروه‌های سنی بویژه نوجوانان و جوانان می‌تواند با عوارض زیادی همراه باشد.

توصیه‌هایی در مورد شام و سحری

هنگام شام و سحری فقط از یک نوع غذا استفاده شود که مشمول بر سه گروه غذایی باشد و در مصرف چند نوع غذا باهم خودداری شود.سعی شود حتما سحری میل شود، لیکن به فرموده پیامبر (ص) درآن برکت است و نیاز تغذیه‌ای بدن را در طول روز تامین می‌کند و از کم کردن قند خون و از بی‌حوصلگی و خستگی و کم کردن یادگیری جلوگیری می‌کند.در سحری غذاهای کم حجم مصرف شود، تلاش شود غذاهای فیبردار مصرف شود.مصرف سبزیجات و میوه جات هنگام سحری و شام بسیار مناسب است و کمک به دفع سموم می‌کند و تشنگی در طول روز را کم کردن می‌دهد.در شام و سحر تلاش شود از آرد سبوس‌دار استفاده شود.(نانی که با آرد سبوس‌دار پخت شده است باشد مانند نان سنگک)در سحری از مصرف غذاهایی مثل: کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت، گوشت سرخ کرده، جوجه کباب، ماهی کباب، همچنین غذاهایی که ادویه زیاد دارند خودداری شود، لیکن این غذاها موجب تشنگی می‌شوند.

همزمان چند نوع غذا نخورید

وعده شام بهتر است با فاصله یک ساعت بعد از افطار باشد. سوپ سبزیجات و مرغ، آش جو، حلیم بدون روغن، خوراک لوبیا با هویج، عدسی، خوراک سبزیجات، خوراک گوشت بدون چربی، ماهی کبابی با کمی نان (بهتر است از نان‌های سبوس‌دار مثل سنگک استفاده کنید) به همراه ماست و خیار یا دوغ پروبیوتیک و سبزی خوردن یا سالاد از انتخاب‌های مناسب جهت این وعده هستند.

بخورنخورهای افطار

افطار کردن با خرما سنت است و بهتر است تا شام چیز دیگری میل نشود. ولی اگر خواستید چیز دیگری مصرف کنید بهتر است از شیرینی جات طبیعی مصرف کنید، مثل عسل به صورت شربت یا انگور و کشمش یا میوه های شیرین دیگر. آبی که هنگام افطار می نوشید بهتر است نه زیاد گرم باشد و نه زیاد سرد باشد (معتدل) تلاش شود افطار و شام با هم مصرف نشود حداقل نیم ساعت بعد از افطار شام مصرف شود.در افطار لبنیات مثل دوغ و ماست مصرف نشود لیکن بسیار سرد است و جهت مغز مضر بوده و چه بسا احساس کسالت به انسان دست دهد.

تزیین سفره افطار بصورت قشنگ و خلاقانه

تزیین سفره افطار بصورت قشنگ و خلاقانه

تزیین سفره افطار بصورت قشنگ و خلاقانه

تزیین سفره افطار بصورت قشنگ و خلاقانه

تزیین سفره افطار

عبارات مهم : تزیین سفره افطار – خوراک لوبیا

واژه های کلیدی: تزیین سفره افطار | خوراک لوبیا | سفره افطار | سبزی خوردن | سبزیجات | خلاقانه | استفاده | سبزیجات | استفاده | همراه | سالاد

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

عالی ترین ترکیب غذا جهت سحری و افطاری+ تزیین سفره افطار بصورت قشنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *