خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

رژیم غذایی | کاکائو | شکلات | بستنی | آموزش | کاکائو | آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

‎طرز تهیه پودینگ شکلاتی بدون گلوتن

افرادی که رژیم غذایی دارند از گلوتن استفاده نمی کنند، در این قسمت طرز تهیه پودینگ شکلاتی بدون گلوتن را آموزش داده ایم که مشاهده می نمایید.

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
برای ۸ نفر

‎ارزش تغذیه‌ای:
۵۱۱ کالری
۲۰ گرم چربی
۷۶ گرم کربوهیدرات
۵۰ گرم شکر
۳ گرم فیبر
۸ گرم پروتئین
۱ گرم نمک

رژیم غذایی | کاکائو | شکلات | بستنی | آموزش | کاکائو | آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

‎مواد لازم:
۱۰۰ گرم کره ذوب شده
۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
۵۰ گرم آرد گندم سیاه
۱۴۰ گرم شکر
۵۰ گرم کاکائو
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر بدون گلوتن
دو قاشق چایخوری صمغ زانتان
چهار قاشق غذاخوری قهوه شیری
سه عدد تخم مرغ بزرگ
۱۵۰ میلی لیتر شیر
۱۰۰ گرم شکلات شیری تکه شده
بستنی وانیلی یا خامه جهت سرو

‎برای سس:
۲۰۰ گرم شکر
۲۵ گرم کاکائو

‎طرز تهیه:
* ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و آن را با روغن چرب کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم نمایید. کتری را روی گاز قرار دهید تا بجوشد. آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر، صمغ زانتان و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب نمایید. کاکائو، تخم مرغ‌ها، کره ذوب شده است و شیر را با هم ترکیب کنید و سپس مواد خشک را روی آن بریزید و مخلوط نمایید. تکه‌های شکلات را نیز در آن بریزید و همه چیز را به ظرف مخصوص پخت انتقال دهید.
* ۳۰۰ میلی لیتر از آب جوش را با شکر و کاکائو( مواد سس) ترکیب نمایید. حالا روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزد.شما می‌توانید این پودینگ را با بستنی وانیلی یا خامه سرو نمایید.

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

واژه های کلیدی: رژیم غذایی | کاکائو | شکلات | بستنی | آموزش | کاکائو | آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *