خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

استفاده | خوشمزه | اردبیل | همراه | آموزش | اردبیل | آش دوغ

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

آش دوغ خوشمزه + روش تهیه آش دوغ اردبیل

آش دوغ روش تهیه آش دوغ خوشمزه آموزش آش دوغ اردبیل روش تهیه آشِ دوغ شیرازی آموزش آش دوغ خانگی نحوه تیهه آشِ دوغ بدون گوشت آموزش آش دوغ تبریز آموزش آشِ دوغ خانگی انواع مختلفی از آش های متفاوت در کشور به روش های متفاوت درست می شود که یکی از این آش ها آشِ دوغ است .این آش با توجه به سلیقه های متفاوت مردم در سراسر کشور عزیزمان ایران به روش های متفاوت درست می شود که ما قصد داریم در این مطلب دو روش پر طرفدار را به شما آموزش دهیم.

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

طرز تهیه آش دوغ

عبارات مهم : استفاده – خوشمزه

مواد مورد نیاز : جهت 12-10 نفر

استفاده | خوشمزه | اردبیل | همراه | آموزش | اردبیل | آش دوغ

سبزی آش بدون تره (شامل : جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) : یک کیلو

نخود پخته : 2.5 پیمانه خیس خورده

دوغ پاستوریزه : 5 پاکت

جوی پخته : 4 پیمانه

کلم خرد شده است : 2 پیمانه

فلفل تند : 6-5 عدد

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

نمک و فلفل : به میزان مورد نیاز

استفاده | خوشمزه | اردبیل | همراه | آموزش | اردبیل | آش دوغ

طرز تهیه :

در یک قابلمه بزرگ 5 پاکت دوغ را به همراه کلم خرد شده است ریخته و روی حرارت زیاد اجاق قرار می دهیم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا دوغ نبرد. استفاده از قاشق چوبی به این علت پیشنهاد می‌شود که این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد و چون دسته قاشق چوبی کمتر داغ می‌شود دستتان نمی‌سوزد. این هم زدن را تا به جوش آمدن دوغ ادامه می دهیم همزمان کلم ها هم پخته می شوند و از خامی در می آیند هنگامی که آش شروع به قل قل کرد، هوا پخته شده، سبزی و فلفل تند را اضافه می کنید. بعد از به جوش آمدن و کمی تیره شدن رنگ سبزی و فلفل ها، نخود پخته را هم اضافه می کنید

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

سپس نمک و فلفل سیاه را در این مرحله به آش اضافه می‌کنید. اگر از ابتدا نمک را اضافه کنید باعث می‌شود دوغ ببرد. 15 تا 20 دقیقه بعد از این مرحله آش شما آماده هست. بعد از اضافه کردن سبزی و نخود دیگر مورد نیاز نیست دائم آش را هم بزنید. در نهایت توجه داشته باشید که این آش رقیق است بعد اجازه ندهید آنقدر قل بخورد تا جو، آن را غلیظ کند. توجه داشته باشید که در نهایت رنگ آش بایستی سفید باشد به همین علت از اضافه کردن زردچوبه و هر ماده رنگ‌دهنده دیگر خودداری کنید. بهتر است به جای برنج از جو استفاده کنید چون آش شما لعاب دار می شود

مواد مورد نیاز جهت روش دوم

نخود 250 گرم

سبزی (تره ، جعفری و شوید) 700 گرم

برنج 1 پیمانه

دوغ تازه ترش 2 لیتر

نمک، فلفل و سیر تازه خرد به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه

برای تهیه این آش خوشمزه نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید. نخودها را در ظرف مناسبی بریزید تا همراه 6 لیوان آب بپزد. بعد از اینکه نخودها نرم شدند ، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا جهت اضافه کردن دوغ داشته باشید بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد، سبزی خرد شده است را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود

15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود. هنگامی که دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار عوض کردن شیمیایی نشود. بعد از حدود 15 دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده است را به آن اضافه کنید. در آخر آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با نعنا داغ یا سبزیجات معطر خشک شده است تزیین نمایید

طرز تهیه آش دوغ خوشمزه , آموزش آش دوغ اردبیل

طرز تهیه آش دوغ خوشمزه , آموزش آش دوغ اردبیل

طرز تهیه آش دوغ خوشمزه , آموزش آش دوغ اردبیل

طرز تهیه آش دوغ خوشمزه , آموزش آش دوغ اردبیل

آش دوغ

واژه های کلیدی: استفاده | خوشمزه | اردبیل | همراه | آموزش | اردبیل | آش دوغ

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

روش تهیه آش دوغ اردبیل+ آش دوغ خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *