خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

عکس + اختراع طعمی تازه جهت شکلات

به گزارش خبرنگار کلوب شبانه گروه تحریریه سایت، یک کارخانه شکلات سازی در سوئیس اعلام کرده است که دانشمندان در کارخانه آن‌ها بعد از شکلات‌های شیری، دارک و سفید نوعی شکلات تازه اختراع کرده‌اند.

عکس + اختراع طعمی تازه جهت شکلات

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه گروه تحریریه سایت جوان، یک کارخانه شکلات سازی در سوئیس اعلام کرده است که دانشمندان در کارخانه آن‌ها بعد از شکلات‌های شیری، دارک و سفید نوعی شکلات تازه اختراع کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، صاحب این شرکت اعلام کرده است که دانشمندان در این کارخانه از دانه کاکائوی روبی استفاده کرده‌اند و میوه‌های مختلفی را با آن‌ها مخلوط کرده‌اند و این مخلوط در نهایت به اختراع نوع چهارمی از شکلات شده است است که نام آن را هم به خاطر رنگ قرمزش گذاشته‌اند شکلات یاقوتی.

عکس + اختراع طعمی تازه جهت شکلات

گفتنی هست؛ شکلات یاقوتی چهارمین نوع شکلاتی است که در دنیا تولید می‌شود و شکلاتی است که بعد از گذشت تقریبا 80 سال در دنیا تولید می شود.

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: دانشمندان | کارخانه | اختراع | شکلات | کارخانه شکلات سازی | شکلات یاقوتی | اختراع شکلات جدید | باشگاه شبانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *