خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

اجرای 136 طرح سالم سازی سواحل در 3 استان شمالی کشور

معاون محیط زیست دریایی گفت: در حال حاضر در 3 استان گلستان، گیلان و مازندران 136 طرح سالم‌سازی سواحل اجرا شده است است و مردم این مناطق از سلامت شناگاه‌های این مناطق آگاه شده‌اند.

اجرای 136 طرح سالم سازی سواحل در 3 استان شمالی کشور

پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی در گفتگو با حوزه محیط زیست گروه اجتماعی گروه تحریریه سایت جوان؛ با اشاره به آلودگی‌های میکروبی در سواحل شمال کشور اظهار داشت: این آلودگی‌های میکروبی سواحل شمالی کشور از موارد مهمی است که بر سلامت مردم تاثیر می گذارد. با مطالعاتی که طی 2 سال گذشته بر روی شناگاه‌های کشور انجام شد متوجه شدیم که بسیاری از آن ها آلودگی میکروبی دارند.

عبارات مهم : سرمایه گذاری – استاندارد
وی افزود: علاوه بر ورود زباله و فاضلاب تصفیه نشده به دریا، آلودگی‌های میکروبی نیز سواحل شمالی کشور را ترساندن می‌کند و با توجه به اینکه این سواحل مبدأ سفرهای بسیاری از گردشگران داخلی است و آن ها از شناگاه‌های این مناطق استفاده می‌کنند، در نتیجه گردشگران در معرض آسیب‌های فراوانی از جمله بیماری‌های پوستی، دستگاه گوارش و چشم هستند.

معاون محیط زیست دریایی تصریح کرد: در حال حاضر از نظر بهداشت، امکانات اولیه و آلودگی میکروبی سه استان شمال کشور از جمله گلستان،گیلان و مازندران را با اجرای 136 طرح سالم سازی پایش کرده ایم، چراکه مردم با اطلاع از طرح سالم سازی می توانند با اعتماد کامل از شناگاه های این مناطق استفاده کنند.

معاون محیط زیست دریایی با بیان اینکه از 136 طرح سالم سازی تعداد کمی دارای آلودگی میکروبی بودند، تصریح کرد: حدود 20 میلیون از جمعیت کشور در استان‌های شمالی کشور از این طرح استفاده می‌کنند.در پایش طرح سالم سازی تعداد بسیاری از صاحبان مکان های گردشگری دارای استاندارد مورد نیاز بودند و آلودگی میکروبی نداشتند.

وی در رابطه با طرح پرچم گذاری سواحل کشور افزود:با اجرای طرح پرچم گذاری در سه استان شمالی کشور توانستیم مردم را از سالم سازی مناطق آگاه کنیم.

فرشچی ادامه داد: فاز اول طرح سالم سازی در استان‌های شمالی انجام شد و فاز دوم آن در ماه‌های مهر و آبان در استان‌ها و سواحل جنوبی کشور شروع می‌شود.

معاون محیط زیست دریایی با اشاره به اینکه پرچم گذاری سواحل کشور بر اساس استاندارد هست، گفت: در سواحل کشور نقاطی که دارای استاندارد کافی هستند، با راه اندازی پرچم آبی رنگ علامت گذاری و مکان هایی هم که شرایط مورد نیاز را نداشتند با راه اندازی پرچم زرد رنگ مشخص شدند.

وی افزود: به مکان هایی که پرچم زرد رنگ گرفته اند، فرصتی دادیم تا بتوانند از نظر بهداشت و استانداردسازی اوضاع موجود خود را عوض کردن دهند.

فرشچی با بیان اینکه اجرای طرح پرچم گذاری آگاهی مردم نسبت به مکان های سالم را زیاد کردن می‌دهد، گفت: اجرای این طرح ملی می تواند هم مردم و هم مسئولان دولتی و شخصی را آگاه کند تا با مسئولیت خود در قبال حفظ سواحل آشنا شوند، فرض کنید یک منطقه و استان 10 پرچم زرد رنگ می‌گیرد، این امر موجب می‌شود تا مسئولان این مناطق جهت برطرف ایرادات خود با یکدیگر مسابقه مثبتی داشته باشند و همچنین بخش شخصی نیز جهت سرمایه گذاری در جذب توریست و جهت دریافت پرچم آبی تلاش می‌کند.

معاون محیط زیست دریایی در رابطه با راه اندازی این پرچم ها به مردم گفت: مردم باید به رنگ های این پرچم ها دقت کنند و این پرچم‌ها جهت قشنگی راه اندازی نشده اند، بلکه جهت هشدار و سلامت آن‌ها راه اندازی شده است اند.

فرشچی در تعریف آلودگی میکروبی گفت: زمانی فاضلاب های صنعتی، خانگی و یا کشاورزی وارد سواحل و دریاها می‌شوند باعث رشد و نمو میکروب ها خواهند شد که این عامل منجر به بروز بیماری هایی می شود.

وی در آخر افزود: این تازه شروع کار است و ما نیازمند حمایت همه جانبه از تمام ارگان ها هستیم.

انتهای پیام/

فاز اول طرح سالم سازی سواحل به آخر رسید

واژه های کلیدی: سرمایه گذاری | استاندارد | اجرای طرح | استفاده | دریایی | اندازی | آلودگی | آلودگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *