پختوپز با کدام روغن باعث تنبلی میشود
محققان دریافتند استفاده از نوع روغن در پختوپز با تنبلی و دیابت در ارتباط است.
به گزارش گروه وبگردی کلوب خبرنگاران جوان، و به نقل از نیچر، نتیجه های بررسی های انجام شده است نشان داده است، نوع پخت وپز و استفاده از روغن های نامناسب باعث مبتلا شدن به بی تحرکی و تنبلی در افراد می شود.
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اظهار کردند: نوع پخت وپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلی در افراد شده است و منجر به زیاد کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی مثل دیابت می شود.
عبارات مهم : دیابت
همچنین مصرف مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ایجاد واکنشها تنبل به خاص در میان زنان می شود.
مایکل اسمیت، محقق این بررسی اظهار کرد: رژیم غذایی حاوی PUFA به شدت با بی تحرکی در میان دختران قبل از نوجوانی در ارتباط است و این عامل با بیماری دیابت در میان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد.
ارتباط بین بی تحرکی و رژیم غذایی PUFA در دختران 11 ساله آشکارتر است.
محققان اظهار کردند: این چربی ها در مواد غذایی مانند چیپس ، شکلات انرژی زا، شیرینی یا همبرگر که جهت تهیه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و مارگارین استفاده می شود، زیاد است.
منبع:سلامت
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: دیابت | ارتباط | بیماری | دختران | استفاده | رژیم غذایی | مواد غذایی | پخت پز