خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

پخ‍‌ت‌وپز با کدام روغن باعث تنبلی می‌شود

محققان دریافتند استفاده از نوع روغن در پخت‌وپز با تنبلی و دیابت در ارتباط است.

پخ‍‌ت‌وپز با کدام روغن باعث تنبلی می‌شود

به گزارش گروه وبگردی کلوب خبرنگاران جوان، و به نقل از نیچر، نتیجه های بررسی های انجام شده است نشان داده است، نوع پخت وپز و استفاده از روغن های نامناسب باعث مبتلا شدن به بی تحرکی و تنبلی در افراد می شود.
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اظهار کردند: نوع پخت وپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلی در افراد شده است و منجر به زیاد کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی مثل دیابت می شود.

عبارات مهم : دیابت

همچنین مصرف مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ایجاد واکنش‌ها تنبل به خاص در میان زنان می شود.
مایکل اسمیت، محقق این بررسی اظهار کرد: رژیم غذایی حاوی PUFA به شدت با بی تحرکی در میان دختران قبل از نوجوانی در ارتباط است و این عامل با بیماری دیابت در میان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد.
ارتباط بین بی تحرکی و رژیم غذایی PUFA در دختران 11 ساله آشکارتر است.
محققان اظهار کردند: این چربی ها در مواد غذایی مانند چیپس ، شکلات انرژی زا، شیرینی یا همبرگر که جهت تهیه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و مارگارین استفاده می شود، زیاد است.
منبع:سلامت
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: دیابت | ارتباط | بیماری | دختران | استفاده | رژیم غذایی | مواد غذایی | پخت پز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *