خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

تشخیص ماهی سالم از فاسد | معرفی راه های تشخیص ماهی سالم از فاسد | سایت yyjc

ماهی سالم یکی از مواد مغذی است که در هرم غذایی انسان وجود دارد. ماهی به واسطه داشتن امگا 3 و پروتئین فراوان، منبع مناسبی برای ترمیم و تقویت بدن است. در هنگام خرید ماهی توجه به نکات ریز و با اهمیت در تشخیص ماهی سالم کمک می کند. برای این که بدانید تشخیص ماهی تازه از فاسد به چه صورت است، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

5 گام برای تشخیص ماهی سالم

  • بوی ماهی

در اولین لحظات، ساده ترین روش برای تشخیص ماهی فاسد بوی نامطبوع آن است.

اگر ماهی تازه باشد، شما نباید بوی خاصی را استشمام کنید.

در بعضی موارد که ماهی از آب شیرین صید شده است امکان دارد بوی گیاهان آب های شیرین را احساس کنید.

آبشش یک ماهی فاسد بیشترین بوی نامطبوع را می دهد.

این بوی نامطبوع، شبیه بوی آمونیاک یا ترشیدگی است.

  • چشم های ماهی

چشم های ماهی سالم باید شفاف، سفید و کاملا محدب باشد.

البته باید توجه داشت ماهی که در هنگام صید به سرش ضربه خورده باشد، چشمانش قرمز می شود.

  • ظاهر ماهی

یک روش کلیدی برای تشخیص ماهی سالم، دقت کردن به حالت بدن ماهی است.

ماهی سالم دارای بدن منعطف و ارتجاعی هست.

با لمس بدن ماهی، نباید هیچگونه چسبندگی را روی پوست آن احساس کرد.

همچنین ماهی تازه روی پوست خود هیچگونه ترشحات غیر طبیعی ندارد.

رنگ پوست ماهی باید براق یا به اصطلاح متالیک باشد که نور را منعکس کند.

  • وضعیت آبشش ها

تشخیص ماهی سالم از روی آبشش های آن امکان پذیر است.

رنگ آبشش ها باید قرمز باشد، به علاوه این که باید به صورت منظم در کنار هم قرار گرفته باشند.

  • فلس ها و گوشت ماهی

هنگام خرید ماهی حتما به فلس های آن توجه داشته باشید.

ماهی تازه دارای فلس های فوق العاده سفتی است که به راحتی با دست جدا نمی شوند.

گوشت ماهی نیز باید سفت باشد، به طوری که اگر آن را فشار دادید به داخل فرو نرود.

در این مقاله ما 5 روش تشخیص ماهی نا سالم را برای شما توضیح دادیم.

اما برای شناخت ماهی سالم از نا سالم روش های دیگری نیز وجود دارد.

چه روش های دیگری برای تشخیص ماهی فاسد وجود دارد؟

نظرات خود را برای ما بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *