خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

پاسخ سوالات خود در زمینه «حساسیت‌های فصلی در بهار» را اینجا بخوانید

سوالاتی که کاربران کلوب خبرنگاران در قسمت «کلینیک آنلاین» مطرح کرده بودند، به وسیله متخصص مربوطه پاسخ داده شد.

پاسخ سوالات خود در زمینه «حساسیت‌های فصلی در بهار» را اینجا بخوانید

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی کلوب خبرنگاران؛ بخشی از پاسخ سوالاتی که کاربران کلوب خبرنگاران در قسمت «کلینیک آنلاین» مطرح کرده بودند، منتشر شد.

عبارات مهم : نشانه های بیماری
شما هم می توانید با مراجعه به کلینیک کلوب خبرنگاران و طرح سوالات خود پاسخ را از دکتر مربوطه دريافت كنيد.

پاسخ سوالات بعضی از کاربران در خصوص «حساسیت های فصلی در بهار» که از سوی مریم ملحوجی راد فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنولوژی بالینی ارائه شده است به شرح زیر است:

درمان حساسیت های فصلی
علیرضا خیاط زاده فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیان کرد: به منظور درمان حساسیت های فصلی در موارد خفیف از دارو های آنتی هیستامین کمک گرفته می شود. ولی جهت بهبودی در حالت های شدید استفاده از اسپری های استروئیدی استنشاقی داخل بینی مهم است. این اسپری ها عوارض کمتری مانند خواب آلودگی در مقایسه با داروهای آنتی هیستامین به جا می گذارند.
بهبودی آبریزش، عطسه و خارش چشم
وی اظهار داشت: آبریزش، عطسه و خارش چشم از علائم رینیت آلرژیک محسوب می شود. این بیماری در ۲۰ تا ۳۰ درصد از افراد جامعه مشاهده می شود. مبتلایان به رینیت آلرژیک در مرحله اول باید از عوامل محرکی که باعث ایجاد حساسیت می شوند از قبیل: گرد و خاک، دود حاصل از دخانیات مانند سیگار و قلیان، بو های تند و گرده گیاه های و گل ها اجتناب کنند.

خیاط زاده عنوان کرد: جهت بهبودی آلرژی در مرحله بعدی و در صورتی که این عارضه خفیف باشد باید از داروهای آنتی هیستامین و در حالت های شدید از اسپری های استنشاقی داخل بینی که حاوی ترکیبات کورتون دار هستند، استفاده شود. این اسپری ها حاوی دوز های پایینی از کورتون بوده بنابراین عوارض ناشی از کورتون را ندارند.

وی توصیه کرد: افراد دچار رینیت آلرژیک باید در نظر داشته باشند که به خصوص در فصل هایی که این عارضه شیوع بیشتری پیدا می کند حتی اگر علامتی ندارند از این اسپری ها استفاده کنند تا دوباره علایم بیماریشان عود نکند. مبتلایان به رینیت آلرژیک باید از تزریق آمپول های کورتون دار به منظور برطرف علائم بیماری خود خودداری کنند.
درمان خشکی چشم
خیاط زاده تاکید کرد: جهت درمان خشکی چشم ابتدا باید علت این عارضه به طور دقیق مشخص شود، زیرا گاهی بیماری های زمینه ای باعث این عارضه می شوند، ولی اگر خشکی چشم ناشی از رینیت آلرژیک باشد، باید درمان آلرژی جهت آن صورت گیرد. همچنین استفاده از قطره های اشک مصنوعی نیز جهت برطرف خشکی چشم مهم است.
تفاوت بین سرما خوردگی و آلرژی

وی افزود: علایم آلرژی مانند عطسه، خارش چشم، آبریزش و گرفتگی بینی بسیار شبیه نشانه های سرما خوردگی است، ولی بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی اغلب با علائم سیستمیک مانند تب، عفونت و بدن درد همراه هستند و با درمان دارویی اصلاح پیدا می کنند. سرما خوردگی بیماری زودگذر بوده، ولی آلرژی سِیر طولانی تری دارد و گاه ممکن است در زیاد فصول سال وجود داشته باشد.
رفع سرفه های خشک در پاییز و بهار
خیاط زاده یادآور شد: سرفه های خشک می تواند نشانه ای از بیماری آسم باشد. البته سرفه های مزمن در اثر استعمال دخانیات نیز پدید می آیند. ولی اگر سرفه های خشک ناشی از بیماری آسم بوده در مرحله اول باید پرهیز از عوامل محرک صورت گیرد.

وی با بیان اینکه اگر تعداد دفعات این سرفه ها کم باشد، باید از اسپری های گشاد کننده برونش استفاده شود، اظهار داشت: در صورتی که این سرفه ها به حدی باشد که شخص را در هنگام شب از خواب بیدار کند باید از درمان نگه دارنده یعنی اسپری های استروئیدی استنشاقی تنفسی به مدت سه ماه (روزانه ۲ بار) حتی اگر سرفه نداشته باشند، استفاده و پس از گذشت سه ماه باید جهت ارزیابی نزد دکتر آلرژی مراجعه کنند.
گرفتگی بینی به هنگام وزش باد
خیاط زاده عنوان کرد: به طور کلی مبتلایان به آلرژی در اثر عوامل محیطی مانند گرما، سرما، گرده گیاه های و وزش باد علائم بیماریشان شدت پیدا می کند بنابراین از داروهای تسکینی جهت کنترل نشانه های بیماریشان استفاده می شود.

وی افزود: از آنجایی که بحث ژنتیکی نیز در بروز آلرژی نقش دارد متاسفانه بسیاری از مبتلایان به این عارضه همواره از این امر شکایت دارند که به محض قطع شدن دارو علائم بیماریشان مجدد ظاهر می شود که در این گونه موارد آزمون های حساسیت جهت شخص باید انجام شود.

خیاط زاده تاکید کرد: در آزمون های حساسیت با استفاده از تزریق زیر جلدی مقادیر کم تا زیاد از عصاره ماده ای که فرد نسبت به آن حساسیت دارد، حساسیت زدایی صورت می گیرد.
درمان درد گوش
وی یادآور شد: ابتدا باید با معاینه پرده گوش، علت درد گوش به طور دقیق مشخص شود، زیرا ممکن است درد گوش ناشی از عفونت یا تجمع مایع در پشت گوش باشد، ولی اگر این درد در اثر مبتلا شدن به آلرژی به وجود آمده باشد، به طور معمول با درمان آلرژی این درد نیز تسکین پیدا می کند.
انتهای پیام

واژه های کلیدی: نشانه های بیماری | درمان درد گوش | علائم بیماری | رینیت آلرژیک | استفاده | حساسیت | بیماری | حساسیت | اسپری | آلرژی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *