خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

نحوه مصرف + با این چای به استقبال هوای سوزان و آتشین بروید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی چای را به علت اینکه باعث زیاد کردن تعریق بدن می‌شود، در فصل تابستان بافایده دانست.

نحوه مصرف + با این چای به استقبال هوای سوزان و آتشین بروید

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی کلوب خبرنگاران جوان؛ در خصوص چای ترش گفت: چای ترش (قرمز یا مکّی) دارای طبع سرد و خشک است. چای سیاه باعث دفع آهن از بدن می شود، ولی چای ترش منبع غنی از آهن است.
وی بیان کرد: مصرف چای ترش به خصوص در افرادی که مزاج گرم دارند، نقش موثری در اعتدال دمای بدن به خصوص در فصل تابستان دارد. همچنین به علت اینکه چای ترش طبع سرد و خشک دارد، افراد باید آن را در فصل بهار که مزاج گرم و تر و تابستان که طبع گرم و خشک دارد، مصرف کنند.

عبارات مهم : همراه

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه در بدن مکانیسم هایی وجود دارند که با مصرف مواد غذایی و گیاه های دارای طبع سرد و گرم آن ها فعال می شوند تا دمای بدن را متعادل سازند، عنوان کرد: مصرف چای ترش با زیاد کردن تعریق بدن موجب کم کردن دما و در نهایت خنک شدن بدن می شود.
عظمایی توصیه کرد: اشخاصی که دارای مزاج سرد هستند، باید در استفاده از چای ترش حتی در تابستان احتیاط کرده و حتما آن را همراه با عسل میل کنند. این گروه از افراد باید از نوشیدن چای ترش در زمستان به طور اکید خودداری کنند.
وی تاکید کرد: مصرف چای ترش به خاطر داشتن ویتامین C منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین این گیاه به علت دارا بودن موادی مانند موسیلاژ، پکتین، پلی فنول ها، اسید هیبیسکوس و اسید سیتریک دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: مصرف چای ترش باعث کم کردن کلسترول بد (LDL) شده است و از تصلب شرایین جلوگیری می کند. همچنین این گیاه با مهار کردن تولید آمیلاز باعث کم کردن جذب کربوهیدرات ها می شود.
عظمایی با بیان اینکه چای ترش یک مکمل درمانی جهت بیماری هایی مانند اختلالات قلبی و عروقی، قند، فشار و چربی خون محسوب می شود، افزود: مصرف این گیاه تاثیر بسزایی در برطرف چاقی و کم کردن تب و حرارت بدن دارد.
وی اظهار داشت: مصرف چای ترش به همراه گیاهانی مانند اسطخودوس، سنبل الطیب و بابونه نقش موثری در آرامش قلب و اعصاب داشته و باعث برطرف ناراحتی های معنوی و روانی مانند استرس و اضطراب می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه چای ترش به علت دارا بودن ترکیباتی مانند هیپولیپیدمی و هیپوگلیسمی جهت مبتلایان به دیابت بافایده است، عنوان کرد: مصرف این گیاه باعث تقویت قلب، کنترل فشار و قند خون عصبی می شود.
عظمایی یادآور شد: چای ترش به علت دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی باعث پاکسازی بدن از سموم می شود و یکی از عالی ترین پاک کننده بافت های بدن و سلول های کبد به شمار می آید. به همین علت مصرف این گیاه تاثیر چشمگیری در زیاد کردن طول عمر و سلامتی افراد دارد.
وی با بیان اینکه در عهد باستان از چای ترش به عنوان برطرف کننده عوارض ناشی از بیماری های قلبی و عروقی استفاده می شد، افزود: چای ترش کاهنده فشار خون و خنک کننده بدن است. از این گذشته، نوشیدن این گیاه باعث کنترل کلسترول بد (LDL)، برطرف گرفتگی عروق و اختلالات کبدی، کم کردن غلظت و تصفیه خون می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: افراد جهت تهیه دمنوش چای ترش باید قبل از مصرف آن را پودر کرده و پس از اینکه به مدت حدود ۲۰ دقیقه دم کشید آن را به همراه لیمو ترش تازه، دارچین و عسل میل کنند. همچنین اشخاص می توانند چای ترش به همراه عسل را پس از سرد شدن بنوشند.
عظمایی توصیه کرد: اشخاصی که مبتلا به افت فشار و قند خون بوده، زنان باردار و شیرده و افرادی که طبع سرد دارند، باید از نوشیدن چای ترش اجتناب و در صورت مصرف حتماً آن را همراه با مقداری عسل میل کنند. اشخاص سرد مزاج باید چای ترش را به صورت رقیق و به مقدار خیلی کم (حدود یک چهارم قاشق چایخوری) استفاده کنند.
وی یادآور شد: افرادی که مزاج گرم و فشار خون اوج دارند، می توانند روزانه ۳ تا ۴ لیوان چای ترش مصرف کنند. این گروه از اشخاص باید حدود نصف قاشق تا یک قاشق چایخوری از این گیاه را دم کنند. چای ترش به علت اینکه دارای کالری کم و فاقد کافئین است، با از بین بردن چربی های مضر باعث لاغری می شود.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: همراه | چای مخصوص فصل تابستان | چای ترش | خواص دمنوش ها | تعریق | کاهش دمای بدن با چای | فواید چای ترش | فشار خون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *