خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

آیا سم پنهان داخل پیاز قرمز کشنده است؟ | همه چیز در مورد عفونت سالمونلا

عفونت سالمونلا در پیاز قرمز و تخم مرغ خام وجود دارد.

کشف این عفونت باعت ترس و وحشتی در کل جهان شد.

تقریبا ۶۵۲ نفر در کشور های بزرگ به این بیماری مبتلا شده اند ولی تا به الان هیچ مرگ و میری را از آن خود ثبت نکرده است. سایت yyjc به طور کامل به این مطلب پرداخته است.

عفونت سالمونلا چیست؟

سالمونلا یک نوع باکتری است که باعث مسمومیت غذایی در بدن انسان می شود.

خوردن مواد غذایی که دارای این باکتری است روی گوارش تاثیر منفی می گذارد.

کسانی که به این باکتری مبتلا می شوند را بیماری سالمونلوزیس می گویند .

این باکتری در بدن حیوانات و معده بعضی از انسان ها وجود دارد.

این باکتری داخل مدفوع پخش می شود و انتقال پیدا می کند.

علائم وجود عفونت سالمونلا در پیاز قرمز

مسئله ای که قابل نگرانی است این می باشد که وجود این باکتری را نمی توان تشخیص داد. این باکتری هیچ نشانه ای برای مشاهده و بوییدن ایجاد نمی کند. عفونت سالمونلا در کل دنیا خیلی رواج دارد. در کشورهای در حال توسعه این عفونت رایج تر و همه گیرتر است. این همه گیری بخاطر مصرف گوشت قرمز یا گوشت مرغ و مصرف تخم مرغ خام یا نپخته است.

محصولات گیاهی به ندرت داری این باکتری هستند اما نشستن دست ها بعداز استفاده از دستشویی یا عوض کردن پوشک بچه یا لمس کردن حیوانات عاملی برای سرایت این بیماری است.

پیاز قرمز

نشانه های ورود عفونت سالمونلا در بدن

نشانه های عفونت سالمونلا معمولا ۶ساعت یا ۶روز  بعداز وارد شدن  این باکتری ایجاد می گردد و همه ی سنین را درگیر می کند. نشانه های این باکتری در سن های مختلف می تواند متفاوت باشد معمولا برای کودکان زیر ۵ سال و افراد بالای ۶۵ سال خطرناک تر بنظر می رسد .

کسانی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند ممکن است نشانه های شدید تری را تجربه خواهند کرد و نیاز به بستری پیدا می کنند. بعضی از این علائم به شرح زیر است:

  • حالت تهوع
  • استفراغ و دل درد
  • اسهال
  • تب
  • لرز
  • سردرد
  • خون داخل مدفوع

این نشانه هایی که ذکر شد معمولا دو تا هفت روز طول می کشد. فقط اسهال بیش از ده روز طول می کشد ولی بازهم بستگی به شدت شرایط هم دارد. وجود باکتری سالمونلا می تواند بیماری های دیگر مثل تیروئید را بیدار کند.

چگونه باکتری سالمونلا داخل پیاز قرمز وجود دارد؟

مقامات مسئول با تحقیقات فراوان دریافتند که به دو صورت پیاز قرمز می تواند به باکتری سالمونلا آلوده شود. مرحله اول زمانی است که مرحله آماده سازی پیاز طی می شود مثل خرد کردن، شستن، بسته بندی مرحله دوم که امکان آلوده شدن پیاز قرمز  وجود دارد مرحله آبیاری و کوددهی است که اگر به درستی انجام نشود مشکل جدی در پیاز قرمز ایجاد می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *