خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ازطریق طرح تحول سلامت در تلاش هستیم تا 10 سال آینده فوت نابهنگام در کشور را 25 درصد کم کردن دهیم.

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

عبارات مهم : سرطان سینه در زنان

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ازطریق طرح تحول سلامت در تلاش هستیم تا 10 سال آینده فوت نابهنگام در کشور را 25 درصد کم کردن دهیم.

به گزارش ایرنا، دکترعلی اکبر سیاری روز شنبه درهمایش تغذیه سالم،سفیران سلامت در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: درحال حاضر 76 درصد فوت های نابهنگام کشور براثر چهار بیماری سکته قلبی و مغزی، سرطان، دیابت و بیماری های مزمن تنفسی است.

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

وی تاکید کرد که این امراض با تغییر سبک زندگی، عادات غذایی سالم ، تحرک بدنی و آموزش قابل پیشگیری است.

سیاری به زیاد کردن چربی خون در کشور اشاره کرد و گفت: 15 میلیون ایرانی دارای چربی خون اوج هستند. این بیماری می تواند باعث بروز سکته های قلبی و مغزی و سرطان شود.

وی اظهار کرد: 10 درصد ایرانی ها دیابت دارند یا در معرض آن هستند و 80 درصد این تعداد با کارها مناسب قابل پیشگیری است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ازطریق طرح تحول سلامت در تلاش هستیم تا 10 سال آینده فوت نابهنگام در کشور را 25 درصد کم کردن دهیم.

سیاری به زیاد کردن چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و گفت: 20 درصد کودکان و نوجوانان کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند در سال های گذشته والدین از کم وزنی یا قد کوتاهی فرزندان خود دلواپس بودند که در حال حاضر دلواپس چاقی یا اضافه وزن آنها هستند.

** تغذیه تاسالم و کم تحرکی باعث سکته های مغزی و قلبی می شود

وی اظهار کرد: تغذیه ناسالم و کم تحرکی باعث سکته های زودرس قلبی و مغزی، سرطان، بیماری های مزمن تنفسی و افسردگی می شود.

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

معاون وزیر بهداشت گفت: مصرف روزانه نمک در افراد کمتر از 5 سال 5 گرم و در افراد بالای 5 سال 3 گرم باید باشد که ما روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می کنیم.

سیاری به مردم توصیه کرد که روزانه 25 گرم قند مصرف کنند و گفت: یک قوطی نوشابه حدود 30 گرم قند دارد که اگر روزانه یک قوطی مصرف کنیم فرد در سال می تواند 7 کیلوگرم زیاد کردن وزن داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ازطریق طرح تحول سلامت در تلاش هستیم تا 10 سال آینده فوت نابهنگام در کشور را 25 درصد کم کردن دهیم.

**تربیت 2 میلیون و 500 هزار سفیر سلامت در کشور

وی با اشاره به اینکه در طرح تحول سلامت توجه خاص به تربیت سفیران سلامت شده است است، افزود: تاکنون 2 میلیون و 500 هزار سفیر سلامت در کشور تربیت شده است است.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: با این کار تلاش کردیم خدمات منزل ها و مراکز بهداشت را به نحو مطلوب تر در جامعه نهادینه کنیم.

کم کردن 25 درصدی فوت نابهنگام تا 10 سال آینده

وی با اشاره به اینکه هیچ گزارشی در مورد مبتلا شدن به بیماری های فلج کودکان و وبا در سال 95 گزارش نشده است، گفت: در سال 92 در 16 استان وبا داشتیم که در سال 95 هیچ موردی از این بیماری گزارش نشده است که این عنوان موفقیت بزرگی جهت نظام سلامت کشور است.

** ارتباط سرطان های سینه و پروستات با رژیم غذایی پرچرب

مدیرکل اصلاح تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این همایش گفت: سرطان سینه در زنان و سرطان پروستان در مردان با رژیم غدایی پرچربی در ارتباط است و مصرف آنها می تواند این سرطان ها را زیاد کردن دهد.

زهرا عبدالهی اظهار کرد که روند چاقی در کشور عزیزمان ایران رو به زیاد کردن است و حتی کودکان مبتلا به این عارضه شده است اند. چاقی در دوران کودکی می تواند خطر مبتلا شدن به بیمارای ها در دوران بزرگسالی را زیاد کردن دهد.

وی گفت: شکل گیری ذائقه در دوران کودکی عنوان مهمی است و دنیا به آن توجه خاص دارد و عادات غذایی سالم می تواند از شیوع بسیاری از امراض بکاهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی پایتخت ایران نیز در این مراسم گفت: مدل امراض در کشور از بیماری های واگیر و عفونی به بیماری های غیرواگیر تغییر یافته و این نوع امراض در جامعه در حال زیاد کردن است.

دکتر علی جعفریان، رژیم غذایی ناسالم، نمک، کم تحرکی ، استعمال سیگار مهمترین عامل زیاد کردن بیماری های غیر واگیر در کشور اعلام کرد و افزود: سیگار و کم تحرکی نقش زیادی در زیاد کردن این امراض دارند.

وی اظهار کرد: مصرف رژیم غذایی نامناسب مانند غذاهای آماده در جامعه زیاد کردن یافته است و شاهد زیاد کردن مصرف غذاهای پرنمک، پرچرب و شیرین در جامعه هستیم.

واژه های کلیدی: سرطان سینه در زنان | وزارت بهداشت | وزیر بهداشت | عادات غذایی | رژیم غذایی | تغذیه سالم | بیماری | بهداشت | پزشکی | سلامت | تغذیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *