خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

جایگزینی جهت دانه‌های کاکائو

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، خوردن شکلات جهت بعضی افراد بسیار لذت بخش و گاهی دوری از آن اجتناب ناپذیر است، ولی منابع استفاده از شکلات به علت زیاد کردن تق

جایگزینی جهت دانه‌های کاکائو

جایگزینی جهت دانه های کاکائو

عبارات مهم : شکلات

دانشمندان دانه های گیاهی “جک فروت” را جایگزین کاکائو در ساخت شکلات می کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، خوردن شکلات جهت بعضی افراد بسیار لذت بخش و گاهی دوری از آن اجتناب ناپذیر است، ولی منابع استفاده از شکلات به علت زیاد کردن تقاضا با کمبود مواجه خواهد شد و دانشمندان در حال بررسی منبعی جایگزین جهت بوی خاص شکلات و عطر و طعم آن هستند.

جایگزینی جهت دانه‌های کاکائو

اما آیا دانه های کاکائو جهت زیاد کردن روزافزون تقاضا کافی هستند؟ جهت جلوگیری از کمبود کاکائو، دانشمندان از دانه های جک فروت(jackfruit) استفاده می کنند.

این دانه ها، رایحه شکلاتی دارند و جایگزینی ارزان و فراوان جهت کاکائو هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، خوردن شکلات جهت بعضی افراد بسیار لذت بخش و گاهی دوری از آن اجتناب ناپذیر است، ولی منابع استفاده از شکلات به علت زیاد کردن تق

محققان دانشگاه سائو پائولو در برزیل اظهار کردند: ترکیبات موجود در دانه های جک فروت همان عطر و طعم شکلات را دارند و جایگزینی ارزان و فراوان جهت تولید شکلات خواهند بود.

کشاورزان در سطح جهانی هر سال حدود 3.7 میلیون تن کاکائو تولید می کنند.

با توجه به زیاد کردن تقاضا در سراسر جهان، برداشت کاکائو به 4.5 میلیون تن در سال 2020 خواهد رسید.

جایگزینی جهت دانه‌های کاکائو

یافته های این بررسی در مجله Agricultural and Food Chemistry انتشار یافته است است.

واژه های کلیدی: شکلات | میلیون | کاکائو | کاکائو | دانشمندان | اخبار علمی و آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *