روش تهیه خورش ماست اصفهان+ خورش ماست با گوشت
استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | اصفهان | یخچال | تزیین | ادویه | آموزش | گوسفند | زعفران
خورش ماست با گوشت + روش تهیه خورش ماست اصفهان
خورش ماست روش تهیه خورش ماست با گوشت آموزش خورش ماست اصفهان روش تهیه خورش ماست با مرغ آموزش خورش ماست خوشمزه روش تهیه خورشِ ماست خانگی آموزش خورشت ماست هندی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهانی ها خورشت ماست است که مزه بسیار خوبی دارد.در این مطلب قصد داریم شما را با روش تهیه این خورش سنتی و خوشمزه اصفهان آشنا کنیم
روش تهیه خورش ماست اصفهان+ خورش ماست با گوشت
طرز تهیه خورش ماست
عبارات مهم : استفاده – استخوان
مواد مورد نیاز
ماست چکیده 2.5 کیلوگرم
استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | اصفهان | یخچال | تزیین | ادویه | آموزش | گوسفند | زعفران
شکر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب ، زردچوبه و نمک به میزان کافی
زعفران ساییده به میزان کافی
روش تهیه خورش ماست اصفهان+ خورش ماست با گوشت
خلال پسته ، بادام و زرشک جهت تزیین
گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ 350 گرم
استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | اصفهان | یخچال | تزیین | ادویه | آموزش | گوسفند | زعفران
طرز تهیه
ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود. اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود
روش تهیه خورش ماست اصفهان+ خورش ماست با گوشت
ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا وقت جوش آمدن به هم میزنیم . بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده است را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورشت ماست را مخلوط می کنیم. اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیایددر این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم
حال می توانیم خورشت ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورشت ماست را سرو کنیم. جهت داشتن خورشتی بهتر از 24 قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم. این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی جهت کوبیدن گوشت خورشت ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود
خورشت ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان هست. این غذا از ماست چکیده، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه میشود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب میریزند.این خورش و غذای حلیم مانند و کشسان،به صورت سرد سرو میشود و امروزه به عنوان دسر مصرف میشود این غذا معمولا با گوشت گردن گوسفند تهیه میشود ولی بعضی از گوشت مرغ استفاده میکنند همچنین بعضی آن را با سبک هندی تهیه کرده و از نمک و فلفل استفاده میکنند نه شکر و گلاب
در سبک هندی از نمک و فلفل استفاده شده است و شکر و گلاب استفاده نمیشود. گوشت را با روغن تفت داده و پیاز سرخ شده است و نمک را به آن میافزایند و آبپز میکنند. سپس ادویه غذا مشمول بر زعفران ساییده، کمی نمک و فلفل و زیره و گشنیز خرد شده است به آن اضافه میشود. ماست را چنان بههم میزنند تا صاف شود و بعد از چند جوش گوشت ادویهدار، داخل خورش اضافه کرده و مخلوط میکنند
پس از افزودن ماست به خورش، خورش نباید بجوشد و همین که ماست گرم شود کافی هست. بهتر است این دسر را از شب قبل تهیه نمایید چراکه هرچه زیاد بماند بهتر جا میافتد و در ضمن در فواصل متفاوت با سر زدن به دسر، شیرینی آن را آزمون کنید و در صورت میل به پودر شکر و ماست بیشتری به آن اضافه کنید
طرز تهیه خورش ماست با گوشت , آموزش خورش ماست اصفهان
طرز تهیه خورش ماست با گوشت , آموزش خورش ماست اصفهان
طرز تهیه خورش ماست با گوشت , آموزش خورش ماست اصفهان
طرز تهیه خورش ماست با گوشت , آموزش خورش ماست اصفهان
خورش ماست
واژه های کلیدی: استفاده | استخوان | گوسفند | خوشمزه | اصفهان | یخچال | تزیین | ادویه | آموزش | گوسفند | زعفران