خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

سه روش فریز کردن بامیه خورشتی – چطور بامیه را فریز کنیم? | سایت yyjc

بامیه یکی از صیفی جات تابستان است که می توان با آن انواع غذاها را درست کرد مانند خورشت بامیه. بامیه در ژاپن و هند بسیار معروف است که از آن در غذاهای مختلفی استفاده می کنند تا غذا را خوش طمع تر سازد. دغدغه بیشتر خانوم های خونه، فریز کردن بامیه خورشتی است که بتوانند از آن در زمستان هم استفاده کنند.

فریز کردن بامیه خورشتی

روش های مختلفی از قدیم برای فریز کردن بامیه خورشتی به جا مانده است اما امروزه روش های مختلف و بیشتری به وجود امده است که چند روش پرکاربرد را در این مقاله بیان می کنیم تا خانوم های خانه دار بتوانند از آنها یاد بگیرند یا از آنها در فصل های مختلف سال برای پخت و پز استفاده کنند.

فریز کردن بامیه

فریز کردن بامیه خام

در این روش با فریز کردن بامیه خام، شما می توانید از بامیه در زمستان نیز استفاده کنید.

ابتدا بامیه را شسته و ساقه های آن را جدا کنید و داخل فریز قرار دهید بعد از یخ زدن بامیه، بامیه را داخل پلاستیک ریخته و آن را داخل فریز قرار دهید.

این روش بهترین روش برای نگهداری تا یکسال بامیه داخل فریز است.

بلانچ کردن بامیه

فریز کردن بامیه خورشتی، روش های زیادی دارد اما بهترین روش ها را برای شما در دسترس گذاشته ایم. روش بلانچ کردن بامیه مقداری آب جوش را در یک قابلمه ریخته و بامیه ها به آن اضافه کنید.

بامیه را درون آب جوش به مدت 3 الی 5 دقیقه قرار دهید تا بجوشد. بعد از آن بامیه ها را داخل آب سرد ریخته و آبکشی کنید و داخل فریز قرار دهید.

فریز کردن بامیه با آب نمک

آسان ترین و بهترین راه برای فریز کردن بامیه خورشتی و ضد عفونی کردن آن ریختن داخل آب نمک است.

اول ساقه های آن را کوتاه کرده و داخل آب و نمک سرد قرار دهید بعد از دو ساعت آن را فریز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *