خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

نگهداری از ماهی قرمز + در هنگام خرید ماهی قرمز چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

با نزدیک شدن به ایام نوروز، انواع ماهی قرمز در کوچه و خیابان به چشم می خورد. این نوع ماهی از گذشته پای ثابت سفره هفت سین ایرانیان بوده است. اما بخاطر بی توجهی ما در هنگام خرید و در روش نگهداری از این ماهی های کوچولو زیبا، عمر بیشتر آنها فقط چند هفته تا یک ماه است. ما در این مقاله قصد داریم با ذکر نکاتی ساده، نگهداری از ماهی قرمز را به شما بیاموزیم.

نکات قابل توجه در هنگام خرید ماهی قرمز

۱- شما باید این نوع ماهی را از مراکز دارای اعتبار که تحت کنترل دامپزشکی هستند، تهیه کنید.

۲- خرید از فروشندگانی که این نوع ماهی را به صورت غیر بهداشتی و انبوه نگهداری می کنند غیر مجاز است.

۳- در صورت وجود علائم زیر از خرید آن ماهی صرف نظر کنید:

  • باله‌های ماهی غیرعادی و جمع شده باشد.
  • لکه های سفید و پنبه ای روی سطح پوست و اطراف دهان ماهی باشد.
  • زخم های خاکستری یا قرمز روی سطح پوست حضور داشته باشد.
  • لبه باله‌ها بریدگی یا پارگی داشته باشد.
  • چشم‌ها به صورت یک طرفه و یا دوطرفه بیرون زده‌اند و پولک‌های ماهی ریخته است.

شرایط نگهداری از ماهی قرمز به چه صورت است؟

محل نگهداری

نامناسب ترین مکان برای نگهداری ماهی قرمز، تنگ های کوچک است. اکسیژن موجود در آب از هوا تامین می شود. تنگ های کوچک به خاطر دهانه تنگ و باریک، فضای کافی برای تبادل اکسیژن آب با هوا ندارند. در نتیجه بهتر است ماهی را در اکواریوم یا ظرف بزرگ تری نگهداری کنید. بهترین دما برای نگهداری از ماهی قرمز 10 تا 25 درجه سانتیگراد است.

آب

در آبی که به لوله کشی شهری وصل است، کلر وجود دارد. این کلر باعث مرگ ماهی می شود. پس 24 ساعت آب را در ظرفی جدا نگهداری کنید تا کلر آن خارج شود سپس آب ظرف ماهی را تعویض نمایید. آب ظرف ماهی باید هفته 2 الی 3 بار تعویض شود.

غذای ماهی

برای تغذیه این نوع ماهی می توانید از غذای مخصوص (غذای gold fish ) استفاده کنید. همچنین در شرایطی که غذای مخصوص وجود نداشت از نان یا شیرینی می توان استفاده کرد. اما در استفاده از نان و شیرینی به عنوان غذا افراط نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *